Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aika on ymmärtääkseni suhteellista nopeuteen. Mutta jos aika kerta hidastuu nopeuden kasvaessa niin voiko aika lähteä kulkemaan taaksepäin tarpeeksi nopeassa vauhdissa ja vanheneeko paljon liikkuva ihminen hitaammin kuin vähemmän liikkuvat?

Olen lukenut että mustassa aukossa aika on pysähtynyt, miksi? Kun aika pysähtyy tarpeeksi nopeassa nopeudessa tai mustassa aukossa ja jos ihminen saataisiin siihen pysähtyneen ajan johonkin, niin olisiko ihminen tietoinen tai liikkumiskykyinen ilman eteenpäin kulkevaa aikaa?

Tässä kirjoittaessa tuli vielä semmoinen älynväläys tai aivopieru, että eikö Linnunradan liikkumisnopeus avaruuden halki vaikuta tähän ajankulkuun ja Silloin jollakin hitaammin liikkuvalla galaksilla aika kuluu nopeammin kuin meillä, josta seuraa kaikenlaista kivaa.

kertokaa mielellään myös sellaisia ajatuksia ajasta, joita en ottanut tässä esille.

Kommentit (2)

250585
Seuraa 
Viestejä621
Liittynyt5.12.2006
sampoika
Aika on ymmärtääkseni suhteellista nopeuteen. Mutta jos aika kerta hidastuu nopeuden kasvaessa...

- Siis kansanomaisesti, jos Kimi Räikkönen ajaa kovaa Fiatillaan, niin hän saa myös aika-avaruudelta etua siksi, että ajaa kovaa. Enkä nyt puhu 300km/h -vauhdeista vaan sellaisesta liki 299 792 458 m/s -vauhdista. Jos kyseiset Räikkösten ja kumppaneiden menopelit kulkisivat noin kovaa, niin silloinhan esimerkiksi muuan M.Schumacher vanhenisi hitaammin, josta syystä hän jatkaisi uraansa vielä vuosikymmenienkin kuluttua: "Ja Sieltä maaliin tulee Schumacher, joka ottaa nyt viidennenkymmenennen formulaykkösten maailmanmestaruutensa..."

Jotain nokkelaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat