Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Näin kertovat uudet todisteet. Robert Kennedyä kohti ammuttiin 13 laukausta, kun Sirhanin revolveriin mahtui vain 8 luotia. Kennedyn surmannut laukaus ammuttiin takaa päin ja se tuli saman tyyppisestä aseesta, jonka eräs paikalla olleista turvamiehistä omisti.

http://rawstory.com/news/2008/Scientist ... _0326.html

Kommentit (7)

Armitage
Bhutto meni kans yhteistyöllä. Saddam myös. Ja Litvinenko. Ja niin moni muu. Mafia ei keinoja kaihda...

Mikäli tarkoitat mafiaa ei-valtiollisena rikollisena organisaationa, niin se ei uskaltaisi tällaiseen toimenpiteeseen ilman tukea hallituksen sisällä, luultavimmin CIA:ssa.

Kennedyjen vastaiset CIA-agentit Gordon Campbell ja George Joannides kuvattuna Ambassador-hotellilla hetkeä ennen senaattorin murhaa.

korjaus: kuvassa siis Campbellin kanssa George Joannides. David Morales bongattiin myös rikospaikalla.

majic
Armitage
Bhutto meni kans yhteistyöllä. Saddam myös. Ja Litvinenko. Ja niin moni muu. Mafia ei keinoja kaihda...Mikäli tarkoitat mafiaa ei-valtiollisena rikollisena organisaationa, niin se ei uskaltaisi tällaiseen toimenpiteeseen ilman tukea hallituksen sisällä, luultavimmin CIA:ssa.

Kennedyjen vastaiset CIA-agentit Gordon Campbell ja David Morales kuvattuna Ambassador-hotellilla hetkeä ennen senaattorin murhaa.

Tarkoitan sitä kansainvälistä mafian kaltaista rikollisjärjestöä, joka pitää tällä hetkellä suurinta osaa naruja käsissään, todennäköisesti uhkaamalla ydinsodalla. En sen tarkemmin ala erittelemään mikä porukka, vaikka sellaisen olemassaolo onkin jo ollut tiedossa ennen toista maailmansotaa, 1920-luvulta lähtien. Leimataan uusnatsiksi tai vastaavaksi jos alkaa liikaa kertomaan omia arvailujaan. Ja saatan olla väärässäkin, mutta...

Mikä onkaan parempi keino ihmiskunnan viholliselle kuin tappaa tätä vihollista vastaan taistelleen porukan ja kertoa heidän toimineen ihmiskunnan vihollisena, ja aktiivisesti levittää ja pitää huolta että tämä on se "virallinen totuus", ja kieltää lailla toisen, eli sen totuuden esittäminen, että ihmiskunnan vihollisia olikin kaksi, jotka taistelivat siitä toisessa maailmansodassa, kumpi saa orjuuttaa muut kansat...

Hieno keskustelunaihe kerrassaan: Useita vuosikymmeniä jonkin tapahtuman jälkeen voidaan väittää miltei mitä tahansa, niin, ettei kukaan (välttämättä) kykene todistamaan mitään tai väittämään vastaankaan.
Yksi klassillinen esimerkki on Chilen presidentin Salvador Allenden syrjäyttänyt sotilasvallankaappaus v. 1973, jota johti kenraali Augusto Pinochet. Virallinen Pinochetin uuden hallituksen tiedonanto oli, että Allende teki itsemurhan. Kuitenkin entisen presidentin ruumiista löytyi puolensataa konepistoolinluotia. En muista tarkkaan oliko niitä 46 vai 56?
Wikipediassa lukee vieläkin, että "konekiväärinluoti" tappoi Salvador Allenden. Eihän se sinänsä ole väärä tieto - niitä vain sattumoisin oli kymmenittäin!

Mielenkiintoista on se, että mulla on hallussani kirja, jossa kerrotaan nykypäivän tilasta, ja se on kirjoitettu 1920. Siinä varoitetaan että tällaista totalitaristista orjamaailmaa ollaan luomassa.

Varoittajana taisi olla Hitler. Oli pienempi paha, kun kertoi omista ja muiden suunnitelmistaan, juutalaiset olivat vaan hiljaa, ja nyt kun voittivat niin joko

A) Ovat omaksuneet Hitlerin kehittämän Orwellilaisuuden

B) Ovat alusta alkaeen myös, kuten Hitlerkin, päästä maailmaa johtamaan eliitin pallilta.

Tiedä vaikka olisivat jo siellä pitkään kiikkuneet.

Ja siis mulle on ihan sama minkä värisiä ovat, ja ketä, mutta sellaiset kusipäät, olivat ketä tahansa, pitäisi viimeiseen mieheen ja naiseen asti nirhata. He ovat este vapaudelle. He pitävät kansakuntia lie'assaan, ja heittelevät maansa myyjille murusia pöydältään.

Kunnon paskiaisia, jotka elävät 100% rikollisesti ihmiskuntaa vastaan.

Omistavat kaikki lapsityövoimatehtaat ja timanttikaivokset, joihin köyhyydellä pakottavat veljemme ryömimään.

Kaivosten omistajien tulisi olla itse kaivamassa etunenässä, kenraalien etulinjassa, ohjusten myyjien siellä minne niitä pudotellaan.

Mutta nykyään on tämä kiva fasaadi nimeltä "sijoittajat". Sen anonyymin muurin turvin voidaan kiristää nyöriä kaikkien kurkuilla, paitsi "sijoittajien". Eikä ketään voi syyttää tästä, ei. Yritys irtisanoo, jotta sijoittajat ovat tyytyväisiä. Yritys toimii epäeettisesti, jotta sijoittajille saadaan parempi kvartaalikasvu.

Jos kerta maailma kurjistuu sijoittajien tuottaman paineen ansiosta, tulisi tämä touhu kriminalisoida, ei siitä muutenkaan ole kellekään mitään hyötyä. Eliitti vaan saa lisää rahavirtaa, muilla ei ole aikaa edes parturissa käydä.

En huomannutkaan. Sori. Jatkan nyt aiheesta kuitenkin tässä.

Vedenpitävältä näyttää vain se, että murhan takana oli laajempi salaliitto.

Sirhan oli lukemani perusteella vakavasti mielisairas tai aivopesty, ehkä molempia. Silmminnäkijöiden mukaan hän näytti ampumishetkellä olevan jonkinlaisessa transsissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat