Seuraa 
Viestejä45973

Tietääkö joku ilmaista kuvaajien piirto-ohjelmaa? Vaatimuslistalla on kuvaajien piirto mittausaineiston pohjalta, taustan pitää olla millimetri- tai puolilogaritmi"paperi".

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

allekirjoituksestasi päätellen sinulle täysin ilmaisia sekä ammattilaistason kuvaajienpiirtelyohjelmistojakin löytyypi laitoksen mikroluokista siten, että yksinkertaisimmillasi näppäilet mittausta-aineustosi exeliin, mutta mikäli sinulle onpi kyseisiin luokkiin syistä, joita voimme tässä vain arvailla, asteltu porttikieltoja tahi et aatteellisista syistä voi ryhtyä riistopiirtelyohjelmiin, voinet kokeilla openofficen vastaavaa taulukkolaskentapalikkaa esimerkkimme mukaisesti omalla tahi kaverin kotikoneella... tietenkin tälläinen kokeilu edellyttääpi huippunopeita internetyhteyksiä openofficea tomutettaessa, mikäli onpi sinänsä toki ainoastansa täysin mahdollisella harjoitustatyöllänne erittäinkin kireä vihoviimeinen eräjättöpäivä, mutta mikäli laskemme tälläisen huippunopean yhteyden avaus- ja kiinteät ylläpitokustannukset poies laskelmistamme, osoittautuupi se openoffice täysinkin ilmaiseksi ja muutoinkin käyttökelvolliseksi vaihtoehdoksi jopa siten, että sillä saattaapi piirrellä niin halutessansa erivärisiäkin käppyröitä...

Ainakin jossain vaiheessa MINITAB-ohjelmalla oli 30-päivän koekäyttö. Tämä on siis vähän SPSS:n sukulaissielu, en tiedä miten pitkälle tämä taittuu taitavissa käsissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat