Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

On totta että muslimien määrää kannaittaa rajoittaa ja vain sopeutuvia muslimirotuja pitää korkeintaan päästä maahan.

On totta että sopeutuvat muslimit ei tule tänne, koska ne voivat olla kotonansakin eli kotimaassaan tai maassa missä sopeutuvat ihan rauhassa.

Yleensä riehujat ja äärimuslimit ovat kovia muuttamaan ja levittämään uskontoa. Koska heidän kulttuuriin ei välttämättä sopeutuminen kuulu.

On erinlaisia muslimi alakulttuureita ja kulttuureita. Kaikki muslimit eivät ole äärimuslimeja ja niitä vaarallisimpia.

Kommentit (5)

tiäremiäs
Miksi tässä on aiheessa on musta piste.

Koska sinä olet musta lammas.

Sulla oli tästä jo ihan samanlainen aihe.

"Sopeutuvia muslimirotuja" - mitä helvettiä tuolla oikein meinaat? Eiköhän niitä sopeutumattomia rättipääyksilöitä löydy joka rodusta, arabeista filippiinojen ja somalien kautta suomalaisiin käännynnäisiin...

Mielestäni olisi paljon parempi, että jos tietyn kansalaisuuden omaavien minkä tahansa sortin kiihkouskovaisten havaitaan yllyttävän väkivaltaan/tekevän rikoksia uskontonsa nimissä toistuvasti, valtio pistäisi noottia ko. maan suurlähetystölle ja rajat poikki sen maan kansalaisilta, kunnes tilanteeseen näkyy tulevan muutosta.

Äärimmäinen keinohan tuo olisi, ja sivullisetkin siitä joutuisivat todennäköisesti kärsimään, mutta ainoa tapa muuttaa tilannetta on vastata tuleen tulella.

Eipä musulmaaniteokratiatkaan länsimaisia ihmisiä kumartele, tämän pitäisi olla mutuaalista. Nykyinen ylihyysääminen ja perseennuolenta rasistileiman pelossa on aiheuttanut osin sen, että jotkut musulmaanit täällä luulevat voivansa tehdä mitä haluavat "kulttuuriinsa" vedoten, ottaen esimerkillisesti esimerkkiä mustalaisista ja vaikkapa jehovista, jotka on vapautettu asepalveluksesta USKONTONSA takia.
Pitäisikö sitten musulmaaneille järjestää jihad-palvelus? Eipä olisi enää kaukana nykyisestä hyysäysmeiningistä...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat