Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/20227-v ... a-suomessa

Tää on kyllä paras vitsi ikinä !! Melkoinen farssi tuo Venäjän propagandakoneisto.. Venäläiset ostaa koko Itä-Suomen ja silti ne syyttävät Suomea ihmisoikeusrikkomuksista. Mitenköhän kestää päivänvaloa Tsetseenia, Mari ja muiden kansojen kohtelu Venäjällä ? Muutamat sananvapautta ja ihmisoikeusrikkomuksia tutkittavat toimittajat murhataan Venäjällä joka vuosi.. Kuinkahan monta Suomessa ?

Ikävintä tässä nyt on se, että suomalaiset politikot ovat polvillaan Venäjän edessä.. Ei hyvää päivää !!! Tässä sitä tarvittais Halosen sijaan Kekkosta.. Kekkoselta kun oli muinoin kysytty että eikös Suomi ja Venäjä voitais yhdistää.. Kekkonen tuumas että EI.. kun Ei Kekkonen kuulemma pystyis niin suurta maata johtamaan..

En kyllä pysty ymmärtämään sitäkään vitsiä tai farssia, että Olympiasoihtu kulkee iloisena maailmalla, mutta pitää piilottaa, koska ihmiset vastustavat Kiinan politiikkaa ja sen ihmisoikeusrikkomuksia ja näin myös Kiinassa pidettäviä Olympialaisia... Mitä tekevät maailman johtajat ? Eivät mitään.. Yrittävät peitellä pelkuruuttaan pakenemalla Kiina-suhteiden taakse..

Tähänkö on tultu ? Maailman suurimmat taloudet ovat myös maailman suurimpia ihmisoikeusrikkojia... Eli vain riistolla ja orjuutuksella voi pärjätä.. Emme tarvitse demokratioita.. Eläköön Diktatuurinen kommunismi ?

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Kommentit (1)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat