Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Osalla nykyihmisistä on keskellä takaraivoa korvan yläosan korkeudella luukyhmy, joka oli yleinen neandertalinihmisillä. Löydätkö itsestäsi?
TIEDE 1/2008

Minulta ainakin löytyy juuri siltä korkeudelta aivan keskeltä kyhmy. Kyllä kai sitä voisi kuopaksikin sanoa, sellainen parin neliösentin alue.

Niin, löytyykö?

Sivut

Kommentit (67)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
Mandix
Juuh tästä joskus ollu topikki, löytyy! ARGGHH! VIKINGS >:o

Yritin kyllä etsiä vastaavaa aihetta.
ARGGHH! on ilmeisti (ja onneksi) turha reaktio. Neandertalilaisia on ymmärrettävästi pidetty meitä vähä-älyisempänä ja alempana rotuna, tutkijat kuitenkin uskovat meidän mahdollisesti saaneen tärkeän palasen älystämme neandertalilaisilta, joiden kanssa ihmisen uskotaan mahdollisesti pariutuneen Euroopassa n. 40000 vuotta sitten. Myös esimerkiksi punatukkaisuus voi olla neandertalinihmiseltä perittyä.

Noi teiän esi-isät selittääkin tän foorumin tason aika hyvin. Mulla ei tietenkään ole mitään vammakyhmyä takaraivossa.

Darth Vader: Impressive. Most impressive. Obi-Wan has taught you well. You have controlled your fear. Now, release your anger. Only your hatred can destroy me.

Ei toi oo se painihemmo.. toi on nikolai valuev .. vai miten nyt lausutaankaan.. se on joku 2.3M tai jotain.. raskaansarjan nyrkkeilijä.. kattokaa tubest.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Sanotaan nyt vielä uudestaan, että neandertalilaisten tyhmyydestä ei ole näyttöä, ellei lasketa sitä, että ne ovat kuolleet sukupuuttoon.
Sanotaan uudestaan sekin, että ihmisen mahdollisesta sukulaissuhteesta neandertalin ihmisiin katsotaan todennäköisimmin olevan hyödytty, eikä päinvastoin. Neandertalinihmisen osuus omassa kehityksessämme on erittäin
mielenkintoista.

Noi teiän esi-isät selittääkin tän foorumin tason aika hyvin. Mulla ei tietenkään ole mitään vammakyhmyä takaraivossa.

Itse tyhmällä kommentillasi olet pilaamassa tätä mielenkiintoista ketjua, älä selitä foorumin tasosta.

Löytyy. Muutenkin ruumiinrakenne on suhteellisen roteva. Mielenkiintoinen juttu kyllä, selittänee paljon myös fyysisestä lahjakkuudesta voimailuun, kestävyyden ollessa harjoittelusta huolimatta heikko.

Luukyhmy löytyy, mutta ei korreloi liikunnallisen lahjakkuuden kanssa. En usko, että nämä kaksi asiaa liikkuvat täysin käsi kädessä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat