Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

lueskelin seuraavan linkin keskusteluja. Voi lapsi parkoja maailmalla...aika menoa kirkonpojilla...

http://ranneliike.net/keskustelu.php?ac ... hrdid=2890

Sivut

Kommentit (22)

veikkaanpa, että tämä kirkon isien pyllyjutska on kestänyt satoja vuosia ja vasta nyt siihen kiinnitetään huomiota ja yritetään tukahduttaa mediasta. Lapsia on houkuteltu/peloteltu varmasti aika lailla jos ei housut ole pudonneet suosiolla. Tähän aiheeseen sopiva musiikki voisi olla esimerkiksi "Who's Your "daddy"?

http://uk.youtube.com/watch?v=XEyuuRl9JUk

Miksi pappien pitäisi pidättyä seksistä? Onko sillä jokin vaikutus ammatin harjoittamiseen sinänsä?
...
Siis noin yleisesti ottaen. Pedofiiliajututkin kai johtuu siitä?

hanion
Paavi matkustaa USA:aan, on kirkolla kannatuksessa alamäki.
Vuoden 2000 jälkeen 1267 katolista koulua on suljettu Yhdysvalloissa rahanpuutteen vuoksi. On ollut jäsenkatoa. Jäsenkatoon on kirkon mukaan ollut osasyynä myös oletettavasti kirkkoa kuohuttanut lasten hyväksikäyttö skandaali.

http://news.yahoo.com/s/ap/20080412/ap_ ... FyxwNH2ocA

Linkin jutun mukaan syynä on raha. Siellä missä koulut ovat, asuu nyt persaukisia "minorities". Mutta en murehdi, eihän koulutus ole katolisen kirkon ydinbisnestä. Tuo oli joku 1950-60 luvun juttu. On tehokkaampaa jos veronmaksajat maksaa koulun, niin kirkko voi panna rahansa esim 200 kristilliseen televisiokanavaan, joita välittää 10 omaa satelliittia.

Te olette rukoilleet vastauksia siihen miksi rikollisuus kasvaa, ja miksi homojen määrä lisääntyy;

Kukaan ei voi kumota sitä tosiasiaa, että ihminen voi tehdä toisen ihmisen mielenvikaiseksi sanoja käyttämällä; Hän tartuttaa mielenvikasuutensa toiseen ihmiseen.

Kukaan ei voi kumota sitä tosiasiaa, että ihminen voi pelkästään sanoja käyttämällä, loukata toista ihmistä ruumiillisesti; Vääriä sanoja käyttämällä, toiselle ihmiselle kehittyy esim. vatsahaava.

Jos lapsi opetetaan 1000 vuoden ajan syntiseksi (kaikkien lakien rikkojaksi), sukupolvelta toiselle rikollisuus lisääntyy. Ja jos lapselle opetetaan, että bioloogisen isän lisäksi on toinen isä, "pyhä isä", ja että "äitiä ei ole", niin sukupolvelta toiselle lapsen perimä heikentyy ja aiheuttaa häiriön geneettisessä perimässä jonka tulos on m. m. homo; homojen määrä seurakunnissa lisääntyy; Kuollut oksa Elämän Puussa.

Parempi on, että vääräoppisuus kielletään niin homous kuolee sukupuuttoon, ja rikollisuus ei kasva.

Rukouksenne on kuultu, ja olette saaneet vastaukset.

'Kristillisen eskatologian' mukaan mitään muuta ei ole kuin Isä Poika ja niiden jalkojen välissä roikkuu Pyhä Henki. Raamatun mukaan (Jesus), Isää ja Poikaa saa herjata, mutta Sielua ei. Sielusi pitää sanoa, että Isä ja Poika oikeaoppisesti herjattuna on Äiti ja Tytär, sillä ilman Äitiä ja Tytärtä ei ole Isää eikä Poikaa. Se on Jumalan sana; Totuus, 100% kumoamaton faktatieto, joka kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa on sama kielestä riippumatta. Jos joku uskonto on esittänyt tai esittää mitään muuta, kaikki ihmiset kaikkialla maailmassa tietävät, että se valehtelee.

Jos et ymmärrä mitä ylläoleva tarkoittaa; Voit kerätä kaikki 'Kristilliset eskatologiat', köyttää ne myllynkiveen, ja heittää ne mereen.

According to 'Christian Doctrine(s)', there is only Father and Son and the Holy Spirit hangs between their legs. However, Jesus say you can blasphemy Father and Son, and the correct blasphemy of Father and Son, is Mother and Daughter; Without a Mother and Daughter, there would not be any Father and Son. Those are The Words of God, 100% fact for all people World Wide. And if anyone or anything have or is teaching anything else, all people World Wide know, that the words come from the mouth of a liar.

In case you don't know what the above means; You can take all 'Christian Doctrines', and hang a millstone on them, and throw them in the depth of the sea.

^No tämähän "selventää" asiaa. Hohhoijaa. Olisi mukavaa, jos esittäisit myös tutkimustuloksia siitä, kuinka homoseksuaalien määrä lisääntyy. Se voisi olla hyvä asia siinä mielessä, että maapallon väkiluvun kasvu hidastuisi hieman.

Matti E Simonaho

Jos lapsi opetetaan 1000 vuoden ajan syntiseksi--

Johan on iso lapsi.

Btw, eikö syntinen voi olla rikkomalla vaikka vain yhtä lakia?

Rausku
^No tämähän "selventää" asiaa. Hohhoijaa. Olisi mukavaa, jos esittäisit myös tutkimustuloksia siitä, kuinka homoseksuaalien määrä lisääntyy. Se voisi olla hyvä asia siinä mielessä, että maapallon väkiluvun kasvu hidastuisi hieman.

Homoseksuallisuuden lisäksi on huomattava määrä muita perimässä esiintyviä "tauteja" jotka ei ole perinnöllisiä kuten väitetään. Yksinkertaisesti kuvailtuna; Perimä heikentyy sen mukaan kuinka saastunut mieli on.

Nykyihmiselle vaikea selittää, mutta yritän;
Kaikki mitä näet ja kuulet ja tunnet on alin mahdollinen tajunta. Ajattele; Kun "menetät tajunnan", et näe, et kuule ja et tunne mitään; "Menetät mielesi".

Mielen yläpuolella on korkein mahdollinen tajunta, alias Sielu.

Mitä saastuneempi mieli on, sitä heikompi yhteys Sieluun on.

Sielu säätelee m. m. perimää, ja mitä heikompi yhteys Sielun ja Mielen välillä on, sitä heikompi perimä on. Riippuen siitä millä tasolla mieli on vääristynyt ja kuinka kauan, sen mukaan määräytyy perimän heikkeneminen.

Mielen vääristymä alkaa yksittäisistä kirjaimista joista kaikki väärät sanat, ja joista kaikki väärät lauseet muodostuu (väärät opit). Eli kyse ei ole vain uskonnosta, vaan myös kaikista muista opeista jotka ovat valetta. Heti kun omaksut valheen "aitona ja oikeana", yhteys Mielen ja Sielun välillä heikkenee.

Mitä enemmän väärää ja vääristynyttä on mielessä, ja mitä kauemman aikaa sitä opetetaan sukupolvelta toiselle, sitä heikompi perimä on ja riippuen siitä mikä on eniten vaikuttanut, häiriö tulee esille 4 sukupolven jälkeen (XX:AA:YY : 1 sukupolvi on 250 vuotta).

asdf
Seuraa 
Viestejä11864
Liittynyt16.3.2005
taleni kosumyn
Miksi pappien pitäisi pidättyä seksistä? Onko sillä jokin vaikutus ammatin harjoittamiseen sinänsä?

Joskus kuulin selityksen, että perinne juontaisi juurensa siitä, että papeilla oli korkean asemansa vuoksi suosioita naisten keskuudessa, eivätkä he viihtyneet avioliitossa saman naisen kanssa pitkään. Avioerojen myötä kirkon varoja siirtyi liikaa ex-vaimoille, minkä takia katolisilta papeilta alettiin vaatia naimattomuutta.

En tiedä, onko jutussa mitään perää.

Ilmuri
Matti E Simonaho

Jos lapsi opetetaan 1000 vuoden ajan syntiseksi--

Johan on iso lapsi.Oletan että Iso-Isäsi Isä on joskus ollut lapsi ja että olette sukua.

Ilmuri
Btw, eikö syntinen voi olla rikkomalla vaikka vain yhtä lakia?

Kukaan ei tee syntiä jos ei syntiseksi opeteta; syntinen : rikollinen, kaikkien lakien rikkoja.

Koskien "1 sukupolvi on 250 vuotta"

Ennen "sivistystä ja kristinuskoa"
1. Iso-Isän Isä ja Iso-Äidin Äiti näki
2. Iso-Isän ja Iso-Äidin
3. Isän ja Äidin
4. Lapsen/Lapset

Kuinka moni 1. Iso-Isän Isä ja Iso-Äidin Äiti nykyään näkee 4. Lapsen/Lapset ja kaikki ketä välissä on?

Homouteen perustuva oppi joka opettaa lapset rikollisiksi pienessä paketissa; "Synti" minkä lapsi on tehnyt on, että lapsi on naisen synnyttämä.

Kateus.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat