Seuraa 
Viestejä2683
Liittynyt3.10.2006

Onko maailmankaikkeuteen rakennettu sisään jokin koodi, jonka mukaan sen osasten täytyy järjestäytyä hallitsemaan suurempaa ja suurempaa kokonaisuutta ? Onko se jotain "vetovoimaa" eri tekijöiden välillä ?

Ihmiset fuusioituvat avioliittoon, kerääntyvät kylään, kaupunkiin, valtioon, valtioiden liittoon.. Tähdet kerääntyvät galaksiin ja galaksit joukkoihin.. Onko kyseessä jokin luonnonlaki ?

Toki on niitä yksilökeskeisiäkin eläimiä ja ihmisissäkin erakkoja.. Mutta mielenkiintoista tuo fuusioituminen kaikenkaikkiaan..

Parempi on olla sanomatta mitään, jos ei ole mitään sanottavaa. Keskustella voi aina.

Kommentit (4)

Jep tuli mieleen ajatus, mitäs sittenkö kaikki on fuusioitunu? Yks teleyhtiö hoitaapi kohta koko maailman puhelut >:D

Eiks sodat oo varsin tehokkaita purkamaan tälläiset? vrt. Rooma.
Niitähä on aina tietyn väliajoin..

Mut yep, erimerkkiset vetää puoleensa

Elämä olisi aika tylsää, jos kaikki olis erillään. Ensin synnytään, yhdistytään ja sitten tapellaan, erotaan ja kuollaan pois. Semmonen on luonto.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Universumissa vaikuttaa sekä atomi- että makrotasoisia koheesiovoimia. Toisaalta entropia lisääntyy ja loppu saattaa olla päinvastainenkin.

Yritysten fuusion taustalla lienee se seikka, että mitä suurempi yritys, sitä suurempia ovat johtajien bonukset. Ts. yritysten ylin johto hyötyy fuusioista eniten ja mitä isompi pörssiyritys on, sitä vähemmän omistaja ymmärtää asian päälle.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat