Seuraa 
Viestejä45973

No johan on kumma

Viime viikonlopun trojalaishyökkäys näyttää levinneen Suomessa varsin laajalle. Mun muutamat sähköpostitkaan ei toimi. Konttusillaan oli mm. Easylinehost.net operaattorikin. Pikkaisen huojuvasti pystyssä myös louhi.fi Olihan tämäkin tiede.fi nurinnarin viikonlopun. tietokone.fi palvelinkin oli ajettu alas viikonloppuna. Hymmm. Pistää miettimän taas kokonaisuutta. Onko tietoa tietoverkkojen toimivuudesta muilla?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

totinen
Tuolla voisi tutkia:
http://hubble.cs.washington.edu/
Neotraserilla tsekkasin. Jotain omituista nyt on taas menossa. Jotain tietoverkoissa, josta en todellakaan pidä. En siis ole ajantasalla, vaikka valvonkin näitä verkkoja. Mun pitäis tietää. No aamulla soi puhelin taas sitten melko tiuhaan. Yrittäjät soittelevat. Yritän selvittää

Tuossa eilen iltapäivällähän (ti) oli eurooppa-verkossa sellainen tilanne, että siirtonopeudet putosivat romahdusmaisesti muutamaksi tunniksi noin 30% En tiedä moniko sen huomasi. Teistä ei kait kukaan. No eipä näistä taustaongelmista juurikaan raportoida. Sitten kun netti kaatuu, voi yrittää informoida, mutta kun se ei toimi.

Kuten jo tuossa Sampopankki ketjussa arvelin, saattaa olla että Danske Bank olikin ostanut lähes kaiken valokaapelikaistan itelleen korjatakseen ongelmiaan Tanskasta käsin. Eihän Sampopankki toimi vieläkään kunnolla, ja tuo kaistan osto/varaus on täysin mahdollista. prkl.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat