Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos vihaat Uwe Bollin tuotoksia, niin ota osaa tähän adressiin:

http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html

Mittari näyttää jo 155k. Vielä tarvitaan about 850k.

Aiheesta jotain:
http://www.omghorror.com/article/72833/news-a-million-uwe-boll-haters-de...

Uwe kommentoi asiaa:
http://www.youtube.com/watch?v=45F_JxrNoq0

Vaan ei voi mitään... on se Uwe niin huono ohjaaja, että en ole huonompaa nähnyt.

Uwen ohjauksia:
http://www.imdb.com/name/nm0093051/

Sivut

Kommentit (16)

Minusta Boll on mainio jätkä. Hän ei vähästä lannistu ja jaksaa edelleen ohjata enemmän tai vähemmän huonoja elokuvia. Milloinkahan Postal tulis nähtäväksi täällä Suomessa...

SiamSkull
Minusta Boll on mainio jätkä. Hän ei vähästä lannistu ja jaksaa edelleen ohjata enemmän tai vähemmän huonoja elokuvia. Milloinkahan Postal tulis nähtäväksi täällä Suomessa...

Voi olla mainio jätkä. Tuskin minäkään ihan heti uskoisin, että olen aivan *sk** ohjaaja, jos joku niin sanoisi. En kyllä voi ymmärtää selllaisia ihmisiä, jotka sanovat häntä hyväksi ohjaajaksi nähtyään vaikkapa nämä elokuvat: house of the dead, bloodrayne, alone in the dark.

En ymmärrä ylipäätään leffoja, joita tehdään tusinakama mentaliteetilla. Suurinosa tästä 'so called' taiteesta on kuraa. Aivan sama homma on musiikin kanssa. Toisaalta jos tarkoituksena onkin tehdä periaatteella: massatuotantoviihdettä kansalle, niin sitten kaikki muuttuu ymmärrettävämmäksi. Uwe Boll ei ole enempää kuin keskiverto hollywood-ohjaaja, jos sitäkään. Maailma ei mielestäni kaipaa lisää näitä kaurapuuropaketin rakentelijoita.

Mittari näyttää: 173k

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005
Shriek
En ymmärrä ylipäätään leffoja, joita tehdään tusinakama mentaliteetilla. Suurinosa tästä 'so called' taiteesta on kuraa. Aivan sama homma on musiikin kanssa. Toisaalta jos tarkoituksena onkin tehdä periaatteella: massatuotantoviihdettä kansalle, niin sitten kaikki muuttuu ymmärrettävämmäksi.

Eihän siinä touhussa muuten mitään järkeä olisikaan. Bollin leffat tekevät voittoa ja sehän riittää syyksi tehdä niitä lisää. Hänen leffansa ovat Hollywoodin mittakaavassa halpoja (House of the Dead - 7 M$, Blood Rayne ja Postal - 20 M$) ja niille löytyy oma roskaleffayleisönsä.

Uwe Boll ei ole enempää kuin keskiverto hollywood-ohjaaja, jos sitäkään. Maailma ei mielestäni kaipaa lisää näitä kaurapuuropaketin rakentelijoita.

Itse en ole ainoatakaan Bollin elokuvaa nähnyt, mutta lukemani perusteella Boll ei ole läheskään keskiverto-ohjaaja. Hänen tekemälleen garbagelle nyt vaan on yleisöä. Moni tv-tuotantoihin tyytymään joutunut ohjaaja on luultavasti taidokkaampi.

Bollia ilmeisesti itseään vähän harmittaa, eittei hänen taidettaan ymmärretä. Hän on mm. haastanut viisi häntä pahiten haukkunutta kriitikkoa nyrkkeilyotteluun. Sillähän ne leffat ilmeisesti paranevat, kun vetää kriitikon retkua turpaan.

Ihmetyttää tosin, jos nuo Bollin leffat ovat huonompia kuin pahimmat Michael Bayt.

asdf
Itse en ole ainoatakaan Bollin elokuvaa nähnyt, mutta lukemani perusteella Boll ei ole läheskään keskiverto-ohjaaja. Hänen tekemälleen garbagelle nyt vaan on yleisöä. Moni tv-tuotantoihin tyytymään joutunut ohjaaja on luultavasti taidokkaampi.Bollia ilmeisesti itseään vähän harmittaa, eittei hänen taidettaan ymmärretä. Hän on mm. haastanut viisi häntä pahiten haukkunutta kriitikkoa nyrkkeilyotteluun. Sillähän ne leffat ilmeisesti paranevat, kun vetää kriitikon retkua turpaan.Ihan hyvä pointti, että ehkä minä en vain ymmärrä. Itse kun en erityisemmin valtavirtaa kosiskele ja olen sillä perusteella avoimempi vaihtoehtoisemmalle kamalle, niin Uwe ei siitä huolimatta ole vakuuttanut tyylillään. Uwen filmien kanssa taisi olla myös siten, että en tiennyt hänen edes ohjanneen katsomiani leffoja. Myöhemmin sitten sain jotenkin vihiä, että sama äijä tehnyt nuo kaikki. Kiinnostuin Uwen leffoista lähinnä elokuvien nimistä, kun ne olivat otettu tietokonepeleistä. Seuraavaksi pitää varmaan ihan puhtaasta masokismista katastaa elokuva FarCry, kun siihen tulee mahdollisuus. Peli oli kyllä aivan mahtavaa tavaraa, mutta leffan laatu tuskin yllättää.

Ihmetyttää tosin, jos nuo Bollin leffat ovat huonompia kuin pahimmat Michael Bayt.

No ei ole kyllä kehumista Bay:kaan ohjauksissa. Vaikea sanoa kumpi on huonompi. Olen kuitenkin Michael Bayn elokuvia nähnyt enemmän kuin Uwen, joten ei voi kovin tasapuolisesti heitä vertailla.

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005

Heh, kuinka osuikin juuri tänään tämä video silmiini surffaillessani:
http://www.movieset.com/postal

Uwe Boll vastaa vihamiehilleen. Toivottavasti viimeiset sanat ovat tsoukkia, tai sitten kaverilta taitaa niinsanotusti puuttua pari lepakkoa tapulista. "Write me with your own name, so I can track you down and rip you apart."

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

http://kotaku.com/5125650/uwe-boll-rece ... ominations

Sai 4 razzie ehdokkuutta.

Addresseihin joihin tarvitaan miljoona ääntä että lopettaa on tullut nyt 320251 nimeä.

Vastaan
http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html

Uwe Bollin itsetekemä adressi jossa pyydetään jatkamaan ohjaajana on saanut yli 6500 ääntä.

Puolesta
http://www.petitiononline.com/uwelive/petition.html

http://fi.wikipedia.org/wiki/Uwe_Boll

http://en.wikipedia.org/wiki/Uwe_boll

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Uwe saa elokuvansa tuottamaan koska saksalaisessa (oliko kyse saksasta?) elokuvabisneksessä on jokin porsaanreikä. Normaalit hollywoodstudiot eivät suostu tuottamaan sen pätkiä. Sen takia perustanut oman firman tekemään leffoja.

Toiseksi mitä tulee valtavirtaan niin eikö lähes kaikki tämän elokuvat perustu johonkin suosittuun videopeliin jonka Uwe käy raiskaamassa. Siksi niille löytyy automaattisesti vakaa fanipohja jotka käy sitten katsomassa kyseisen leffan.

Barbaari
Toiseksi mitä tulee valtavirtaan niin eikö lähes kaikki tämän elokuvat perustu johonkin suosittuun videopeliin jonka Uwe käy raiskaamassa. Siksi niille löytyy automaattisesti vakaa fanipohja jotka käy sitten katsomassa kyseisen leffan.Näinpä. Jotkut imuroivat nämä leffat piruuttaan netistä, koska Bollin leffoihin ei viitsi sijoittaa rahojaan missään muodossa. Toisaalta olen jälkeenpäin katunut, että olen viitsinyt edes kajota hänen leffoihinsa. Tämä taas johtuu siitä, että en yleensä valitse elokuvaa ohjaajan perusteella.

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005

Minä tuolla aiemmin sanoin, että Boll saa tehdä elokuvia, koska ne tuottavat voittoa. Asia ei ainakaan aiemmin ollutkaan niin.

Barbaari
Uwe saa elokuvansa tuottamaan koska saksalaisessa (oliko kyse saksasta?) elokuvabisneksessä on jokin porsaanreikä. Normaalit hollywoodstudiot eivät suostu tuottamaan sen pätkiä. Sen takia perustanut oman firman tekemään leffoja.

Kyse oli Itävallan lainsäädännöstä. Tosin porsaanreikä on hiljattain korjattu. Itävallan lain mukaan jostain käsittämättömästä syystä elokuvan rahoittajat saivat vähentää tappiota tuottaneen elokuvan kulut verotuksestaan. Niinpä rahojaan Bollin leffoihin antaneet yritykset pomppivat sitä korkeammalle riemusta, mitä enemmän leffa otti takkiinsa.

Nyt tämä ei ole enää mahdollista ja tohtori Uwe ei käsittääkseni enää tee leffoja Itävallan kautta. Joku häneen kuitenkin uskoo, koska edelleen rainaa pukkaa kovaa tahtia. IMDb:n mukaan Bollilla on kuusi elokuvaa tuotannossa, joissa hän on ohjaaja ja sen lisäksi mies vielä tuottaa ja käsikirjoittaa.

Esimerkiksi viime vuonna valmistunut Far Cry on saanut ensi-iltansa vasta Saksassa ja ainoa IMDb:n tiedossa oleva tuleva ensi-ilta leffalle on Itävallassa, itse asiassa tänään.

Jokin tässä nykyisessä touhussakin haiskahtaa. Ehkä Uwe on löytänyt vastaavan porsaanreiän jostain muusta maasta ja perustanut firman sinne.

Barbaari
Bollin menestys on nimenomaan sitä että tekee leffoja peleistä joista tuntuisi että ei sais huonoa leffaa aikaiseksi... Fanit saa liikkeelle pelkästään pelisarjan brändi.En tiedä, ovatko nämä pelaaja-fanit sitten niin pelaajia, etteivät he katso juuri koskaan elokuvia, joten he viitsivät maksaa roskan näkemisestä. En oikeasti tiedä vielä yhtään hyvää pelistä käännettyä elokuvaa.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_video_games

Tuosta tulevasta prince of persiasta, joka oli pelisarjana aivan loistava, voisi odottaa jotain hyvää.

Far Crykin olisi sellainen leffa, mutta miksi Uwen täytyy ohjata se?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat