Seuraa 
Viestejä45973

Kävin jälleen Virossa työasioissa. Yövyin kaksi yötä (ihan mielenkiinnosta) uudessa (2005) valmistuneessa kylpylähotellissa.
Seuraavassa kommentissani en anna arvosanoja, mutta tuon julki muutamia huomioita jokseenkin uuden kylpyläkiinteistön rakennusteknisistä asioista.
Kun saavuin illalla hotelliin, receptionin katosta tippui vettä niin, että sisäänkirjautuja joutui väistämään isoa ämpäriä, johon vettä tippui (kerrosta ylenpänä oli 8 x 8 m poreallas). Seuraavana aamuna vettä ei enää tippunut, mutta pitkin kattoa oli läiskiä, joista näki että vettä on täytynyt vuotaa jatkuvasti, eri kohdista.
Oltuani puoli tuntia huoneessani (4. kerros), hotellissa oli yleinen ”palohälytys”, eli pillit soivat joka kerroksessa niin jotta korvia särki. Kello oli vasta 19.30 ja mitään paniikkia ei kuulunut. Arvelin aluksi kysymyksessä olevan väärän hälytyksen, mutta koska mitään kuulutuksia tai neuvoja ei tullut, ja raikuvat hälytyspillit olivat päällä ainakin 10 minuuttia, päätin reagoida. Pukeuduin ja läksin alas pitkin hälytysrappukäytävää (en siis hissillä) koska olisihan hätä saattanut olla todellinenkin… Vastaani rappusissa juoksi hotellin henkilökunnan mies, joka tuhahti kysymykseeni: ”Nou hata, tietokone temppuilee.”

Tämä siis vain avauksena otsikon aiheelle. Mikäli keskustelua syntyy, kerron mielelläni lisää mielenkiintoisesta hotellikokemuksestani.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat