Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

PayPal-tili, AlertPay-tili ja e-Gold-tili -vaatiiko näiden nettitilien avaaminen luottokortin?

http://agloco-finland.awardspace.us/paypal_tilin_avaamis_ohje.pdf

"Personal Account -tili (Unverified):
- Voit lähettää rahaa PAYPALin kautta 2500 euroa, jonka jälkeen PAYPAL vaatii sinua varmentamaan PAYPAL tilisi luottokortin avulla (verifioimaan eli todentamaan/varmentamaan PAYPAL-tilisi luottokortin avulla, saat lisätietoja vaikka pankista, mikäli limiittisi täyttyy ja haluat jatkaa PAYPAL-tilin käyttöä).

- Unverified/varmentamaton/todentamaton PAYPAL-tilisi sallii viisi ”transaktiota” (eli maksutapahtumaa) vuodessa.

- Voi vastaanottaa rahaa Unverified/varmistamattomalla/todentamattomalla PAYPAL-tililläsi maksimissaan 750 euroa kuussa, mikäli nettitienauksesi ovat korkeammat kannattaa PAYPAL-tili varmistaa luottokortillasi tai Visa Electronilla jotta saat korkeammat ”limiitit” käyttöösi."

Eli tarvitseeko tuon PayPal-nettitilin saaminen varmistetuksi aina luottokortin, vai kelpaako pelkkä Electron pankkikortti myös?

On meinaan hatusta jos joutuu luottokortin hankkimaan siksi että voi tehdä PayPalilla enemmän kuin viisi maksutapahtumaa vuodessa esimerkiksi saada tilille tilisiirrolla rahaa tai siirtää sitä sieltä kotimaan tilille tai nettikaupalle ym.

Rahaakin voi lähettää PayPalin todentamattoman tilin kautta 2500 euroa jonka jälkeen tili ei toimi ja mahdolliset tilillä olevat rahat jäädytetään todentamisen ajaksi.

Lisäksi rahaa voi vastaanottaa varmistamattomalla/todentamattomalla PayPal-tilillä maksimissaan 750 euroa kuussa. Mitä jos tekee netin kanssa pieniä tienestejä joita ei ole järkevää vastaanottaa sekkeinä tai kotimaan tilille?

Entä jos ikä ei riitä luottokortin hankintaan mutta saisi pieniä tuloja vaikka nettisivuja klikkailemalla? Eikö PayPalia todella saa käyttöön suuremmalla tapahtumamäärällä vuodessa ilman luottokorttia? Sillä jos klikkaa useammasta sivusta mainoksia ja vaikka viidestä paikasta lähetetään muutaman kuukauden päästä muutamat eurot tilille niin viiden maksutapahtuman katto tulee vastaan, etkä saa rahaa pois tililtä koska se olisi kuudes transaktio. Voiko se olla noin?

Voiko noita tilejä sitten ottaa useita samalla nimellä ja tehdä jokaisella se viisi transaktiota eli tilitapahtumaa (siirtoa/panoa) vuodessa ja lopettaa tilin käyttö sen jälkeen. Onnistuuko tämä?

Jos tilin saa varmennetuksi tavallisella uudella Electron pankkikortilla niin voiko tilejä avata eri korteilla useamman, esimerkiksi Sammon ja Nordean kortilla molemmilla tilin jossa toisessa hoitaa vaikka nettikauppaostokset ja toiselle saa netistä pieniä tienestejä? Eli sidotaanko tilit kortin numeroon vai tilinottajan nimeen?

Varmentamattomanhan tilin saa ilman todentamista joten sinne voisi laittaa henkilötiedoikseen käytännössä mitä vain, ja ottaa uusi tili kun transaktiomäärä tulee täyteen. Eihän siinäkään olisi mitään järkeä?

Paljonko muuten nuo PayPalin kulut ovat eli otetaanko tilillepanoista tai tililtä siirroista ja paljonko?

Miten sitten näiden muiden nettimaksutapojen kassa, vaikka AlertPay-tili ja e-gold-tili, onko niissä samanlaiset ehdot eli tarvitaanko luottokortti tai Electron pankkikortti vai saako nekin myös varmentamattomana auki rajoitetuin ehdoin?

Englanti on sen verran heikko etten sivujen kautta luettuna uskalla luottaa että olen kaiken varmasti ymmärtänyt. Suomalaisilla yksityiskohtaisilla ohjeilla osaan tilin tosin avata, mutta haluan olla varma että itseni tai muiden tilille laittamat rahat saa varmasti pois sieltä tilisiirroilla.

Kommentit (2)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Electron riittää ainakin paypaliin. Itseni piti kyllä ensin käydä verkkopankissa muuttamassa asetuksia, että sain kortin toimimaan myös verkkokäytössä.

Click and Buy toimii myös electronilla, se käy maksuvälineenä ainakin itunesissa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat