Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Rahasampolan kultamaassa" Yhdysvalloissa, megatähdet ja ihmiset yleensäkin ovat viime vuosina tulleet kovasti käytännön toimin auttamaan heikompiosaisia ja katastrofiuhreja. Laajentuva voimistuva ilmiö.
Juuri USA-Idols teemaillassa keräsivät lahjoitusrahoja eri kohteisiin USA:ssa ja Afrikassa. Jossain välissä iltaa oli keräystuotto yksityisiltä ja yrityksiltä jo ylittänyt 20 miljoonaa dollaria. Jopa Brittien pääministeri G Brown haastoi muut valtiot mukaan ja pukkasi 200 miljoonaa euroa pöytään.
Megatähdistä mm. TV tähti Oprah on jo vuosia lahjoitellut varoja ja junaillut tavaroita ja apua teaminsa kanssa moniin kohteisiin. Tämmöinen on lisääntymään päin maailmalla. Etenkin monet muusikot ovat kunnostautuneet näissä asioissa ja innostavat muitakin mukaan omalla esimerkillään. Pieniä avustuskuppikuntia syntyy kuin sieniä sateella.
Vatikaanin Pope on vielä aika suosittu uskovaisten huulilla, mutta on mielestäni aivan eriluokkaa ja jäljessä siinä, mitä tukea hädässä oleville ihmisille monet ihmiset ja yrityksetkin nykyään antavat. Ja heidän toimintatapansa on nykyaikaista ja tehokasta. Mielestäni kirkot taistelevat yhä enemmän oman olemassaolonsa kanssa kuin tukevat hädässäolevien asioita.
Ja uskon, että esim. Oprah:n suosio sen kuin kasvaa vaikkakin jeesustelijat yrittävät loata hänen hameenhelmoja ja toimintaa maailmalla.
Hyvä Oprah, näytä paaville missä kaappi seisoo

http://uk.youtube.com/watch?v=JW4LLwkgmqA

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat