Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ruotsalainen lehtimies Bjarne Stenquist syyttää Suomea sisällissodan julmuuksien lakaisemisesta maton alle. Stenquist vertaa punaisiin kohdistuneita kostotoimia Francon hirmutöihin; "Tänään tehtyinä samat teot leimattaisiin sotarikoksiksi ja rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan. Niihin sekaantuneet sotilaalliset ja poliittiset johtajat kutsuttaisiin Haagin kansainvälisen sotarikostuomioistuimen eteen", Stenquist kirjoittaa Helsingin Sanomille lähettämässään 18 teesissä sisällissodasta. (HS 26.1.2008)

Ei siis lakaista mitään maton alle, vaan esitetään Bjarne Stenquistille hirmutyöt niinkuin ne historiassa on.

The Catholic Encyclopedia
" Located in Sweden; suffragan to Hamburg (990-1104), to Lund (1104-64), and finally to Upsala (1164-1530). This diocese, the most ancient in Sweden, included the Counties of Skaraborg, Elfsborg, and Vermland. It was founded about 990 at Skara, the capital of the Country of the Goths (Gauthiod), the whole of which it embraced until about 1100, when the eastern portion of the Diocese of Skara was formed into that of Linköping.

At the beginning there was no strict division of the country into dioceses, and the missionary bishops went about preaching wherever they would. Thus it is that, though Odinkar Hvite the Elder was apparently the first bishop stationed at Skara about 990, Sigurd, a court bishop of King Olaf Tryggveson of Norway, is named as the first Bishop of Skara in the list of bishops written down about 1325 as an appendix to the Laws of the Western Goths (Vestgotalagen).

It is added that he founded three churches in Vestergotland, and he also seems to have baptized Olaf Skotkonung, first Christian King of Sweden, at Husaby near Skara in 1008. Odinkar's successor was Thurgaut, first diocesan Bishop of Skara (about 1012-30). "

Huomioi että Kirkkohistoriassa käytetään nykyistä Ruotsi -nimeä mikä ei ole ajallisesti oikein, eli se pitää käsittää viitteenä nykyiseen Etelä-Ruotsiin. Gootit (Goat, Goth) saapuivat nykyisen Ruotsin alueelle 800 -luvulla. Gootit valloitti ensin nykyisen Etelä-Ruotsin rannikkoalueet ja ajan myötä alueet pohjoiseen päin. 1500 -luvulle tultaessa nykyinen Etelä-Ruotsi, Tukholman läänin alapuolelta etelään oli osa Lutherin Valtakuntaa (Toinen Valtakunta). Alue oli Lutherin Valtakunnan osavaltio ja sen nimi oli Goottien maa Gauthiod. Ruotsi ei ole Suomea vanhempi koska maalla ei ollut vakiintuneita rajoja ennen 1809. Jos mikä tahansa lähde esittää Ruotsi -nimeä ennen 1800 -lukua, se lähde valehtelee. Ajallisesti oikea nimi 1500-1809 on Luther-Ruotsi, koska Lutherin valtakunta oli hajonnut ja siitä oli jäljellä vain se, mistä myöhemmin muodostui Swerige.

Suomessa puhuttu ruotsin kieli, n.k. "suomenruotsi", ajoittuu tasan tarkalleen 1450-1550 väliselle ajalle. Se on lähinnä "sukua" Etelä-Ruotsin Väster- ja Öster-Götlandin murteille. Mainittakoon, että Suomessa puhutut ruotsin kielen eri murteet, ne voidaan puolestaan ajoittaa +-100 vuoden tarkkudella. Niistä selviää tasan tarkalleen taudin leviäminen ja levittäminen. "Taudin leviäminen ja levittäminen" ei ole rasistinen ilmaisu, koska Lutherin mielen pakottaminen toiselle ihmiselle, on (Lutherin) mielenvikaisuuden tartuttamista Suomalaisiin, ja (Lutherin) mielenvikaisuuden levittämistä.

Venäjä vapautti nykyisen Suomen alueen Luther-Ruotsista ja Suomesta tuli autonominen suuriruhtinaskunta 1809. Suurin osa Suomalaisista jotka olivat paenneet Luther-Ruotsalaisten terroria itään alueelle joka tunnetaan nimellä Novgorodin Tasavalta, palasi takaisin nykyisen Suomen alueelle autonomian aikana.

Autonomian aikana Luher-Ruotsista järjestettiin Suomen ja Venäjän infiltrointi mistä 1900 -luvun tapahtumat alkaa:

Dmitri Sipjagin murhattiiin Mariinskin palatsissa, jossa Lutherilainen terroristi Stepan Balmašov ampui hänet vuonna 1902. Häntä seurasi sisäministerinä Vjatšeslav von Pleve joka oli Suomen ministerivaltiosihteeri vuosina 1899-1904. Von Pleve selvisi terroristiattentaatista vuonna 1903 ja kahdesta 1904. Heinäkuussa 1904 Lutherilainen terroristi Jegor Sozonov murhasi hänet pommi-iskussa Pietarissa. Von Pleve tuki kenraalikuvernööri Nikolai Bobrikovin Suomen itsenäistämispolitiikkaa jonka murhasi senaatin virkamies, Luther-Ruotsalainen terroristi Eugen Schauman. Hän ampui Bobrikovin senaatin toisen kerroksen portaikossa 16. kesäkuuta 1904. Nämä kolme tapausta ovat osa sadoista terrori-iskuista joita ohjattin Luther-Ruotsista käsin. Niillä valmisteltiin Suomen ja Venäjän vallankaappausta autonomian aikana.

Eugen Schauman syntyi 10.5.1875 Harkovassa, Ukrainassa. Hän oli Luther-Ruotsalainen kouluylihallituksen apukamreeri. Hän oli Gummeruksen ryhmänä tunnetun terroristijärjestön jäsen, joka ampui vapautetun Suomen aikana vuonna 1904 kenraalikuvernööri Nikolai Ivanovitš Bobrikovin. Kyseessä on Suomen historian tunnetuin poliittinen murha, jolla on yhteys Lutherilaiseen uskontoon. Eugen Schaumanin isänmaallisuus heräsi jo pikkupoikana, kun hänen äitinsä luki hänelle Luther-Ruotsin kansallisrunoilija J. L. Runebergin Vänrikki Stoolin tarinoita. Perhe matkusti paljon ympäri Venäjän keisarikuntaa Waldemar Schaumanin työn takia, jonka tehtävänä oli valmistella vallankaappaus Venäjällä. Runebergin teoksesta muodostui kotiinkaipuusta kärsivän pojan tärkein side etäiseen isänmaahansa Lutheri-Ruotsiin. Ulkomaille Schaumaneille kuitenkin tihkui kirjeissä tietoja Suomessa harjoitetuista Suomen itsenäistämistoimista ja itsenäistämispolitiikasta.

Schauman kuului terroristiryhmään joka suunnitteli Boborikovin murhaa Lutheri-Ruotsin toimeksiannosta. Hän ja Lennart Hohenthal olivat maisteri Herman Gummeruksen johtaman Gummeruksen ryhmänä tunnetun terroristiryhmän jäseniä. Lennart Hohenthal otti yhteyttä Eugen Schaumaniin joka oli aikaisemmin järjestänyt kasakkamellakan, ja kertoi hänelle suunnitelmista surmata Bobrikov. Aikansa keskusteltuaan Hohenthal antoi Schaumanin tehtäväksi toteuttaa murha. Jos se ei onnistusi, Gummeruksen ryhmällä oli varasuunnitelma, niin kutsuttu Suunnitelma B.

Schauman käytti suunnitelmansa pohjana huhtikuussa 1902 tapahtunutta Suomen itsenäistämistä kannattaneen sisäministeri Dmitri Sipjaginin murhaa. Schaumanin pyynnöstä hänen Pietarissa asuva serkku Mary Junnelius raportoi kirjeissään kaikista kaupungin tapahtumista, m.m. Stepan Balmašovin tekemästä murhasta jonka hän teki valepuvussa. Kyseisestä murhasta oli keskusteltu Schaumaneilla, ja se oli jäänyt Eugenin mieleen. Schauman suunnitteli murhaa isänsä Waldemar Schaumanin kanssa, joka kuten hän, ei pitänyt ajatuksesta valepukeutumisesta. Lennart Hohenthal sen sijaan kopioi myöhemmin valepukeutuneena tehdyn terroristi-iskun tyylin kokonaan.

Keskiviikkona Schauman tapasi ystävänsä filosofian kandidaatin ja Helsingin kanslian esimiehen Walter Rydmanin joka myös kuului Gummeruksen terroristiryhmään. He keskustelivat Suomen itsenäistämispolitiikasta. Walter Rydman oli ärsyyntynyt siitä, että Ruotsalaisten mieliala oli niin lamaantunut, että se alistui vastarinnatta Suomen itsenäistämiselle. Bobrikovin murhaa suunnitellessa, Schauman oli kysynyt lääkäriystävältä ja terroristiryhmän jäseneltä Einar Runebergiltä, mihin tulisi ampua, jotta laukaukset olisivat tappavia. Einar Runeberg oli Luther-Ruotsin kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin pojan, lääkäri Johan Wilhelm Runebergin, nuorin poika.

Murhapäivänä, Schauman otti esiin FN Browning M1900- pistoolin, astui Bobrikovin eteen ja ampui kolme laukausta lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti kohti Bobrikovia. Ensimmäinen laukaus kimposi Bobrikovin univormun napista, toinen laukaus kimposi jykevästä rintapieleen kiinnitetystä Pyhän Vladimirin I luokan rististä naarmuttaen kaulaa. Kolmas luoti osui vyönsolkeen tunkeutuen sen pirstaleiden kanssa Bobrikovin vatsaan vahigoittaen Bobrikovia vakavasti, muttei tappavasti. bobrikovin murha epäonnistui ja Schauman teloitettiin paikan päällä toisen suunnitelman, n.k. Suunnitelma B:n mukaisesti. Schaumannia ammuttiin kaksi kertaa sydämeen. Schauman kuoli välittömästi.

Huomoi ristiriitaisuudet yksityiskohtineen joiden kautta annetaan väärä kuva. Virallinen historia kertoo että "kolmas itse tappava luoti osui vyönsolkeen tunkeutuen sen pirstaleiden kanssa Bobrikovin vatsaan" ja "Bobrikov pysyi pystyssä ja hoippui senaatin istuntosaliin". Jos luoti ei olisi osunut vyön solkeen, Bobrikov olisi kuollut välittömästi. Bobrikovin vyön solkeen pirstoutunut luoti ja sen sirpaleet ei ollut tappava eikä tappanut Bobrikovia.

Toinen huomioitava yksityiskohta on Shaumanin itsemurha. Virallisen historian mukaan Schauman ampui itseään kaksi kertaa sydämeen. Jos FN Browning M1900- pistoolilla ammut itseäsi sydämeen, toista laukausta et voi ampua sydämeesi. Bobrikov pysyi pystyssä, hoippui senaatin istuntosaliin, josta hänet kiidätettiin kotiin. Kolmas huomioitava yksityiskohta on, että virallisen historian mukaan, Bobrikov pyysi että hänet viedään Ullanlinnan sairaalaan eikä Venäläiseen sotilassairaalaan. Bobrikov tiesi kuka häntä ampunut terroristi oli ja ketä hän edusti: Terroristi Eugen Shauman edusti Luther-Ruotsia. Jos olisit Borikovin tilalla, pyytäisitkö sinä viemään itsesi Luther-Ruotsalaiseen Kirurgiseen sairaalaan?

Bobrikov oli käskenyt saattajiaan viemään hänet Senaatintorin reunalla sijainneeseen Venäläiseen sotilassairaalaan, mutta hänet vietiin Ullanlinnaan. Schaumanille ruotsalaisen lääkärin antamien neuvojen mukaisesti luoti olisi tuhonnut Bobrikovin sisäelimet, mutta osuessaan solkeen se hajosi vahingoittaen Bobrikovia vakaavasti, mutta ei tappavasti. Terroristien tekemä varasuunnitelma astui voimaan; Shaumannia ammuttiin kahdella laukauksella sydämeen ja jälkikäteen selitettiin hänen tehneen itsemurhan. Bobrikov murhattiin Ullanlinnan Kirurgisessa sairaalassa. Bobrikovin leikkauksesta vastasi kirurgi Richard Faltin, joka toteutti epäonnistuneen murhan.

Senaatinlinnassa toisen kerroksen tasanteen seinällä on kyltti, jossa lukee "Se Pro Patria Dedit". Virallisen kielitieteen mukaan sanat suomennettuna on "Antanut itsensä isänmaansa puolesta". Eugen Schaumanin isänmaa on Luther-Ruotsi. Kyltti asetettiin toisen "Ruotsin itsenäisyysmiehen" ja "Ruotsalaisten sortotoimia" vastustaneen P.E. Svinhufvudin aloitteesta vuonna 1933.

Eliel Soisalon-Soininen oli valtioneuvos ja Suomen suuriruhtinaskunnan keisarillisen senaatin prokuraattori. Soisalo-Soininen on erittäin vanhaa Suomalaista aatelisukua Novgorodin Tasavallan ajalta, joka myöhemmin on Luther-Ruotsalaistettu nimellä "Johan Mårten Eliel Johnsson". 6 helmikuuta 1905 noin puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä, Venäläiseksi sotilaaksi naamioitunut Luther-Ruotsalainen terroristi Lennart Hohenthal saapui Soisalon-Soinisen asuntoon Bulevardi 12:sta. Lennart Hohenthal esitteli olevansa "Alexander De Gadd, Lieutenant de la Garde, St. Petersbourg". Kun Soisalon-Soininen saapui paikalle, Lennart Hohenthal veti esiin pistoolin ja ampui hänet. Henkilökunnan ja Lennart Hohenthalin välillä käydyssä laukaustenvaihdossa, Lennart Hohenthal loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan.

Helsingin raastuvanoikeudessa huhtikuussa 1905, terroristi Lennart Hohenthalin asianajajana toimi hovioikeuden asessori Luther-Ruotsalainen Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstad. Hän syntyi Rapolassa joulukuussa 1861. Kun suomalaisten joukkotuhoaminen alkoi 1918 alussa heti Suomen itsenäistymisen jälkeen, n.k. virallisen historian mukaan, Svinhufvud pakeni jäänmurtaja Tarmolla Tallinnaan, mistä edelleen Saksaan. Venäjä-Suomen Kuninkaallisten (R.M.S.) murhaamisen jälkeen 16-17. heinäkuuta 1918, Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstad palasi takaisin Suomeen - hän tuki ajatusta siitä että Friedrich Karl Ludwig Konstantin von Hessen-Kasselista tulisi Suomen kunigas.

Luther-Ruotsin "kuningas" Fredrik I (1676-1751), oli Hessenin maakreivi ja samaa sukua kuin Hessen-Kasseli; Luther-Ruotsalainen. Toisin sanoen, Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstadi ei paennut Suomesta, vaan hänen matka edelsi Venäjän Kuninkaalisten (R.M.S) murhaa; Luther-Ruotsalaisten suunnitelma oli nostaa Suomen kuninkaaksi Luther-Ruotsalainen Hessen-Kasseli. Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstadista on kerrottu, että hän profiloitui erityisesti suomen kielen aseman puolustajana mikä ei pidä paikkaansa, sillä vuoteen 1809 saakka ajatteleminen oli kielletty Suomessa; eli Suomen kieli oli kielletty. Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstadin asema Suomen hallituksessa perustui Suomalaisia ja Venäläisiä diplomaatteja vastaan tehtyihin terroristi-iskuihin 1900 -luvun alussa.

Lennart Hohenthalin puolustuksen pääteemana oli "venäläinen hirmuvalta ja sen vastustaminen". P. E. Svinhufvud katsoi, ettei Soisalon-Soininen ollut vastustanut Suomen itsenäistämispolitiikkaa eikä puolustanut Luther-Ruotsin oikeuskäsitystä. Hohenthal ja Svinhufvud eivät pitäneet Hohenthalia murhaajana, koska kyseessä oli Luher-Ruotsalaisten silmin nähtynä tyrannin, Suomen itsenäistämispolitiikkaa ja Suomen itsenäistymistä tukevan oikeutettu tappaminen. Hohenthal tuomittiin elinkautiseen kuritushuonerangaistukseen ja hän menetti kansalaisluottamuksen ja Hovioikeus vahvisti tuomion. Lokakuun 10. päivänä Hohenthal karkasi vankilasta Luther-Ruotsista järjestetyn operaation seurauksena. Hänet vietiin Tukholmaan josta hänet lähetettiin edelleen Englantiin. Lennart Hohenthal armahdettiin vuonna 1918 Korkeimman oikeuden päätöksellä ja tunnustettiin vapaustaistelijaksi, jollaisena Hohenthal itseään piti. Lennart Hohentahal oli Eugen Schaumanin aatetoveri; Luther-Ruotsia edustava raukkamainen, arvoton terroristi, eikä mikään "vapaustaistelija".

Heikki Ritavuori ammuttiin kotiovelleen Etu-Töölössä Nervanderinkatu 11:n kohdalla 14. helmikuuta 1922. Surmanluodit ampunut Ernst Tandefelt oli Luther-Ruotsalainen aatelinen ja terroristi. Tandefelt ilmiantoi useita henkilöitä, joista keskeisimmät murhan suunnittelijat olivat apteekkari ja terroristijohtaja Oskar Jansson ja kenraalimajuri Paul von Gerich. Tandefeltin taustalla oli laaja terroristirengas jota ohjattiin Luther-Ruotsista.

Koskien Venäjän Kuninkaallisia (R.M.S.), he ovat myös Suomen Kuninkaallisia. Nikolai II syntyi 18.5.1868. Hän on Venäjän keisari, Puolanmaan kuningas ja Suomen suuriruhtinas vuosina 1894-1917 ja kuuluu Romanovien (R.U.S / R.M.S.) sukuun.

Nykyään luemme vasemmalta oikealle suunnassa, mutta ennen Kristinuskoa lukusuunta oli oikealta vasemmalle. Rooma -nimi yhdistetään Rooman Valtakuntaan joka on Kristinuskon jälkeinen nimi. Ottaen lukusuunnan muutoksen huomioon, Roma -nimi muuttu Amor -nimeksi. Rooman Valtakunta ennen Kristinuskoa, oli Amorian Valtakunta mikä nykyiselle Suomen kielelle käännettynä, on Rakauden Valtakunta. Nykyinen Ateena -nimi, nykykreikaksi Αθήνα, Athína, muinaiskreikaksi Athênai, juurtuu Adam -nimeen. Molemmat kuului Rakkauden Valtakuntaan jossa Amor edusti Läntistä Valtakuntaa ja Adam Itäistä Valtakuntaa. Kolmas suuri keskus sijaitsi Alexandriassa. Alexandri - nimi juurtuu sanoihin A Lex I Rex; 1 Jumala, 1 Maa, 1 Kansa, 1 Kuningas ja 10 Käskyä, joista ensimmäinen on tärkein.

Suuret tunnetut kulttuurikeskukset k.e. Amor ja Adam, niitä ei rakentanut yksittäinen etninen ryhmä k.e. "Kreikkalaiset", "Roomalaiset" tai "Juutalaiset", vaan ne rakensi ihmiset. Siihen aikaan ei ollut pakanallisia käsityksiä ja uskomuksia mitä Kristinuskon jälkeen on ihmisistä levitetty "aitona ja oikeana". Esimerkiksi rotu-uskontoa jonka mukaan valkoinen on tummaa puhtaampi ja arvokkaampi - sitä käsitystä ja kaikkea mitä siihen voi liittää ei ollut. Jokaisen ihmisen puhtaus ja arvokkuus on kiinni siitä kuinka puhdas on mielellisesti. Jokaisen yksittäisen ihmisen, tai kokonaisen kansan puhtaus ja arvo tulee esille kaikessa mitä on sanottu ja mitä sanotaan, ja kaikessa mitä on tehty ja mitä tekee. Että omaksuu toisen ihmisen mielestä esitetyn asian sitä koskaan kyseenalaistamatta, saattaa johtaa mielenvikaisuuteen; Mielenvikaisuus tarttuu ja leviää samalla tavalla kuin virus väärien sanojen ja väärien oppien kautta.

JEW - kirjainyhdistelmä, josta nykyinen vahvasti etnisyyteen ja uskontoon yhdistetty Juutalainen -nimi on peräisin, on 800 -luvun jälkeinen. Göethien kielessä IIM mutatoituu JEW -kirjainyhdistelmäksi jossa W on alunperin Kaksois-UU - ei Kaksois-VV. Ennen Göethien kielen vaikutusta Suomen kieleen IHMINEN oli IMMInen. Alkuperäisessä muodossaan ja molemmat lukusuunnat huomioon ottaen, nykyinen ihminen on SISIMMI IMMISIS.

Jokaisessa tunnetussa muinaisessa kulttuurikeskuksessa Amorian Valtakunnassa, kulttuurikeskuksen lähellä asuvat kansat oli vahvahti edustettuina, mutta myös kaukaisten maiden kansoilla oli siellä omat edustajansa. Kaikilla kansoilla oli oma alueensa ja edustivat kansakuntaa joka asui kauempana. Kulttuurikeskuksissa asuvia voidaan verrata nykyisiin suurlähettiläisiin.

Väkivaltaisuuksien puhjetessa nykyisessä Kreikassa, muinaiset Venäläiset pakeni Ateenasta pohjoiseen. Alueella käytetty sen aikainen Venäjän kielen itäinen murre, aakkosto ja kielellinen identiteetti siirtyi kansan mukana pohjoiseen. Sama toistui myöhemmin nykyisen Italian alueella, josta Venäjän kielen läntinen murre, aakkosto ja kielellinen identiteetti siirtyi pohjoiseen. Latinan Aika ja Kreikan Aika yhdistyy ajan myötä vaikutteineen, ja niistä rakentuu nykyinen Venäjän kieli ja aakkosto. Nimen venäläistämisessä on perinteisesti otettava huomioon Latinan Aika ja Kreikan Aika jotta nimi on ajallisesti ja Venäjän kieltä kunnioittaen oikein tehty. Matti Eevert Simonaho venäläistettynä nykyisen Venäjän kielen ja Latinan Ajan huomioon ottaen, on Vladimir Smirnoffskaia.

Kaikkien maiden nimet on annettu kansan tunnetun alkuperän mukaan. Ruric kerrotaan olevan Russian (Venäjän) perustaja, mutta Ruric -nimi on lyhennös kuninkaallisesta tittelistä R.M.R.S josta m.m. Romanov -nimi on peräisin. Rus -nimi ajallisesti oikein seurattuna Latinan Ajan aakkostoa seuraten on IN.RVS.CIA ja ET.RVS.CIA. ET -sana on latinaa joka nykyisessä suomen kielessä on JA. ET.RUS.CIA -nimi on peräisin Rakkauden Valtakunnan ajalta.

Nestorin Kronika (Пóвесть врéменных лет, Povest' vremennykh let)
В год 6370 (862). Изгнали варяг за море, и не дали им дани, и начали сами собой владеть, и не было среди них правды, и встал род на род, и была у них усобица, и стали воевать друг с другом. И сказали себе: "Поищем себе князя, который бы владел нами и судил по праву". И пошли за море к варягам, к руси. Те варяги назывались русью, как другие называются шведы, а иные норманны и англы, а еще иные готландцы, - вот так и эти. Сказали руси чудь, словене, кривичи и весь: "Земля наша велика и обильна, а порядка в ней нет. Приходите княжить и владеть нами". И избрались трое братьев со своими родам, и взяли с собой всю русь, и пришли, и сел старший, Рюрик, в Новгороде, а другой, Синеус, - на Белоозере, а третий, Трувор, - в Изборске. И от тех варягов прозвалась Русская земля. Новгородцы же - те люди от варяжского рода, а прежде были словене.

Virallisen tulkinnan mukaan, "шведы" on sama kuin englannin kielen "sweden". Ongelma piilee siinä, että Swerige/Sweden -nimi ja maa sinänsä on huomattavasti myöhempää perua. Kun Venäjän kieltä tutkii, on otettava huomioon Läntinen Latinan Venäjä ja Itäinen Kreikan ja tietenkin aika ja ajoitus. Latinan kielessä V on lähinnä VA ja UA.

ш : s, sh : S (m)
в : v : 860 -luku : U : a o u ja ao au ua uo
е : e : e
д : d : "A tai D" ( A n I> )
ы : bi : vi, mi

ш в е д ы : SVEDBI, SUEABI, SUAMI, SUOAMI, SUOMI ja SAAMI. Vertaa Latinan kielestä tunnettuihin SVEBI ja SVEBOS -nimiin. SVE.BOS on latinalaistettu Karjala, Suomi ja Saami nimi. Latinan kielessä SUE on "laiset" ja BOS on "karja". Voimme 100% varmuudella todeta, että "шведы" ei ole "sweden", vaan venäläistetty Suomi ja/tai Saami (Karjala). Ruotsin kieli ja kielioppi on korkeintaan 666 vuotta vanha, ja kielioppi on sinetöity 1526 -luvulle. Kieliopin sinetin mukaan Ruotsin kieli on 482 vuotta vanha ja se on korkeintaan 666 vuotta vanha. Ennen 1333 -lukua ei "Ruotsalaisessa kansanmuistissa" ole yhtään mitään, koska jos ei ole kieltä ja kielioppia, ei ole mitään muutakaan mitä niihin voi liittää. Että kielitaidoton, kuninkaallista puhdasta rotua edustava ääliö joka ei koskaan sekoitu toiseen rotuun, mutta joka sulautui kantaväestöön ja oppi kielen nopeasti olisi perustanut Venäjän, on jos sinällään sairaan mielen tuotantoa.

Romanovin suvulla (IRI.IMI.ISI.) on "Rooman ovien" avaimet. Avaimet annettiin perimätiedon mukaan Simon Pietarille joka on Kallio; Suuren Valtakunnan Kuningas. Saman perimätiedon mukaan avaimet annetaan Valkoiselle Kivelle (Ilmestyskirja, Raamattu, White Stone: R.M.S.) joka on Pienen Valtakunnan Kuningas. Rooman avaimet ei ole Vatikaanissa, koska Kallio (Rock) ja Kivi (White Stone) ei ole nykyisessä Roomassa, eikä myöskään (Simon) Pietari ole Vatikaanissa. Samalla tavalla, ei Ilmestyskirjan New Jerusalem ole nykyisessä Jerusalemissa koska se on Uusi Jerusalem joka on I.E. RUS ALEMI joka toiseen suuntaan lähinnä on IMALA SUOMI.

SUOMI -nimessä IMI on lyhennös Messias -tittelistä joka on sielullinen. R.V.S. -nimi (RUS) luettuna toiseen suuntaan on S.V.R. jossa R on lyhennös Rex -tittelistä mikä on maallisen kuninkaan titteli. Tämä merkitsee lyhyesti sitä, että Venäläisillä, Saamilaisilla ja Suomalaisilla on ollut sama hallitsija kautta aikain. Kansoilla on myös sama hengellinen alkuperä, mutta ovat maallisesti eri sukua. Nykyisissä Suomi ja Saami nimissä SUO ja SAA tarkoittaa "antaa" vastaavasti "saa". Kuka suo ja kuka saa tulee ilmi MI -päätteessä.

Suomi -sanan alkuperästä on aikanaan ollut paljon keskustelua. Virallisen historian mukaan se on peräisin kalan suomuista tai soisesta maastosta. On jopa väitteitä siitä että se on poron lapaluusta. Tässä suomalainen -sana jonka molempiin päihin asetetaan A -kirjain joka on Luojan symbooli.

A SUOMALAINEN A joka jakautuu A SU O M ALA I NEN A

A SU : asua, asut
SUO : suoda, antaa
Ma : minä (joka luet)
Maa : on sama kuin vanhempi ALA
IMI : Messias, Jumalan lähettiläs, sen vastakohta on Rex joka on maallinen
Mi : joka, joka on, MInä (sinä joka luet)
I : on numero 1 lisäksi jakomerkki ja A. M jaettuna on AA mutta myös NIMI
NIMI : INRI
R : maallinen Kuningas (Rex) jossa X
X : SIS, SIIS, SIXIS SIYIS, A IO : Luojan liitto ja Laki
EXSIS : on voimassa koska "Rexis" on ISO ISA
ALA : alue, maa
L : on, "elon"
I : yksi, A
A : Luoja, Jumalan kuva/symbooli
O : Sielu, SielO
IA : ja, na, iana, joista "leijona"
IANAI : jana, viiva, linja
NEN : nykyinen NEN pääte on sama kuin SIS, SIIS, NEN, NIIN
NAIN : näin
SIIS/NIIN : Isien IXI ja Naisien IYI
JANA SISIN ISIEN IXI NIIN SIIS NAISIEN IYI : "äitilinja"
Vokaalien sääntö: A EI UO <> UO I.E. A jonka mukaan SUO = SAA
SUO ja SAA : Suomi, Saami, suotu, saatu
ja niin "on" on nimi onni ainiaasti "on".

Koskien Venäjän Kuninkaallisten (R.M.S.), Tsaariperheen murhaa, Jakov Jurovskin johtamana terroristiryhmä toteutti teloituksen. Jakov Jurovskin nimi venäläisin kirjaimin kirjoitettuna on Яков Михайлович Юровский. Nimi ei ole Venäläinen nimi, vaan se on venäläistetty nimi josta tappajan todellinen kansallisuus selviää. 16.6.-17.6.1918 (16.7.-17.7 1918) välisenä yönä, vähän puolen yön jälkeen, Venäjän Kuninkaaliset (R.M.S.) teloitettiin. Heidät paloiteltiin Lutherilaisen perinteen mukaan ja paloitellut ruumiinosat tuhottiin m.m. polttamalla ja hapolla. Mitä jäi jäljelle haudattiin. Käsky Venäjän Kuningasperheen (R.M.S.) murhaamisesta tuli Moskovasta jota Luherilaiset hallitsi, mutta tappamaiskäskyn alkuperä on Luther-Ruotsi. Teloitusryhmän johtaja Jakov Jurovski oli Lutherilainen. Kaikkia Venäjän Kuninkaallisia (R.M.S) ei murhattu, sillä osa perheestä oli viety turvaan muualle.

Kokonaisuudessaan kyseessä on Luther-Ruotsista ohjattu terroristiryhmä ja laajamittainen operaatio jonka tavoitteena oli estää Suomen itsenäistyminen ja Luther-Ruotsalainen vallankaappaus Suomessa ja Venäjällä. Ennen 1905 tapahtumia, terroristit tappoivat kaikenkaikkiaan lähemmäs 300 diplomaattia, uskonnollista johtajaa ja vaikustusvaltaista henkilöä m.m. Venäjällä ja Suomessa. Terrorismilla valmisteltiin Suomalaisten joukkotuhoamista jonka päämäärä oli Suomen liittäminen Luther-Ruotsiin ja henkiin jääneiden Suomalaisten jälleen-orjuuttaminen.

Kun vieras valtio, tässä tapauksessa Luther-Ruotsi, tappaa Suomalaisia, kyseessä ei ole sisällissota. Sen minkä tunnemme Venäjän Vallankumouksena, oli yritys kaataa Venäjä ja tehdä siitä Lutherilainen. Sitä vastaan tehtiin Venäjällä Kontra-Vallankumous jonka seurauksena kaikki Lutherilaiset ja Lutherilaisuuteen kääntyneet Venäjällä tuhottiin.

kagal : qahal : "salamurhaaja", "raukkamainen"
Shakaali -sana on hebrealaista alkuperää ja nykyisesä kielessä se on sakaali, mutta vanhemmissa muodoissa šakaali ja shakaali. Venäjällä sana kirjoitettiin muodossa kagal ja sillä tarkoitettiin lähinnä luther-ruotsalaisia järjestöjä ja niihin yhdistettyjä terroristi-liikkeitä ja terroristeja k.e. Gummeruksen ryhmä, johon kuului m.m. Gummerukset, Runebergit, Freudenthalit, Schaumannit, Hohenthalit, Faltinit, Rinit, Tandefeltit, Svinhufvudit ("Seven heads").

0. Lutherin Valtakunta, n.k. Toinen Valtakunta sortuu

1. Venäjä vapauttaa Suomen Luther-Ruotsista, Suomi autonominen suuriruhtinaskunta 1809.

2. Luher-Ruotsista järjestetty Suomen ja Venäjän infiltrointi autonomian aikana. Uppsalan Rotujalostamot joista "tytärjalostamot" myöhemmin Berliiniin. Rotu-uskonto; "Kuninkaallinen puhdas rotu joka ei koskaan sekoitu toiseen rotuun".

3. Luther-Ruotsista järjestyt terroristi-iskut m.m. Suomessa ja Venäjällä, 300 diplomaattia, uskonnollista johtajaa ja johtavassa asemassa olevaa n.k. porvaria tapetaan.

4. Luther-Ruotsin vallankaappaus alkaa Venäjällä 1905. Vallankumous pysähtyi ja Venäjälle perustettiin kansanedustuslaitos Duuma. Tsaari pysyi vallassa.

5. Neuvostoliiton Kommunistinen Puolue, Venäläisin kirjaimin kirjoitettuna Коммунистическая партия Советского Союза (Kommunistitšeskaja partija Sovetskogo Sojuza), perustettiin 1912 nimellä Venäjän sosiaalidemokraattinen työväenpuolue. Puoluetta johti Vladimir Leninin, ja Lokakuun Vallankumouksen jälkeen 1918 puolueesta tuli Venäjän Kommunistinen Puolue.

6. Ensimmäinen Maailmansota alkaa 1914.

7. Helmikuun vallankumous Venäjällä 1917. Helmikuun vallankumouksessa oli keisari Nikolai II eronnut ja vallan Moskovassa otti Lutherilaiset.

8. Virallisen historian mukaan Sosialistivallankumouksellinen puolue, Venäläisin kirjaimin kirjoitettuna Партия социалистов-революционеров (Partija Sotsialistov-Revoljutsionerov), oli ennen marraskuussa 1917 suoritettua Kontra-Vallankaappausta Venäjän suurin "puolue" - Lutherilaiset.

9. Lokakuun vallankumous Venäjällä 1917.

10. Valtaan päästyään Venäläiset solmivat rauhan Saksan kanssa luovuttaen Saksalle suuria alueita. Saksan kanssa tehtyyn sopimukseen kuului Suomen itsenäisyys. Saksalaisilla ei siis ollut mitään syytä sekaantua Suomen asioihin. Luther-Ruotsalaiset nimet jotka "kuulostaa saksalaisilta", ne ei ole Saksalaisia- vaan Luther-Ruotsalaisia nimiä.

11. Suomen senaatti antoi itsenäisyysjulistuksen 10.12.1917.

12. Leninin johtama Neuvosto-Venäjän kansankomissaarien neuvosto tunnusti Suomen itsenäisyyden 31.12.1917, ja hieman sen jälkeen Saksa tunnusti Suomen itsenäiseksi valtioksi. .

13. Suomalaisten joukktuhonta, 1917-1918. Sota Luther-Ruotsalaisten ja Suomalaisten välillä 27. tammikuuta - 15. toukokuuta 1918. Huomioi aika; Sota alkaa heti Suomen itsenäistymisen jälkeen. Samalla tavalla kuin Venäjällä, Luther-Ruotsalaisia kutsuttiin valkoisiksi ja Suomalaisia punaisiksi.

14. Luther-Ruotsalaisen sairaan ajatusmaailman mukaan; "Koska me olemme itsenäisesä Suomessa, me olemme suomalaisia, me tapamme sisällissodassa suomalaiset" - josta väärä käsitys "sisällissodasta" on peräisin. "Valkoiset" ei ole puolue siihen aikaan, vaan lähinnä "Kuninkaallinen puhdas rotu joka ei ole koskaan sekoittunut toiseen rotuun".

15. Ruotsalainen ei ole ikinä Suomalainen, eikä Suomalainen ole ikinä Ruotsalainen. 1918 käyty sota ei ole sisällissota.

16. Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstad matkustaa Saksaan. Luther-Ruotsalaisten suunnitelma oli nostaa Suomen kuninkaaksi Luther-Ruotsalainen Hessen-Kasseli Venäjän Kuningasperheen (R.M.S.) murhaamisen jälkeen.

17. Venäjän Kuningasperhe (R.M.S.) murhattiin kesällä 1918. Tappamiskäsky tuli Ruotsista, Moskovan kautta. Terroristiryhmää joka tappoi Venäjän kuningasperheen (R.M.S.) johti Luther-Ruotsalainen Jakov Jurovskin. Tappamismenetelmä oli perinteisesti Lutherilainen; Tappo, ruumiiden paloittelu ja jäännösten tuhoaminen polttamalla

18. Ensimmäinen Maailmansota loppuu 1918.

19. Venäjän Kontra-Vallankumous Luther-Ruotsalaisia vastaan 1918-1920. Kuningasperheen (R.M.S.) murhan, ja useiden Luther-Ruotsista järjestettyjen terroristi-iskujen jälkeen joilla yritettiin saada sota aikaan m.m. Venäjän, Puolan, Saksan, Tanskan, Ranskan ja Englannin välillä, Lutherismi kitkettiin pois maasta.

20. Kevään 1918 jälkeen Suomen eduskunnassa vahva Ruotsalaisedustus. Suomessa ja muualla vahvaa vihan lietsontaa Venäjää ja Venäläisiä vastaan.

21. Toinen Maailmansota alkaa 1939. Natsi-Saksa ja Adolf Hitler.

22. Luther-Ruotsi Hitlerin n.k. Kolmannen Valtakunnan osakas.

23. Venäjä pelkää Saksa-Ruotsin hyökkäystä, haluaa varmistaa Suomen, toisin sanoen, suojella Suomalaisia. Ruotsi ja Ruotsalaiset käyttää tilaisuutta hyväkseen ja saa Suomalaiset ja Venäläiset sotimaan keskenään.

24. Suomi-Venäjä -sota josta hyötyy lähinnä Ruotsi mutta myös Natsi-Saksa. Suomen ja Venäjän välinen sota järjestetään Ruotsista käsin.

25. Kuuluisa "enimmäinen laukaus" ammutaan Suomesta, mutta laukaisija ei ole Suomalainen, vaan Suomessa asuva Luther-Ruotsalainen.

26. Toinen Maailmansota päättyy 1945.

Ortodoksinen uskonto oli ollut Venäjällä Venäjän perustamisesa saakka. Venäläiset ei valinneet Goottilaista (Lutherilaista) uskontoa koska se oli paha, vaan valtsivat Kreikkalais-Ortodoksisen koska se ei ollut paha. Luther-Ruotsin vainojen seurauksena, Ortodoksisen uskonnon korkein hallinto katosi kokonaan. Venäjän Kuningasperheen (R.M.S.) murha tapahtui aikaan jolloin Luther-Ruotsalaisilla oli valta Moskovassa. Kuningasperhettä (R.M.S.) suojelevat tapettiin, ja sama Moskovasta lähetetty terroristiryhmä, tappoi myös Venäjän Kuningasperheen (R.M.S.). Venäläisten Kontra-Vallakumous Lutherismia vastaan, ja kaikki sen jälkeiset välien selvittelyt, tuhosi melkein kokonaan sen uskonnollisen pohjan mikä Venäjällä oli ollut maan perustamisesta saakka.

Suomalainen ei ampunut suomalaisia 1918; Suomalaisten oli joukkotuhon uhatessa pakko tarttua aseisiin ja puolustautua Luther-Ruotsalaisia vastaan. Se ei ollut sota "kommunistien ja porvarien välillä" t.m.v. vaan kyse on Suomalaisten joukkotuhoamisen estämisestä; Sota terrorismia vastaan. Luther-Ruotsin terroristit, jotka ampuivat m.m. Venäläisiä, Suomalaisia, Saksalaisia, Ranskalaisia ja Englantilaisia diplomaatteja, uskonnollisia johtajia, ja johtoasemassa olevia henkilöitä, ei ole Suomen kansan kansallissankareita, k.e. Runebergit, Hohenthalit, Schaumanit, Heinrichsit y.m. mitä Luther-Ruotsiin ja ruotsalaisuuteen kuuluu.

Että kutsuu halpamaisia terroristeja kansallissankareiksi ja ihannoi heidän tekojaan missään mielessä, on mielenvikaisuutta. Suomen kansa, Suomalaiset, jotka Suomen kansaa puolusti ja puolustaa terroristeja ja joukkotuhoajia vastaan, on Suomen kansan sankari. Riippumatta siitä mitä on jälkeenpäin on kerrottu, niin totuus on se, että enemmän Suomen Kansaa on risti tappanut kuin sirppi ja vasara, ja enemmän Suomen Kansaa on kuolleena ristin alla kuin sirpin ja vasaran - riippumatta siitä puhuimmeko kuolleista jotka ovat maan päällä, tai niistä jotka maan alla ovat. Se on absoluuttinen totuus joka on sama kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa kielestä riippumatta.

Rauhansopimus Suomen kanssa. Pariisin rauhansopimus 1947
" Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitto, Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistynyt Kuningaskunta, Australia, Valko-Venäjän Sosialistinen Neuvostotasavalta, Kanada, Tsekkoslovakia, Intia, Uusi-Seelanti, Ukrainan Sosialistinen Neuvostotasavalta ja Etelä-Afrikan Unioni, valtioina, jotka ovat sodassa Suomen kanssa ja jotka huomattavin sotavoimin aktiivisesti osallistuivat sotaan eurooppalaisia vihollisvaltoja vastaan, ja joista jäljempänä käytetään nimitystä "Liittoutuneet ja Liittyneet Vallat", toiselta puolen,

ja Suomi toiselta puolen;

katsoen siihen, että Suomi, tultuaan Hitlerin Saksan liittolaiseksi ja osallistuttuaan sen rinnalla sotaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa, Yhdistynyttä Kuningaskuntaa ja muita Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, on osaltaan vastuussa tästä sodasta;

ottaen kuitenkin huomioon, että Suomi 4 päivänä syyskuuta 1944 täysin keskeytti sotatoimet Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liittoa vastaan, irtautui sodasta Yhdistyneitä Kansakuntia vastaan, katkaisi suhteensa Saksaan ja sen satelliitteihin ja että se, solmittuaan 19 päivänä syyskuuta 1944 aselevon Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton ja Yhdistyneen Kuningaskunnan hallitusten kanssa, jotka toimivat Suomen kanssa sodassa olevien Yhdistyneiden Kansakuntien puolesta, on lojaalisti täyttänyt välirauhansopimuksen ehdot;

ja ottaen huomioon, että Liittoutuneet ja Liittyneet Vallat sekä Suomi ovat halukkaita solmimaan keskenään rauhansopimuksen, joka oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaisesti ratkaisee ne kysymykset, jotka edellämainittujen tapahtumien seurauksena vielä ovat jääneet avoimiksi, ja joka muodostaa perustan ystävällisille suhteille niiden välillä tehden siten mahdolliseksi Liittoutuneille ja Liittyneille Valloille tukea Suomen anomusta päästä Yhdistyneiden Kansakuntien jäseneksi ja niinikään liittyä jokaiseen Yhdistyneiden Kansakuntien turvin solmittuun yleissopimukseen; "

Sodista on syytetty Suomea ja Suomalaisia, mutta kaikki sodat 1500-1950 "Suomen ja Venäjän" välillä, on nykyisiä nimiä käyttäen Ruotsi-Venäjä sotia ja Ruotsalaista alkuperää. Suomalaisia on väärin perustein syytetty, ja väärin perustein tuomittu, ja näin ollen "The Allied and Associated Powers" ovat velvoitettuja suojelemaan Suomea ja Suomalaisia - Ruotsilta ja Ruotsalaisilta. Suomen ei tarvitse liittotua, ja Ruotsi ja Ruotsalaiset ovat korvausvelvollisia Suomelle ja Suomalaisille. Ja jos ei korvaa, "The Allied and Associated Powers" velvollisuus on pitää huoli siitä että korvaa.

Moskovan Kremlissä 6. huhtikuuta 1948 pidetyssä tilausuudessa, Josef Stalin sanoi haluavansa mainita muutaman sanan valtuuskunnan sotilasasiantuntijoille jalkaväenkenraali Heinrichsille ja kenraalimajuri Oinoselle;
" Vaikka en ole varsinaisesti sotilas, voin sanoa, että meidät sotilaat rauhan aikana helposti unohdetaan, mutta sodan aikana kaikki riippuu meistä. Sellaista maata, jolla on huono armeija, ei kunnioita kukaan, mutta sellaista maata, jolla on hyvä armeija, kunnioittavat kaikki. Kohotan maljani Suomen armeijalle ja sen täällä oleville edustajille ".
Stalin, nostaa ylös Suomen ja Suomen Armeijan miehet ja naiset jotka taisteli osoittaen kunnioituksensa Suomalaiselle Kenraalimajuri Oinoselle. Stain halveksuu "maata jolla on huono armeija" jota edustaa Ruotsalainen jalkaväenkenraali Heinrichs, joka koko historian huomioon ottaen, on etupäässä tappanut aseettomia siviilejä.

Axel Erik Heinrichs syntyi 21. heinäkuuta vuonna 1890 Helsingissä ja oli 28 vuotias vuonna 1918. Hänen vanhemmat oli Axel Ossian Heinrichsin ja Johanna Matilda o.s. Rönnholm. Hänen kansallisuus oli Luther-Ruotsi. Axel Erik Heinrichs pääsi ylioppilaaksi Nya Svenska Samskolanista, Lönkanista, vuonna 1908. Lönkan on kasvattanut eniten Luther-Ruotsalaiseen ydinjoukkoon kuuluvia Pfadfindereitä joita koulutettiin Lockstedtin leirillä Saksassa. Hän sai sotilaskoulutuksen veljiensä Gunnarin, Olofin ja Bertilin kanssa 1915-1918.

Ruotsalaiselle lehtimiehelle Bjarne Stenquistille voimme kertoa, että Luther-Ruotsalaiset tänne tullessaan sanoi esi-vanhemmilemme; "Olemme syntyneet syntisiksi ja perisyntisiä (kaikkien lakien rikkojia), usko tai kuole". Se on tunnustus joka on annettu esi-vanhemmillemme ja esi-vanhempiemme kautta se on annettu kaikille nykyään eläville Suomalaisille. He ovat myös esittäneet olevansa "kuninkaallinen puhdas rotu joka ei koskaan ole sekoittunut toiseen rotuun" mikä on myös tunnustus. Ruotsalaisilla ei ole Lakisääteistä oikeutta arvostella Suomalaisia, mutta Suomalaisilla on Lakisääteinen oikeus arvostella heitä. Historian kokonaisuudessaan huomioon ottaen, voimme todeta että mitä he ovat itsestään esittäneet, on totta, ja mitä he meistä ovat esittäneet, on valetta.

Karjalaa ei palautettu Suomelle toisen maailmansodan jälkeen koska Suomen hallituksessa istui ja istuu Ruotsalaisia, vasten Pariisin rauhansopimuksen ehtoja; Ruotsalaisten läsnäolo Suomessa perustuu rasismiin, terrorismiin, fasismiin ja natsismiin mikä on kielletty Suomen laissa ja myös Pariisin rauhansopimuksessa. Pariisin rauhansopimuksen mukaan, myös Lutherilainen uskonto ja kaikki mitä siitä on kehittynyt on kiellettävä Suomessa, koska se perustuu rasismiin, fasismiin ja terrorismiin. Se merkitsee m.m. sitä, että R.K.P. - Ruotsalainen Kansan Puolue (Svenska Folkpartiet) on laiton puolue. Se merkitsee myös sitä, että Ruotsilla ei ole rajoja; Ruosalaisten läsnäolo Suomessa perustuu laittomuuksiin, ja siksi Ruotsi ei ole maa, vaan Ruotsi on alueen nimi Norjan ja Suomen välissä. Se merkitsee myös sitä, että Ruotsi on korvausvelvollinen Suomelle, eli on palattava 1809 rajalle.

Suomen ja Ruotsin välinen raja, on vedettävä Pohjois-Ruotsin Uumajan alapuoleta lähimmän mahdollisen luonnon muodostaman rajan mukaan; Nykyisen Örnsköldsvikin alapuolelta jokea seuraten länteen päin Östersundiin Norjan rajalle saakka. Suomen puolelta katsottuna, Ruotsi katkaistaan Simon Pietarin kaupungin (Pietarsaaren) alapuolelta, lähinnä Vaasan kohdalta. Korvausten lisäksi, Ruotsin on luovutettava kyseinen alue Suomelle. Alueen nimeksi on annettava SAAMI, niin silloin on SUO.MI ja SAA.MI.

Ja jokainen joka esittää Suomalaisia tappavia terroristeja "kansallissankarina", k.e. Runeberg, Schauman, Heinrich, Freudenthal y.m. y.m. y.m. on potentiaalinen terroristi. Ja jokainen joka esittää Kristinuskon "oppeja" suomalaisena kansanperinteenä on valhtelija. Tappaminen ei ole ihmislapsen perimässä, vaan lapsi pakko-opetetaan vasten Lakia kaikkien lakien rikkojaksi; syntiseksi.

Voimme myös kertoa hänelle, että Suomi-Ruotsia ei ole koskaan ollut olemassa, mutta Suomi-Karjala-Russia on ollut olemassa monesta eri syystä; Suomi-Karjalan Venäläistetty nimi on Novgorod (Novgorodin Tasavalta), ja että Venäläiset vapautti nykyisen Suomen alueen Luther-Ruotsin monta sataa vuotta kestäneestä terrorismista. Kaikki mitä Suomen kieleen voi liittää katosi nykyisen Suomen alueelta, mutta säilyi idässä Venäläisten suojelemana. Vapautuksen jälkeen Suomalaiset palasi Novgorodin Tasavaltana tunnetulta alueelta idässä jonne olivat paenneet, nykyisen Suomen alueelle. Terrorismi, joka oli ohjattu Luther-Ruotsista käsin, jatkui 1900 -luvun alussa Venäläisten ja Suomalaisten diplomaattien, korkeassa asemassa olevien henkilöiden, ja uskonnollisten johtajien murhilla. Terrorismi johti kaikkiin sen aikaisiin levottomuuksiin m.m. Suomessa ja Venäjällä. Luther-Ruotsista johdettua terroristioperaatiota seurasi Suomalaisten joukkotuhonta ja yritys kääntää Venäjä Lutherilaiseksi.

Bjarne Stenquistille voimme kertoa myös, että Kansanmuisti on sidottu kieleen ja kielioppiin. Se mitä kutsutaan "Ruotsin kieleksi" ja sen kielioppi on sinetöity vuodelle 1526, ja että Ruotsin Kansanmuisti on 1526-2008 väliltä - eli se on 482 vuotta vanha, ja korkeintaan 666 vuotta vanha. Mitään muuta ei ole. Mitä kansanmuisti pitää sisällään, on kaikki se mitä he ovat sanoneet ja tehneet sinä aikana kun heillä on kieli ja kielioppi, ja siellä joko "ON" jotain, tai siellä "EI" ole mitään; Ruotsin kieli, on Maailman historiassa viimeisenä kehittynyt kieli. Että "Ruotsin kieli" on virallinen kieli Suomessa perustuu petokseen, koska "Ruotsin kieli" ei ole virallinen kieli missään - ei edes Ruotsissa; "Ruotsin kieltä" ja "Ruotsin kielistä kulttuuria" ei ole" ja "Ruotsin kieli" ei ole kenenkään äidin kieli.

Olen Bjarne Stenquistin kanssa samaa mieltä siitä, että " Tänään tehtyinä samat teot leimattaisiin sotarikoksiksi ja rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan. Niihin sekaantuneet sotilaalliset ja poliittiset johtajat kutsuttaisiin Haagin kansainvälisen sotarikostuomioistuimen eteen ", koska kaikki rikokset mitä Suomen kansaa vasten on tehty, tehtiin sekunti sitten, Bjarne Stenquistin syytös rikoksiin mukaan lukien.

Sivut

Kommentit (69)

[size=150:1ra9itci]Kuka oli Carl Gustaf Emil Mannerheim[/size:1ra9itci]
Kansan lahtari tai Kansan sankari?

Isoisänisä: Carl Erik Mannerheim (1759-1837) kuului Kustaa III:n valtakauden valtiolliseen oppositioon.
Isoisä: Carl Gustaf Mannerheim taas oli Viipurin hovioikeuden presidentti 1839-1854.
Isä: Kamarijunkkari, kreivi Carl Robert Mannerheim (1835-1914)
Äiti: Hélène von Julin, kuului tunnettuun teollisuussukuun.
Syntynyt: Askaisten Louhisaaren kartanossa 4. kesäkuuta 1867. Äidinkielensä ruotsin lisäksi hän opiskeli ja puhui hieman suomea, venäjää, ranskaa, saksaa ja englantia. Mannerheim kuului aatelissukuun ja oli arvoltaan vapaaherra.
Sisaruksia
Sofia (Sophie) Mannerheim 21.12.1863-9.1.1928
Carl Mannerheim 18.3.1865-6.7.1915
Johan Mannerheim 27.12.1868-25.9.1934
Eva Sparre 30.6.1870-1957
Anna Mannerheim 4.3.1872-18.5.1886
August Mannerheim 9.11.1873-22.4.1910
Marguerite (Kissie) Gripenberg 15.10.1884-1958

Lapsuus (mitä on kerrottu)
Mannerheimin isän raha-asiain taitamattomuus ja pelivelat saattoi perheen vararikkoon ja koti hajosi. Mannerheimin isä muutti Pariisiin ja hänen äiti muutti neljän nuorimman lapsensa kanssa Pohjan pitäjän Sällvikiin, äitipuolensa Louise von Julinin kartanoon. Äidin kuoltua 1881 perhe hajosi lopullisesti. Osa perheestä oli Suomessa ja osa Ruotsissa. Mannerheimin kasvatuksesta vastasi hänen eno, Albert von Julin. Mannerheimin aloitti koulunkäynnin Helsingissä.

Helsingin Privatlyceum (Böökin lyseo, yksityislyseo) 1874-1879 ja Haminassa 1881-1882
Haminan kadettikoulu 19.6.1882-22.7.1886 josta hänet erotettiin tarkkaamattomuuden, kuiskuttelun, meluamisen, laiskottelun ja lunttaamisen takia
Päästötodistus Helsingin yksityislyseo 14.5. 1887
Mannerheim hakeutui Venäjän Paašikouluun (sotilasoppilaitos), mutta hänen hakemus hyljättiin; viitattiin siihen että hänen ranskan ja venäjän taito ei ollut tarpeeksi hyvä ja huonoon käyttäytymiseen

Ylioppilastutkinto Helsingin yliopisto 14.6. 1887
Ylioppilastodistuksensa turvin hän hakeutui Pietariin Venäjän armeijaan Nikolajevskin (Nikolain) ratsuväkikouluun (2.9.1887-10.8.1889), jossa hän vannoi sotilasvalansa syyskuussa 1887.
Hakeutui arvostettuun chevalierkaartiin mutta häntä ei hyväksytty, sen sijaan linjaratsuväkirykmentti otti hänet palvelukseen 22. elokuuta 1889 jossa hän oli kornetinsoittaja 15. Aleksandrijan-ratsuväkirykmentissä.
Mannerheimin kummitädin vetoomuksen myötä keisarinnalle, hänet hyväksyttiin chevalierkaartiin. Hänen oli kuitenkin ensin liityttävä rakuunoihin ja palveli rakuunoissa Puolan ja Saksan rajalla sijaitsevassa Kaliszin kaupungissa.
1891 hänet siirrettiin Pietarissa sijaitsevaan chevalierkaartiin jossa hän toimi ylitallimestarina ja harjoitti hevoskauppaa.

Varhaisimmat sotakokemukset Venäjän armeijan upseerina - torvensoittajana.
... .. .

Kuoli: 27.1. 1951 Lausannessa Sveitsissä

Saattaa muuten olla, että on useita 'Mannerheimeja'. Nuo sukulijat (mitä esitetään) ei pidä paikkaansa. Mahdollisesti sen "aatteenlistaaminen", tai jonkun toisen "Mannerheimin" identiteetin kopioiminen kyseessä ... ... (?)

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006
Matti E Simonaho

1500 -luvulle tultaessa nykyinen Etelä-Ruotsi, Tukholman läänin alapuolelta etelään oli osa Lutherin Valtakuntaa (Toinen Valtakunta). Alue oli Lutherin Valtakunnan osavaltio ja sen nimi oli Goottien maa Gauthiod. Ruotsi ei ole Suomea vanhempi koska maalla ei ollut vakiintuneita rajoja ennen 1809. Jos mikä tahansa lähde esittää Ruotsi -nimeä ennen 1800 -lukua, se lähde valehtelee. Ajallisesti oikea nimi 1500-1809 on Luther-Ruotsi, koska Lutherin valtakunta oli hajonnut ja siitä oli jäljellä vain se, mistä myöhemmin muodostui Swerige.


Mistä sinä Lutherin nimen tuohon kiskaisit?

Sverige kirjoitetaan yksinkertaisella v-kirjaimella.

-

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Veli Hopea
Mistä sinä Lutherin nimen tuohon kiskaisit?Swerige oli siihen aikaan Lutherin/Luderin Valtakunnan osavaltio, Goottien Maa Gauthiod.

Veli Hopea
Sverige kirjoitetaan yksinkertaisella v-kirjaimella.Niin se nykyään kirjoitetaan, Swerige on vanhempi ja lähempänä nimen alkuperää.

Eli tuo kirkkolaki johti pitkällä tähtäimellä siihen, ja mikä oli sen tarkoistus, että Suomen kansa lahkoutuisi ja unohtaisi menneisyytensä. Siksi tänään kansa on jakautunut eri "maihin" joita ei ole olemassa. Alkeellista ja arvotonta.

SISÄLISSOTA
SIIS ÄLLIS OTA
TAKE YOUR INTELLIGENCE!

--> Ehdottoman tärkeä virkine koko sota

MANNERHEIM
MÄÄN ER...HE I'M!
MÄÄN I'M IN PAIN
I'M IN PAIN MAAN (RAYMOND MANZAREK)

--> The Doorsin kosketinsoittaja

KOSKETINSOITTAJA

KOSKETIN = KOSKA ETIN = B'CAUS I'M TRYIN' TO FIND!1
ETIN = ENTIN = EN TIÄ = EN TIÄ PRKL -> "Uiddu kaik' hukas"
HUKASSA = SUDES SÄ LIENETP' = SUDES = SKUTSIS [Metsä] = KUTSU = Call McCall = Kutsu/Kalle = Kakka = Sonta

U.L.O.S.T.E = Todiste että Suomi oli valtakulttuuri 9999 vuotta sitten -> Historia väärässä -> Kaikki väärässä (paitsi minä)

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006
Matti E Simonaho
Veli Hopea
Mistä sinä Lutherin nimen tuohon kiskaisit?Swerige oli siihen aikaan Lutherin/Luderin Valtakunnan osavaltio, Goottien Maa Gauthiod.

Jaaha, vai niin. Mistäs lähteestä tämä tieto löytyy?

Kyseessä ei liene ollut uskonpuhdistaja Martin Luther kuitenkaan?

Kukas se Luder sitten oli?
Vai oliko kyseessä edelleen sama tyyppi?

Matti E Simonaho

Veli Hopea
Sverige kirjoitetaan yksinkertaisella v-kirjaimella.Niin se nykyään kirjoitetaan, Swerige on vanhempi ja lähempänä nimen alkuperää.

Edelleen mielenkiintoista.
Mistäs lähteestä tämä tieto sitten löytyi?

-

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006

Siis Swerige. Se nyt tuli selväksi.

Huomaatkos, että ihmisten on helpompi ottaa sinut vakavasti, jos heti paukuttelet oleelliset lähdeviitteet tarkkoina näkyviin, ettei niitä tarvitse jälkikäteen kysellä.

-

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Veli Hopea
Siis Swerige. Se nyt tuli selväksi.

Huomaatkos, että ihmisten on helpompi ottaa sinut vakavasti, jos heti paukuttelet oleelliset lähdeviitteet tarkkoina näkyviin, ettei niitä tarvitse jälkikäteen kysellä.

-

Silloin kun itse etsii, matkan varrella oppii paljon muuta.

Opi että O="pii"

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249
Liittynyt29.11.2006
Matti E Simonaho
Veli Hopea
Siis Swerige. Se nyt tuli selväksi.

Huomaatkos, että ihmisten on helpompi ottaa sinut vakavasti, jos heti paukuttelet oleelliset lähdeviitteet tarkkoina näkyviin, ettei niitä tarvitse jälkikäteen kysellä.

-

Silloin kun itse etsii, matkan varrella oppii paljon muuta.


Epäilemättä myös näin, mutta toisaalta pätee myös:
Jos aikoo kertoa muille jotain merkittävää, silloin on parasta esittää asiansa vakuuttavasti.

Kummasti auttaa, jos ottaa lähteidensä paljastamisen tavaksi. Ettei muiden tarvitsisi lypsää.

-

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat