Seuraa 
Viestejä1918

http://www.coppermask.com/fusion/FusionS5/images/Nuke.j

A) Onko valehtelu kaikissa olosuhteissa, kaikkina aikoina, kaikissa olosuhteissa väärin/syntiä/epäkannattavaa? Kymmenessä käskyssä kielletään valehtelu?
B) Onko suorin tie kaikissa olosuhteissa, kaikissa paikoissa, kaikkina aikoina paras vaihtoehto esim. sairaalaan vietävän potilaan kuljetus operaatiossa?

Tilanne on seuraavanlainen:

A) Miljardi euroa voidaan lahjoittaa seurakunnalle/kirkolle jota pidät oikeaoppisena. Sen lisäksi 1000 vankilaan laitettua uskovaista voidaan vapauttaa vapaasti evankelioimaan heidät vanginneeseen Ateismilan maahan ja sen seurauksena voi pelastua paljon uskosta osattomia?

Ainut asia mitä sinun tulee tehdä, on sanoa sinun vangitsemille vartijoille, ettei Jeesus ole Jumalan poika ja revit vanhan testamentin ensimmäisen sivun ja syöt sen, muuten sinulle tulee luoti tappavalla voimalla otsaan ja pääsette taivaan iloon 1001 sielua ja Ateismilaan ohjataan keskimatkan ydinohjus monoteistisestä valtiosta jonka seurauksena lukuisat määrät sieluja joutuu helvettiin itsekkyytesi tähden! Miten toimit??

C) Olet ambulanssissa sinulla on kaksi tuntia elinaikaa, ja olet matkalla sairaalaan jossa sinut voidaan pelastaa, ja premissinä on että haluat elää ennemmin kuin päästä taivaaseen. Tie on tukossa, käytettävissänne on kaikki suomen tiet kaikkiin suomen tehohoitoa antaviin sairaaloihin.
Jos ja kun olet sitä mieltä että tiellä oleva tukos on parasta kiertää, niin miksi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Jenkeissähän tässä kuoli hiljattain muistakseni vanhempien sokeritautia sairastava tytär koska vanhemmat vaan rukoilivat eivätkä
luottaneet länsimaisen lääketieteen suomaan apuun.

Joten ehkä tarkoitat että tapakristityillä ei ole onelmaa pragmatismin ja dogmatismin priorisoinnin välillä vaan se koskaa fundamentalisti kristittyjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat