Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Pohdin tässä, että miksi esimerkiksi kaukaa idästä tulevien maahanmuuttajien kanssa ei ole ongelmia. He useimmiten työllistyvät hyvin, perustavat yrityksen jos eivät muuten saa töitä, eikä heitä näy rikollistilastoissa. Turkkilaisten/Irakilaisten yms. lähi-idästä tulleiden kanssa on muuten sama tilanne, kebab-paikkoja nousee kadunkulmiin, työllistyvät suhteellisen hyvin, MUTTA rikoksia nämä tekevät töissäolostaa huolimatta kohtuuttoman paljon, etenkin raiskauksia, mutta myös muita väkivaltarikoksia. Liittynee Islamin mahtavaan kulttuuriin ja naisen arvostukseen.

Pahimpia ovat kuitenkin somalit. He eivät aktiivisesti pyri työllistymään (poikkeuksia aina on, ei anneta 90% pilata koko kansan mainetta), lisäksi he ovat erittäin yliedustettuja rikostilastoissa, väkivaltaa, varkauksia, yms. Heillä ei tunnu olevan mitään halua käyttäytyä kunnolla yhteiskunnassamme, vaan tulevat tänne elämään kuin pellossa. Olen usein verrannut somalien toimintaa meillä jo iät ajat olleeseen romanivähemmistöön. Jotenkin samanlaista työnvieroksuntaa ja yhteiskuntahaluttomuutta molemmissa. Veljeskansoja ilmeisesti.

Kommentit (1)

Poistakaa tämä ja nuo aiemmat. Näköjään kun aiemmin tällä viikolla yritin lähettää tänne viestejä, ne pahukset ovatkin menneet perille, vaikka tämä työkoneeni muuta väitti.

Pahoitteluni näistä lukuisista avauksista. Säästäkää yksi. Aihe kuitenkin tärkeä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat