Seuraa 
Viestejä45973

Kanadassa säädettiin 1929 laki, jonka mukaan kirkoilla on oikeus siepata ei-kristittyjen intiaanien lapset. Virallisesti näitä sieppauksia tapahtui 100 000, mutta näiden lasten ja heidän sukulaistensa oikeuksia ajavan järjestön arvion mukaan todellinen luku on noin 250 000.

Lasten kohtelu sisäoppilaitoksissa oli äärimmäisen julmaa. Pahoinpitelyihin kuolleiden määrää ei tarkkaan tunneta, mutta kuolleisuus alaikäisten "oppilaiden" parissa oli noin 50%. Isorokkoon ja muihin tartuntatauteihin sairastuneita pidettiin samoissa tiloissa terveiden kanssa, mikä myös aiheutti kuolleisuutta, kuten lienee ollut tarkoituskin. Uhrit haudattiin nimettömiin joukkohautoihin, joiden sijaintia kirkot eivät ole suostuneet paljastamaan.

Kansanmurhaa tutkimaan ryhtynyt pastori Kevin Annet sai potkut 1995. Kansanmurhasta valmistu 2007 dokumenttifilmi nimeltä Unrepentant (Katumaton).

http://www.hiddenfromhistory.org

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (6)

Kristinusko on rauhan uskonto.
Samoin islam.

Jos uskonnot tulisivat vasta nyt kaikki luultavasti vain nauraisivat niille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Boysen
Mutta mikä on pointtisi ?

Maanomistajien kannattaa miettiä, keitä päästävät tontilleen "suvaitsevaisuuden" ja "rauhanuskonnon" nimissä. Vieraiden invaasiot täytyy torjua ajoissa.

Passiivinen alistuminen johtaa myös siihen, että suurikin rikos voidaan lakaista maton alle. Jos edes pieni ryhmä Kanadan intiaaneja olisi jo vuonna 1930 noussut aseelliseen toimintaan vastauksena Kanadan politiikkaan, niin tapahtumat olisivat saaneet erilaisen käänteen. Hiljaiset kuolijat eivät kiinnosta ketään, mutta taistelijat keräävät sympatiaa ja kannatusta.

Intiaanilapset kaapattiin ja pantiin koulun penkille.

Olisi heidät voitu panna taistelemaankin. Muslimit pani kaapatut kristityt pojat sotimaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Janitsaarit

Janitsaarit (turkin kielen sanasta uusi armeija, yeni ceri) olivat Turkin sulttaanin erikoisjoukkoja, jotka toimivat sulttaanin palatsin vartijoina ja henkivartiostona. Janitsaareja alettiin kouluttaa ottomaanien valloitettua Adrianopolin vuonna 1361. He myös olivat osana Konstantinopolin valtausta. Suurin osa janitsaareista oli aluksi kristittyjä sotavankeja. Myöhemmin janitsaareiksi pakko-otettiin 7–14-vuotiaita poikia slaavilaiskylistä.

Janitsaarit koulutettiin pienestä pitäen pelkkään sotilaselämään. He olivat pelättyjä ja saivat aikojen kuluessa paljon valtaa. Heillä oli suuri viiri hattunsa päällä arvokkuuden vuoksi. Lopulta sulttaani Mahmud II alkoi pelätä janitsaarien liian suurta valtaa ja teloitutti nämä vuonna 1826.

Intiaanilapset kaapattiin ja puolet pantiin multiin. Ruumiita ei suostuttu luovuttamaan vanhemmille. Tarkoituksena oli ns. etninen puhdistus. Tätä pidetään pahana asiana silloin, kun se tehdään juutalaisille ja tekijänä ovat saksalaiset.

Tapaus ei sinänsä ole mitenkään poikkeava Amerikan historiassa. Brasiliassa tätä harrastettiin 1500-luvun alusta 1900-luvulle. Intiaaniheimoja houkuteltiin ja pakotettiin niin sanotuille lähetysasemille, missä nämä kuolivat tauteihin ja huonoon kohteluun muutamassa vuodessa. Tässä ajassa katolinen kirkko sai kuitenkin heistä irti työsuorituksia, joten homma kannatti. Uutta aina suoleen, kun vanhat kuolee. Näissä kirkon kuolemanleireissä kuoli miljoonia ihmisiä, tai pikemminkin kymmeniä miljoonia. Natsit ja parjatut kommunistit olivat amatöörejä kirkon rinnalla.

Eteläisen Texasin Espanjan vallan aikaisten "lähetysasemien" ravitsemusasioita on tutkittu ja todettu, että intiaaneille annettiin vähemmän kaloreita kuin mitä natsien vangit saivat keskitysleireillä. Joten kuolleisuus oli suurta, mikä oli tarkoituskin.

Kristinuskon musta kirja on vielä kirjoittamatta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat