Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

KUTEN otsikossa, Busse haluaa onnitella suurmiestä päivän saavutuksesta ( vaikkei aina Carterin poliittisen händikäpin vuoksi samaa mieltä ollakaan ) !!!

Kommentit (4)

Kun jonkun avataressa on parta, se saa jonkun luulemaan että keskustelija on Valtaoja tai jopa joulupukki.
Tampereella alkaa taivas kirkastumaan, taidan mennä pihalle grillaamaan makkaraa.

Luettuani näitä (tuhansia) korkeatasoisia tiedeartikkeleitasi, huomasin että useimpien arvostelujesi kohteeksi joutuneiden kohdalla homoseksuaalisuus ja kommunismi tuntuvat kulkevan käsi kädessä*. Koituuko siis suunnitelmatalouden kannattaminen homoseksuaalisista taipumuksista, vai onko syy-seuraussuhde päinvastainen, eli seksuaaliset vähemmistöt johtuvatkin kansantalouden kollektivisointiin tähtäävästä aatesuunnasta?

Lisäksi mieltäni on askarruttanut kysymys edesmenneen Neuvostoliiton valtaeliitin sukupuolimieltymyksistä. Oliko kaikki politbyroon kuuluneet siis vasenkätisiä, vai ulottuiko sodomia kaikkiin Neuvostoyhteiskunnan kansankerroksiin? Miten suvullinen lisääntyminen hoidettiin käsityksesi mukaan kommunistimaissa, jos siellä kerran kaikki komukat olivat kaiken kukkuraksi vieläpä homukoita? Oliko miehillä aina sängyssä naisen lisäksi toveri avustamassa? Vai kuuluuko ajatuksesi mukaan stalinismiin raskaan teollisuuden työvoimatarpeen turvaamiseksi väestömäärän lisääminen ensisijaisesti kloonaamalla? Tapahtuuko Kiinassa tällä hetkellä massakääntymisiä heteroseksuaalisuuteen? Onko Kuubassa vielä lesboja ja antaisko ne mulle jos saisin toisen naisen mukaan leikkiin?

Olen myös ymmärtänyt että kaikilla homoilla olisi HIV. Jos käännyn sanotaan vaikkapa ensi perjantaina kommunistiksi, niin tarkoittaako se että muutun samalla hetkellä myös homoksi ja saan heti HIV-tartunnan? Entäpä jos olin jo ennestään HIV-positiivinen, niin kumoaako kaksi positiivista tulosta toisensa, jolloin muutunkin taas terveeksi? Eikö tämmöisessä tapauksessa kannattaisi ainakin hetkellisesti kääntyä edes pikkuisen sosialistiksi, ja osallistua esimerkiksi yhden kerran Vasemmistoliiton puoluekokoukseen ihan vaan oman terveytensä takia (vaikka ihan hirveetähän se tietysti ois).

Entäpä jos lapsen vanhemmista isä äänestää uskollisesti Kokoomusta ja äiti taas on paluumuuttaja Venäjältä. Onko lapsella tällöin esimurrosikään mennessä pitkälle kehittynyt aids, vaikka varsinainen seksuaalisen suuntauksen kehitys olisi vielä kesken?

Oliko Stalin miestennielijä? Selittääkö tämä useiden miesten katoamiset jäljettömiin hänen valtakautensa aikana? Mitä mielestäsi Leninin ja Stalinin välillä oikeasti oli? Hehän tapasivat ensimmäistä kertaa Tampereella, joka ei ole niinkään kaukana Turusta. Selittääkö sperman korkea c-vitamiinipitoisuus Castron pitkäikäisyyden? Mistä ihmeen seksileikeistä se Mihail Gorbatšovin "syntymämerkki" oikeasti on seurausta? Loikkaisiko Halonen välittömästi äärioikeistoon jos panisit sitä kunnolla?

* Lähteet:
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29143
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29146
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29163
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=29148

Aika jännää! Lainaamani kommunisteja halventava sana on muuttunut automaattisesti muotoon "BUSSET" toisen kappaleen puolivälissä. Modet nenäkkäinä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat