Seuraa 
Viestejä45973

Tietääkö joku kevyttä ja ilmaista toimisto-ohjelmapakettia jolla voisi korvata Works 95:n. Pitää pyöriä AMD K6 266 MHz, 96 Mt PC66 koneella, kiintolevytilaa on käytettävissä alle 100 Mt. OpenOffice.org/OpenDokument yhteensopivuus olisi tarpeen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Works on kyllä kammottavimpia ohjelmia, mitä Microsoft on ikinä tehnyt. Mitä tulee ilmaisiin ohjelmiin, niin eipä kyllä OpenOffice.orgin lisäksi muita ole vastaan tullut (ja OpenOfficeen ei tietääkseni Worksia vastaavaa ohjelmaa ole tehty).

Mihin muuten tarvitset Worksia, kun OpenOfficen Writerilla, Calcilla, Impressilla ja Basella kykenee hoitamaan käytännössä kaikki perustason toimistotyöt?

OpenOffice ei toimi kunnolla 1. viestissä mainitussa kokoonpanossa, ja tulevaa kakkosversiota ei edes saa toimimaan AMD K6 266 MHz, 96 Mt laitteistossa. Kiintolevytila on hyvin rajallinen: kiintolevyt n. 850 Mt ja n. 420 Mt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllähän sen satasen aina mieluummin viinaan kuluttaa kuin tietokoneisiin, eiks je?

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Nojoo, mutta jos koneeseen pitää vääntää kammesta lisää vauhtia, ni siinä kysytään huumoria sen viinan lisäksi.

X

Kyseisen koneen vieressä on n. 1,7 GHz Sempron 512 Mt DDR 400 MHz, jossa on Openoffice. Välillä pitää lukea vanhemmalla koneella tehtyjä tekstejä toisella koneella, jolloin Worksin epäyhteensopivuus OpenOfficen kanssa on aiheuttanut ongelmia. Toinen vaihtoehto on se, että Openofficeen saisi Works-tiedostojen tuen.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Hieno homma.. Mutta tuo ei ollut nyt vastaus siihen kysymykseen, että tunnesyistäkö sitä muinaisjäännettä säilytellään, vai?

X

Vierailija

Itse olisin veikannut retropelaamista, mutta jos sillä jotain works-dokumentteja on raaskittu vääntää, niin tuskinpa edes niin ylevä syy on. Tuo on kuitenkin sen verran tehoton kokoonpano, että jopa viime jouluna tutulle eläkeläismummolle eteenpäin myymäni, nyt 7-vuotias P2 233MHz -kone hakkaisi tuon suorituskyvyssä. Ja sitäkin käytin aktiivisesti, mutta aika vain ajoi lopulta ohi ja piti päivittää, jotta uudemmat ohjelmat pyörisivät.

Btw vastaus kysymykseesi löytyi erittäin helposti:


Can OpenOffice.org open up Microsoft Works files?
This is currently a no, because even Microsoft Office can't open the files Works creates! However, the Works to Word Conversion utility is at least meant to convert word-processor created files from Works to the Microsoft Word format, which OpenOffice.org can import. And Microsoft has a Works 6.0 Converter that would be more official, but be warned that they shift links around sometimes so a search may be necessary.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat