Seuraa 
Viestejä847

Testikone: Compaq armada m700, Intel Mobile Pentium II, 366MHz.
Olohuoneen "äänetön" kone, no testasin myös "oikealla" koneella.
IE8:
-kone sekoilee ja "kaatuu".

FF3:
-toimii
-toimii paremmin kuin FF2 ja on nopeampi!

Mikä hitto mäsän kehitystä jarruttaa, palkataanko sinne vain idiootteja?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Microsoftin linja on koko ajan mennyt enemmän siihen suuntaan, että jos asennat Windowsin, niin et enää ole oman koneesi haltija. Melkein kuin et enää omistaisi konettasi.
Vistassa et ole enää admin ja Ms määrää mitkä ohjelmat ovat sallittuja asentaa. Mm. virustorjunta ja haittaohjelmien esto ei enää toimi, kuin Ms ohjelmilla ja jostain kumman syystä Ms myös aina julkaisee kaikki ohjelmansa TÄYSIN keskeneräisinä (parhain esim. ehkä IE). Poikkeuksena on Media Player 11, joka 10:n jälkeen toimii ihan hyvin ja on selkeä käyttää.

.
Testikone: Compaq armada m700, Intel Mobile Pentium II, 366MHz.
Olohuoneen "äänetön" kone, no testasin myös "oikealla" koneella.
IE8:
-kone sekoilee ja "kaatuu".
FF3:
-toimii
-toimii paremmin kuin FF2 ja on nopeampi!
Mikä hitto mäsän kehitystä jarruttaa, palkataanko sinne vain idiootteja?
M$ kehitys on mennyt vain huonompaan suuntaan. Oletusarvona siellä on tietenkin raha, ja se kuvitelma että käyttäjät haluavat aina vain uutta. Mielestäni perustuu vääriin markkinatutkimuksiin. Meitähän vedätetään.

Ite käytän tällä työkoneellani Win98SE versiota vaikka koneen tehot riittäisivätkin uudempiin. En näe mitään syytä lähteä markkinahumuun mukaan, koska kaikki toimii.
Pikkaisen yllättävää oli tämä Microsoftin pääjohtajan lausunto:

ITviikko
Käyttöjärjestelmä on vielä vaiheessa
Ballmerin Vista-kommentti yllätti
Steve Ballmer ei tehnyt lupauksia XP:n saatavuudesta.
20.4. 14:42 Microsoftin Steve Ballmer puhui viikolla erityisen asiantunteville asiakkailleen Seattlen Most Valuable Professionals Summitissa. Hän luonnehti Windows Vistaa termillä "work in progress" eli käynnissä olevaksi työksi.
...
Lue lisää: ITviikko http://www.itviikko.fi/page.php?page_id ... =200811005

Mielestäni silloin kun homma toimii, ei ole mitään mieltä lähteä kujanjuoksuun mukaan. Minä en ainakaan.

Microsoft on ajautumassa umpikujaan, tai ainakin joutuu muuttamaan strategiaansa. Dollarit ei sieltä lopu, mutta kuten mainitsit, niin kokonaisvaltainen näkemys alkaa olla hukassa. Jotenkin tempoilevaa on heillä kehitys nyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Seuraa 
Viestejä847

Testikoneessa on nyt XP home, Linuxiin siirrytään kunhan saan pcmcia-kortin toimimaan. Kone on vuodelta -99 ja kovo -97 (vanha armada 7800).
Kasattu todella romulaatikosta.
Mutta vertailu FF vs IE.
FF vie voiton 6-0, pieni mutta kaunis

Molemmat ajavat asiansa Internet-selaimina, niin selaimistahan tässä ketjusta otsikon mukaan oli kyse? Vaiko sittenkin käyttiksistä kuten kysymyksessä? Outoa? Firefoxia käytän itse, johtuen siitä, että se on samanlainen niin Windowsissa, Macissa, kuin Linuxissakin. Ja hyvin on toiminut tämä kakkosversio, testailin kotona kolmosta, nopeampi tuntui olevan ainakin vanhemmalla raudalla. Muistia tuntuu käyttävän paljon järkevämmin. Kakkonenhan silloin tällöin ahmii parikin sataa megaa.

Käyttiksistä, Vistaan en koske. Ei anna säätää "kaikkea", kyllä minulla koneen ja järjestelmän omistajana tulee olla oikeus säätää ihan kaikki mahdollinen. Varmaan muuten jollain kikkailulla onnistuu tuo säätö kyllä, mutta helposti ei. Lisäksi tuo Vista on mieletön resurssirohmu, siis ihan oikeasti, ei käyttöjärjestelmä saa vaatia tuollaista rautaa kuin tuo Vista! Omalla kohdalle sattui vielä satunnaista kaatuilua, ja pahimpana nettiyhteyden jatkuva pätkiminen. Todistettavasti tämän sai aikaan nimenomaan Vista, kun samaan aikaan samassa ADSL-modeemissa kiinni olleet muut koneet toimivat ongelmitta. Nykyään kotona on XP+Ubuntu molemmissa koneissa. Niillä pärjään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat