Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200804 ... 5_ul.shtml

[size=150:1zhai6r9]Ahmadinejad: WTC-iskut USA:lle tekosyy hyökätä Afganistaniin ja Irakiin[/size:1zhai6r9]
8.4.2008 21:24

Iranin presidentti ei usko, että 911 oli terrori-isku.

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad syytti tiistaina Yhdysvaltoja syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskujen käyttämistä tekosyynä hyökätä Afganistaniin ja Irakiin.

- Tämän tapahtuman verukkeella mahtavat sotilasoperaatiot käynnistettiin ja sorrettuun Afganistaniin hyökättiin. Kymmeniä tuhansia ihmisiä on kuollut tähän päivään mennessä, Ahmadinejad sanoi televisioidussa puheessaan Teheranissa.

- Köyhään Irakiin hyökättiin. Virallisten lukujen mukaan miljoona ihmistä on tapettu, presidentti jatkoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Ahmadinejad myös epäili WTC-iskujen virallista selitystä al-Qaidan tehtailemana terrori-iskuna, sillä hänen mukaansa iskussa kuolleiden nimiä ei ole koskaan julkaistu. Hän myös ihmetteli sitä, miten on mahdollista, etteivät tutkat tai vakoilujärjestelmät havainneet kaapattuja lentokoneita ennen kuin ne törmäsivät WTC-torneihin.

Syyskuun 11. päivän iskuissa kuoli noin 3 000 ihmistä sen jälkeen, kun kaksi lentokonetta törmäsi New Yorkissa WTC-torneihin, kolmas osui Pentagoniin ja neljäs putosi Pennsylvaniaan. WTC-tornit sortuivat iskussa.

Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi Afganistaniin lokakuussa 2001 kukistamaan Talibania ja metsästämään terroristijohtaja Osama bin Ladenia, joita se syytti iskuista.

Irakiin Yhdysvallat lähti sotimaan maaliskuussa 2003 tavoitteenaan vapauttaa Irakin kansa diktaattori Saddam Husseinin vallasta, jolla se väitti olevan joukkotuhoaseita. Saddamin joukkotuhoaseita ei kuitenkaan koskaan löytynyt. Irakissa on kuollut ainakin kymmeniä tuhansia ihmisiä sodan seurauksena.

Saddam Hussein hirtettiin joulukuussa 2006. Osama on edelleen karkuteillä.

NINA GERKMAN
nina.gerkman@iltalehti.fi

Taidan olla rakastunut <3

Sivut

Kommentit (31)

Mahmoud puhuu vähän, eiku paljon, mutta asiaa. Jos ne iskut tapahtui niin kuin väitetään, niin mitä vttua ne amerikkalaiset sinne Afganistaniin hyökkäs. Entisten kavereidensa kimppuun, ihan niin kuin Irakissakin. Tekijöistä (väitetyistä) suurin osa oli saudeja?! Eipä taida koko al kaidaa olla olemassakaan muualla kiun cia:n propagandaosaston tietokoneilla.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Niin, mustakin vähän tuntuu että ne itsemurhapommittajat ovat tosiasiassa amerikkalaisia jotka kylvävät tuhoa irakissa ja afganissa.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

kiljotiini

Yes! I do feel LOVE!

Kiitos teemasta ja linkeista!

Minä suuren KAIKKI II-maailmansodan uhreja ja minä en voi käsittä, että puhutaan vain juutalaisista ja korvaukset maksetaan vain heille!
On pakko puhua kaikista uhreista! Keskitysleirissä olevat muutkin ihmiset, myös venäläiset, ukrainalaiset, valkovenäläiset,saksalaiset, ja jne...!

Milläs verukkeella Irakiin oltaisi menty jos ei joukkotuaseiden perusteella? Silläkö perusteella että joukko suurimmaksi osaksi Saudi-Arabialaisia terroristeja teki iskun USAhan?

ok, muokkasit sitten viestiäsi

http://www.youtube.com/watch?v=Y7rdQLRr ... re=related

Yksi koneteistä:

""They (the Jews) work more effectively against us, than the enemy's armies. They are a hundred times more dangerous to our liberties and the great cause we are engaged in... It is much to be lamented that each state, long ago, has not hunted them down as pest to society and the greatest enemies we have to the happiness of America."
(George Washington)"

Esa
Milläs verukkeella Irakiin oltaisi menty jos ei joukkotuaseiden perusteella?

Onko kukaan länsimaalainen politikko ottanut kantaa Irakin sodan syihin, kun niitä "Saddam has weapons of mass destruction" ei löytynyt. Bill O'Reilly on taas sitä mieltä että löyty

Näitä käsitalutuskuvia löytyi muuten enemmänkin?? Monessa kuvassa presidenttiä pidetään kädestä kiinni?

Katsokaa miten onnellinen hän on!

Mahmoudi tuossa todisti tieteellisesti, että USA teki iskut itse.

"miten muka tutkat ei nähneet koneita..."

Ja tuommoisia vasemmistoliitto ja vihreät palvoo.

Mirja Pyykkö sanoi ihailevansa Muammat Gaddafia yli kaiken.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat