Seuraa 
Viestejä45973

Vanhat kunnon salaliitot kunniaan!

Onko kukaan nähnyt missään TODELLISIA kuvia / todisteita amerikan öljynjalostamojen / lauttojen tuhosta?

Kusetetaanko kansalaisia öljy-yhtiöiden toimesta rankasti?
Mikä on otollisempi tilaisuus kiskoa huippuhintaa bensasta, kuin pikku myrskyn jälkeen..?
Voiko muutaman lautan/jalostamon tuho ylipäätään vaikuttaa öljyn hintaan niin maailmanlaajuisesti?
Onko kaiken takana vain Kunkun vainoharhainen mieli..?
Onko Kunkkua ylipäätään olemassa..?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Ainakin tästä nähdään, kuinka rankasti USA:n menestys korreloi täkäläisen menestyksen kanssa; kun USA:ssa tapahtuu jotakin, koko maailma on sekaisin. Jos taas Euroopassa tulvii, ei se välttämättä edes ylitä jenkkilän uutiskynnystä.

hamppi
Seuraa 
Viestejä148

Eikös joku suomen telakka saanut tehtäväkseen yhden poraustornin.
Näin suomi voittaa jotain, tosin normaali veronmaksaja kituu kovista polttoaineeen hinnoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuolta näyttäisi löytyvän yksi. Eipä se toki sitä takaa että kyse olisi juuri Katrinan tekosista, jos nyt salaliittoja haluaa kehitellä... Vastaavia löytynee lisää kuukkelilla.

Eipä se kai se tuho niinkään hintoihin vaikuttanut, vaan se "markkinavoimien" spekulointi...

Vierailija

Eihän tässä ole kysymyksessä öljynjalostamoiden ja -porauslauttojen todelliset tuhot, vaan spekulaatiot siitä kuinka oletetut tuhot vaikuttavat öljyn hintaan. Aivan samoin kuin nykyisillä osakemarkkinoilla osakkeen hinta ei määräydy kovinkaan paljon yhtiön varallisuuden tai tuloksen perusteella, vaan lähinnä sen perusteella mikä yhtiön osakkeen hinta tulee olemaan jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa.

Sairasta ja epätervettä hommaa.

IsoJussi
Aivan samoin kuin nykyisillä osakemarkkinoilla osakkeen hinta ei määräydy kovinkaan paljon yhtiön varallisuuden tai tuloksen perusteella, vaan lähinnä sen perusteella mikä yhtiön osakkeen hinta tulee olemaan jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa.

Tuo on melko harvinaista nykyään: teknologiakuplan puhkeaminen muistutti taas sijoittajia ettei tyhjiin lupauksiin kannata sijoittaa rahojaan. Teknologiabuumi jatkui niin kauan kuin ihmiset olivat valmiita maksamaan tyhjästä ja raahasivat vain lisää ja lisää rahaa pörssiin. Sitten ei yhtäkkiä enää oltukaan valmiita maksamaan miljoonia autotallifirmoista, joissa oli töissä kolme koodaajaa ja visio tuottaa sisältöpalveluja järjestelmään, jota käytti tällä hetkellä 2 000 ihmistä ympäri maailman. Nykyään teknologia-firmoiltakin odotetaan konkreettisia toimivia yritysmalleja, jotta rahaa heruu. Toki ylilyöntejä aina tapahtuu, se on aina tapahtuva siellä missä rahaa liikkuu, mutta ne ovat poikkeuksia säännöistä.

ja alkuperäiseen aiheeseen, että tuhot eivät ole se ratkaiseva asia, ollaanhan jalostamot, porauslautat ym. jouduttu sulkemaan. Eikä niitä nyt voi avata.

Mielenkiintoinen juttu aiheeseen liittyen.

[size=150:38mgvt5y]Group: Internal memos show oil companies limited refineries to drive up prices

The Foundation for Taxpayer and Consumer Rights (FTCR) today exposed internal oil company memos that show how the industry intentionally reduced domestic refining capacity to drive up profits, RAW STORY has learned.[/size:38mgvt5y]

http://rawstory.com/news/2005/Group_Int ... _0907.html

Jalostamot ovat öljyn tuotannon pullonkaula. Öljyhuippuväen mukaan uusia jalostamoja ei rakenneta, koska niiden pitkän tähtäimen kannattavuus on huono koska öljy alkaa loppua kohta. Entä jos kyse onkin vain öljy-yhtiöiden salaliitosta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat