Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

On totta että muslimien määrää kannattaa rajoittaa ja vain sopeutuvia muslimirotuja pitää korkeintaan päästä maahan.

On totta että sopeutuvat muslimit ei tule tänne, koska ne voivat olla kotonansakin eli kotimaassaan tai maassa missä sopeutuvat ihan rauhassa.

Yleensä riehujat ja äärimuslimit ovat kovia muuttamaan ja levittämään uskontoa. Koska heidän kulttuuriin ei välttämättä sopeutuminen kuulu.

On erinlaisia muslimi alakulttuureita ja kulttuureita. Kaikki muslimit eivät ole äärimuslimeja ja niitä vaarallisimpia.

Sivut

Kommentit (16)

mig21bis
Kummat suomessa riehuvat enemmän.....suomalaiset vai muslimit ?

Suhteessa enemmän muslimit, sillä suurin osa siitä porukasta maahanmuuttajia jotka täällä eniten rellestävät ovat muslimeja. Olet varmaankin nähnyt tilastoja suomalaisten ja ulkomaalaistaustaisten tekemien rikoksien suhteellisista määristä, joten siihen ei varmaankaan tarvitse tässä palata. Ei kaunista luettavaa kuitenkaan, ulkomaalaisten osalta.

Muslimi on aika laaja käsite. Esim tuntemani turkkilaiset ovat hyvin seesteistä ja ystävällistä porukkaa.

Islam on vain uskonto ei se kaikkea kerro ihmisestä. Minuakin yritettiin pakottaa kristinuskoon ja uskonnon tunneille koulussa, mutta kiitos vanhempien ei tarvinnu. Sama lienee useissa maissa uskonnot vain vaihtuu.

Vähän sama asia kuin, että blondit ovat tyhmiä, koska tiedän yhden tyhmän blondin. Sekin on vain hiusten väri.

Miten se nyt muslimeista on kiinni? Paremminkin voisi sanoa, että kaikkia ihmisiä ei kannata päästää maahan. Niitä sekopäitä löytyy myös muiden uskontojen ja uskonnottomien joukosta...

Veikkaisin myös, että kaikista fundamentalistisimmat ja väkivaltaisimmat (en tosin väitä, että nämä kaksi kulkevat käsi kädessä) muslimit tuskin haluavat poistua sieltä omasta maastaan tänne paheelliseen Eurooppaan, jossa miehet antavat naistensa kulkea kaduilla vapaana. Ja tämä taas johtaa Euroopan rappeutumiseen ja väkivaltaan, ja musliminaiset voisivat saada huonoa esimerkkiä. Eli kyllä ne kaikista hihhuleimmat pysyvät omissa maissaan.

Toope
Seuraa 
Viestejä25086
Liittynyt23.7.2006
Vpää
Vähän sama asia kuin, että blondit ovat tyhmiä, koska tiedän yhden tyhmän blondin. Sekin on vain hiusten väri.

Kyllä se blondius voi olla ihan elämänasennekin.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Aika hullua sanua aina että se joukkoraiskauski on vaan yksittäistapaus, kun siinähä saattaa olla viisikin rullahuulta mukana.

Miten viisi voi olla yksi ttäistapaus?

Toope
Vpää
Vähän sama asia kuin, että blondit ovat tyhmiä, koska tiedän yhden tyhmän blondin. Sekin on vain hiusten väri.

Kyllä se blondius voi olla ihan elämänasennekin.

Sama mulla tuli mieleen. Blondiuden syvin olemus on ihan jossain muualla kuin tukanvärissä. Nii ja sitte tosta avauksesta et kantsii tietty kysyä niiltä et otteks te terroristeja vai sopeutuvaisempaa rotua, höh!

Vpää
Islam on vain uskonto ei se kaikkea kerro ihmisestä.

Niin, mutta uskonto kertoo siitä kulttuurista minkä parissa ihminen elää. Jotakin voi esimerkiksi päätellä siitä, että vallitseva laki ja oikeuskäsitys on pääosin edelleen 1000 vuotta vanhaa islamilaisissa maissa. Korjatkaa jos olen väärässä. Kaikki kansat eivät vain yksinkertaisesti ole samalla kehityksen asteella. Se täytyy huomioida realiteettina kun suunnitellaan esim. maahanmuuttopolitiikkaa.

Mitä arvelette Suomeen tulevista ulkomaalaisista? Hyvin harva on aikaisemmin kuullutkaan pohjoisesta napapiirin maasta. Tuskin tänne se eliitti pyrkii. Jämät saamme me ja kiintiöt.

Mandix
Ne tulee tänne, täältä on sitte helpompi muuttaa britanniaan ko saavat lupakirjat täältä kuntoon.

Ketkä ne? Tosi vähän tänne on tulijoita. Ei ihme. Ankea kylmä maa jossa asuu ankeita kylmiä ihmisiä.

No mistäköhän me puhutaan? mamuista, ja muslimeista näin erioten..

Ei niin, eihän täällä viihdy ees Suomalaiset ite.. mutta on helpompaa koukata Suomen kautta britanniaan (_varsinki_ jos on perhettä).
Siis se on helpompaa JOS pääset Suomeen mut nehä laittaa papereita jokaseen maahan ja kysyy lupia jne.

EU antaa aika hyvät liikkumisoikeudet..

Jos (muslimi-)osaajista puhutaan niin eihän tänne kannata kenenkään tulla. Suomessa ei makseta korkeasti koulutetuille ihmisille kilpailukykyistä palkkaa. Voi voi.

Kerjäläisiä ainakin tulee Suomeen. Ja Eurooppakin on väärällään muslimeita, että ei kaikki tulijat tule jostain Afrikan tai Lähi-idän perukasta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat