Seuraa 
Viestejä45973

Yuwie on uusi internetissä toimiva sosiaalinen verkosto, jonka suosio on hurjassa kasvussa. Suosion kasvun voi selittää Yuwien hienot ominaisuudet, mutta todennäköisesti suosio johtuu siitä että käyttäjille maksetaan rahaa palvelun käytöstä. Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se vain on. Yuwie on täysin ilmainen palvelu ja sitä käyttää tällä hetkellä noin puolimiljoonaa käyttäjää minä mukaan luettuna.

Mistä rahat sitten tulevat? Rahat tulevat pääosin mainostuloista. Yuwie hyötyy siitä mitä enemmän heidän sivuillaan käy ihmisiä ja maksamalla ihmisille rahaa ihmisten määrä on taattu.

Rahaa saa sekä oman bloginsa suosiosta että referaaleista, jotka saat kerättyä allesi ja nyt kun Yuwie on vielä melko uusi palvelu rekisteröityminen kannattaa, sillä suomalaisia ei Yuwiessä ole vielä kuin noin tuhat, joten referaaleja varmasti löytyy helposti.

Jotta referaaleja saisi mahdollisimman paljon kannattaa mainostaa hieman omaa käyttäjäänsä foorumeilla jne. Sitä tässä juuri itsekkin teen. Jos rekisteröidyt Yuwiehin niin toivon että rekisteröisit minun referal linkkini kautta, et häviä siinä mitään päinvastoin yleensä ne, jotka eivät ole kenenkään referaaleja eivät löydä ystäviääkään sieltä. Voin myös auttaa alkuun Yuwien käytössä

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat