Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Googlen informaatioylivalta lisääntyy lisääntymistään. Mielikuvitus ei riitä edes tajuamaan, mitä kaikkea Google miljardeilta ihmisiltä keräämillään tiedoilla voisi tehdä.

Uskallammeko Googlen antaa kerätä ja organisoida kaikki maailman tieto siten, että ihmiset eivät itse näe, kuinka se on organisoitu ja mitä maailmalla tapahtuu?

Vaihtoehtona olisi tehdä Googlesta jonkinlainen maaillmanlaajuinen säätiö, jota ei omista osakkeenomistajat eivätkä yksittäiset valtiot.

Tämä video herätti kysymyksiä
http://video.google.com/videoplay?docid=-1508211417393454786&q=google+si...

Kommentit (2)

Kauheus! Tai sitten ei.. Niin on pelottanut välillä että valkotakkiset tulee.. Ihan niin en ole vielä pimahtanut, että olisin peljännyt että CIA salakuuntelee just mua.
Senverran on säilynyt realismintajua että kukaohan, kelläköhän olis niin paljon rahaa että vois palkata kyttiä. Orjatyövoimana käytetyt kytät vois vaihtaa leiriä aika haipakkaan kun näkis jossakin mehevän leipäpalan. Eihän islaminkaan varassa voida ihmisiä rajattomasti kontroloida. Eihän Itäblogin maissakaan voitu estää romahdusta kun oli päädytty siihen ettei saa muuttaa maasta pois, ettei sa, ei saa, ei saa..

Kyttääminen on aikaaviepää, energiaa kuluttavaa ja ..... niiiiiiiiiiiiin tylsää puuhaa.
Toisekseen, kytättäväänsähän voi vaikka rakastua! Sitten se on menoa se.
Kyllä se on Tao mikä puhuu, jing&jang.

Vastaus: Ei tarvii.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Jaa...

Mitenköhän se käytännössä voisi onnistua?

YK:n dekreetilläkö?

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat