Seuraa 
Viestejä45973

Voisko joku viisaampi kertoa mihin tälläinen säädös perustuu? Minkä ihmeen takia ei voi muka sisätiloissa tarjoilla ruokaa pikkupaikoissa aamuntunteina, jos kerran paikka saa muuten olla auki? Alkoholitarjonnan aikarajat ymmärrän juopottelun rajoituksilla, mutta syöminen? Ja sitäpaitsi eikö tuollainen "kadulle lakaiseminen" vain tuo tappeluita ym. rähinöitä, meteliä ja roskia kadulle?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/81348.shtml

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Voisko joku viisaampi kertoa mihin tälläinen säädös perustuu? Minkä ihmeen takia ei voi muka sisätiloissa tarjoilla ruokaa pikkupaikoissa aamuntunteina, jos kerran paikka saa muuten olla auki? Alkoholitarjonnan aikarajat ymmärrän juopottelun rajoituksilla, mutta syöminen? Ja sitäpaitsi eikö tuollainen "kadulle lakaiseminen" vain tuo tappeluita ym. rähinöitä, meteliä ja roskia kadulle?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/81348.shtml

Säädös perustuu Suomen täysin idioottimaiseen ja suunnattoman ärsyttävään holhoamiskulttuuriin. Kyllähän poliitikkomme ovat niin viisaita, että voivat kertoa tyhmälle kansalle mitä saa tehdä ja milloin saa.

Rajoitukset pois! Se ei kuulu kenellekkään pikkuvirkamiehelle tai poliitikon idiootille missä minä kebuni syön ja mihin aikaan. Samaten jos haluan juoda itseni hengiltä, niin siinä ei ole kellään säätäjällä oikeutta säätää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olbe
Seuraa 
Viestejä1447

Hienoa, sosialistiholhoajat. Jälleen kerran ylititte itsenne.

Eiköhän tuohon samaan lakiin olisi lisättävissä muitakin tarpeellisiä pykäliä:

- Aamukahden jälkeen ei saa myydä aspartaamilla makeutettuja juomia.
- Kunnallinen tai toiminnanharjoittajan omistama roska-astia on sijoitettava vähintään 250 metrin päähän ravintolasta, jotta asiakkailla ei olisi liian helppo työ korjata jälkiään.
- Ko. roska-astian tulee olla sen verran pieni, ettei sinne mahdu kuin korkeintaan seitsemän (7) asiakkaan kebab-ostosten vaatimat kertakäyttöiset astiat.
- Aamukahden jälkeen myytävään Kebabiin ei saa laittaa salaattia, ettei yöllä liikkuvien ihmisten tule vahingossakaan syötyä terveellisesti. Tämä korvataan tuplauppopaistetuilla ranskalaisilla perunoilla.
- Laki ei tietenkään koske McDonaldseja, jotka saavat olla auki koska haluavat.
- Muuntuminen ravintolasta grilliksi tulee tapahtua 1 ½ minuutin aikana. Tähän tulee vuorokausittain hakea lupa paikalliselta viranomaiselta, jonka vastaanottoajat ovat ti-to klo 11-14, pl. ruoka- ja kahvitauot. Aika varattava erikseen.

Vierailija

Kysymys on pelkästä vallasta ja byrokratiasta.

Tämä on varmasti ihan kusipäisyyttään tehty.

Päättäjät taas fiksuimmillaan. Innolla odotan mitä sisäministeriö keksii seuraavaks, ulkonaliikkumiskielto ois ihan mukava. Ainakin saatais järjestyshäiriöitä ennaltaehkäistyä.

Kysymys kuuluukin, saako McDonalds, ABC ja muut ei kebabia myyvät ravintolat pitää sisätilojaan avoinna klo 2:n jälkeen? Nämähän ovat useimmiten yli sadan neliön ravintoloita, joten artikkelin mukaan ei pitäisi saada. Entäs saako baarit myydä ruokaa kahden jälkeen, mikä edes lasketaan ruoaksi?

("Sisäministeriön uuden ohjeistuksen mukaan alle sadan neliön kokoinen ravintola voi myydä ruokaa aamuviiteen saakka, mutta kello kahden jälkeen vain muualla syötäväksi.")

Voiko sitä selvemmin sanoa, koko artikkeli oli kebab-paikoista ja tossa lukee vain ravintola. Paras tyyli tehdä lakeja on tehdä ne niin epäselviksi, että rahapulan tullessa poliisi voi sakottaa esim. epäilyttävästä kävelytyylistä.

aika kumma juttu. Just tällasta holhoamista, vähän niiko ehdotus bissen laimentamisestakin. Älytöntä.
Itse en pahemmin ole ulkomailla matkustellut, mutta monet tuttavat sanoneet että HYvin monissa maissa ruokapaikat auki tyyliin läpi yön.

Kyllähän se kieltämättä vähän oudolta tuntuu että "liiallisia järjestyshäiriöitä" ruvetaan pitämään syynä tällasiin säädöksiin, siis näinkin pienessä ja suht rauhallisessa maassa

Jumankauta juu nääs päivää! Tästäkin älynväläyksestä olis taas Matti Näsällä asiaa, jos vielä olis politiikassa mukana.

Eikö Suomen poliitikoilla ole nykyään mitään oikeita töitä kun joutuvat ajankulukseen keksimään tämmöisiä toinen toistaan järjettömämpiä säädöksiä? Ihan vain piruuttaan ja ihmisten kiusaksi tämmöistä holhousta harjoittavat, etteivät kansalaiset vain pääsis ylpistymään liikaa!

Mitäs seuraavaks, taksijonossa täytyy seisoa silmät kiinni, yksi jalka maassa ja oikean käden etusormi korvassa?

Siis ei tässä ole mitään järkeä. Millähän tavalla tuon säädöksen olisi tarkoitus ehkäistä roskaamista, järjestyshäiriöitä, jne... Roskathan vain lisääntyvät kun ihmiset ulkona syötyään pudottavat jätteet mihin sattuu. Ja jos känniääliöt eivät saa tapella sisällä niin sitten ne tappelevat ulkona.

Vetoankin täten kansalaisiin, riehukaa, rellestäkää ja roskatkaa tästä lähtien niin paljon kuin suinkin kykenette kebabit rinnuksilla siinä kadulla, niin ehkä nämä viisaat päättäjätkin huomaavat missä mennään.

Lisää tämmöisiä säädöksiä niin aseellinen vallankaappaus ei oo kaukana, sanon minä!

Ja juuri kun sain vähän päänsisäistä painetta tasattua, sitten Dr. Lazerin piti vielä mainita siitä oluen laimentamisesta. Voi prkl!

"Lisäksi yritys voi myydä ruokaa asiakkaille, jos ravintolan pöydät ja tuolit siirretään pois." -aamulehti
Hehheh. Asiakkaat saavat siis syödä aamuyölläkin sisällä, mutta vain jos pöydät ja tuolit viedään esim. ulos? Tämän tulkinnan tehnyt virkamies täytyy olla Kafkan ja Vonnegutin ystävä.

acedia
"Lisäksi yritys voi myydä ruokaa asiakkaille, jos ravintolan pöydät ja tuolit siirretään pois." -aamulehti
Hehheh. Asiakkaat saavat siis syödä aamuyölläkin sisällä, mutta vain jos pöydät ja tuolit viedään esim. ulos? Tämän tulkinnan tehnyt virkamies täytyy olla Kafkan ja Vonnegutin ystävä.EDIT:
www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/81654.shtml
Taisikin olla väärinkäsityksestä kyse.

Eikö Suomen poliitikoilla ole nykyään mitään oikeita töitä kun joutuvat ajankulukseen keksimään tämmöisiä toinen toistaan järjettömämpiä säädöksiä?Kysymyksessä on sisäministeriön poliisiosaston linjaus. Siis niiden virkamiesten, joita usein myös ns. puolueettomina pidetään.

Eikö olisi järkevää, että ihmisille tarjoillaan ruokaa milloin (varsinkin aamuyöstä humaltuneena) he sitä haluavat? Alkoholin lisänä otettu tai sen jälkeen otettu ruoka tuntuu ainakin itselläni vähentävän humalatilaa ja krapulaa. Näinollen kaikki ruokaa tarjoavat liikkeet auki niin pitkään kuin haluavat, vaikka kellon ympäri.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Syömistä rajoitetaan - mihin on yhteiskunta menossa, jos käydään kieltämään sisätiloissa syömistä? Vähemmästäkin voisi jo huolestua.

Acedian heittämä aamulehden linkki
Ministeriön ohjeissa on sekaisin kaksi asiaa, yökahvila- ja grillitoiminta.Kiireellä kun "tärkeistä" yhteiskuntaa koskevista asioista päätetään, niin sattuuhan sitä..

(tai sitten joku huomasi tehneensä pikku mokan ja korjanneensa sitä "väärinkäsityksenä")

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat