Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Se on taas tullut aika aloittaa veikkaukset tulevien euroviisujen voittajasta. Olen tehnyt oman top8-listani yhdeltä istumalta käytyäni biisit läpi. Oman lempparini sijoitin sijalle 3. Mitä mieltä listasta ollaan? Noita videoitahan voi katsella esim.
http://www.eurovision.tv

1.Serbia
2.Latvia
3.Belgia
4.Israel
5.Montenegro
6.Malta
7.Andorra
8.Ruotsi

Hieman perusteluita:

Serbialla erottuva, kaunis ja kaihoisa kappale, kerää ääniä erityisesti itäisestä euroopasta, myös muualta. Lisäksi "kotikenttäetu".

Latvian karnevaalirock erottuu edukseen, mieleenpainuva "koko perheen kappale" merirosvoromantiikalla varustettuna.

Belgia, oma lempparini. Erottuva, kaunis, veikeän leikkimielinen kappale. Tuohon äänenkäyttäjään ihastuin hyvin nopeasti.

Israelilla hämmästyttävän hyvä kappale ja mies todella osaa laulaa. Edellisvuoden poliittisen skeidan jälkeen hyvä veto.

Montenegro ja Malta ovat riittävän erottuvia ja hyviä pärjätäkseen.

Kommentit (4)

Poikien biisi on turhan simppeli tällaiseen taideteokseen verrattuna...

http://www.eurovision.tv/event/artistde ... event=1469

Sinänsä Teräsbetonin laulajan äänellä voisi tehdä vaikka mitä. Biisi ei vain ole kaksinen, eikä poikien lauluissa ole yleensäkään hääviä sisältöä.
Sisällön puute voidaan toki antaa anteeksi jos kysymys olisi muuten taideteoksesta. Veikkaan pojille sijaa 15.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Kävinpäs läpi melkein kaikki.
Mitäs noista nyt sanois. Serbian kipale olis ihan ok ilman laulua. Alkaa heti masentamaan kun se nainen avaa suunsa. Kai näissä pitää jotain hoilotusta sääntöjen mukaan olla.

Belgia oli paras. Klarinetti ihan ok, silti hulluksi tulis jos joutuis useammin kuuntelemaan.

Ranskan kappale on vähän erilainen, ei kuitenkaan mennyt yhtään mihinkään.

Englannin kappale oli myös tuotettu vähän ei-euroviisumaiseen tyyliin, roskaa silti.

Tsekin tissitytöllä oli maailman lyhin mekko, kyllähän sitä pari minuuttia katsoo.

Viron huumorimiehet vetävät överimmäksi kuin Irlannin laulava kalkkuna.

Myös Liettuan liuhuletti on hulvaton, tosin tahattomasti.

Yhteenvetona voisi sanoa, että kauheeta kuraa tulee taas tuutin täydeltä.
Jee!

Laatu on edelleen huonoa tuolla euroviisuissa, sen kyllä myönnän. Vedonlyöjän kannalta katsottuna viisut saattavat tarjota viihdyttävän mahdollisuuden. Lordinhan kertoimet olivat varsin huikeat mikäli joku sattui asettamaan panoksensa jo ennen semifinaaleita...

Jos esimerkiksi tuo Belgia (josta muutkin kuin minä siis pitävät) voittaisi, saisi tällä hetkellä betfair.comin kautta tuollaisen 250 kertoimen. Serbialla tosin vain 7,4. Kuuluu siis ilmeisiin ennakkosuosikkeihin. Latvian merirosvobiisi saattaisi netota yllättävän paljonkin ääniä. Mikäli sattuisi voittamaan, kerroin olisi 40.

Viro, Irlanti ja Espanja taas syövät toisiltaan ääniä. Kolme pelleilykappaletta on liikaa. Lasha Tumbai hyötyi viime vuonna paljon siitä ettei lajityyppi ollut yliedustettuna. Nyt vastaava hyöty menisi nähdäkseni ainaskin Latvialle. Upeat hekumalliset naiset eivät voine voittaa, koska heitä on aivan liikaa. Serbian nainen on taitavista laulajista suvereenein. Ainut haitta on se, ettei hän kykene hankkimaan alustavaa suosiota semifinaaleissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat