Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Aion tulevana syksynä mennä Amsterdamiin ja en aio jättää hyväksikäyttää tilaisuutta vetää itseni pilveen - mulle tuli miete siitä että miten ihmiset käyttäytyy siellä kun voit vapaasti olla pilvessä ja et joudu tuntemaan syylisyyttä siitä. ihminen voi vapaasti mennä ulos ja olla pilvessä ja mennä vetään pilvee vastaaviin kapakoihin. Ihmiset pelkää että joku leimaa sun pilvessä olon muttei niin ole Amsterdamissa. Keskustelkaa.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sivut

Kommentit (25)

anna palaa vain.

täällä suomessa leimataan ja syyllistetään omien ennakkoluulojen ja pelkojen takia, eikä tajuta, mitä moisella käytöksellä sille toiselle aiheutetaan.

eli paljon suurempia ongelmia, kuin mitä käyttäjä kyseiselle leimaajalle.

Mutta kato jokainen on tuomari ja suvaitsematon, peloista käsin, siis tunteista yleensäkin reagoidaan hirmuisella vimmalla, ja siinä unohtuu täysin se, mitä itse sillä hetkellä ja tekoineen on. Kaiken oikeuttaa omilla tunteillaan, ja sen muovaamalla ajattelullaan.

Ihmiset ovat iloisia, vapautuneita ja uskaltavat näyttää selkeästi olevansa pilvessä sen enempää häpeilemättä. Pelkoa, kuumotusta tai häpeää ei esiinny
niinkään paljoa.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28196
Liittynyt13.5.2005
Bombooji II
Ihmiset ovat iloisia, vapautuneita ja uskaltavat näyttää selkeästi olevansa pilvessä sen enempää häpeilemättä. Pelkoa, kuumotusta tai häpeää ei esiinny
niinkään paljoa.Jaa, että pilvessä oleminen on sitten puhtaasti uskalluskysymys...

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

-:)lauri

Jaa, että pilvessä oleminen on sitten puhtaasti uskalluskysymys...


Ei, vaan ihmiset jotka ovat pilvessä, eivät käyttäydy ns. "kuumottaen; katsellen maata, seiniä, välttäen katsekontaktia. Jos on todella pilvessä, omasta mielestäni on ahdistavaa olla esimerkiksi täydessä sporassa. Lähinnä siksi kun tietää, että haisee ja silmät punoittavat, ihmiset paheksuvat.

Mikähän mahtaa olla suhde: Tuleeko Amsterdamiin enemmän turisteja pilvenpolton takia, kuin se karkoittaa?
Muuten vissiin ihan onnistunutta politiikkaa, eli ei käsittääkseni rikos- tai väkivaltatilastollisesti mitenkään kovin kummallinen kaupunki euroopan mittakaavassa.

Siellä pilveä saa ihan laillisesti ostaa ja polttaa erityisissä Coffee Shopeissa. Kahvilat onkin sitten erikseen.

Kunhan saan tukisukan varteen säästettyä tarpeeksi fyffeä, niin aion itsekin matkustaa sinne ganjailemaan. Pappa on luvannut lähteä gorillaksi mukaan.

kannattaa tsekata ( jos torrentit on hallussa ) dokkari nimeltä should i smoke dope.
Englantilainen dokkari naisesta joka ottaa näitä extremejä. Kuusi viikkoa pesemättä, plastiikkagirurgin alle, kännissä. Tällä kertaa hän kokeili kannabista. Meni Amsterdamiin jne. Aivan loistava dokumentti. Siinä haastatellaan myös damilaista poliisia, joka käy tarkastamassa coffee-shoppia. Hän sanoo, että poliisit sallivat kannabiksen käytön hotelleissa ja shopeissa. Vaikutuksen alaisena liikkumisesta ei mainita. Kadulla ei saa kuitenkaan käyttää.

Ja syynä laillisuuteen seuraava. Damilaisen poliisin sanoin:

Kun aine on laitonta, sitä myydään kaduilla ja ties missä ja poliiseilla ei ole hajuakaan "missä mennään". Kun ainetta myydään shopeissa poliisit tietävät mitä ainetta myydään, kuka myy jne. Ja paskaa/myrkytettyä ei myöskään mene liikenteeseen kuten esim. englannissa, jossa kukintoa on jatkettu "lasivillalla". Sen sitten tietää mkitä lasivillaa hengittävän keuhkoille tapahtuu. Eli siinäkin tapauksessa rikolliset haluavat isompia voittoja ja jatkavat. laillisessa myynnissä tällaista ei tapahdu. Sama kaikissa aineissa varmaankin(kö)?

http://thepiratebay.org/tor/4102538/Sho ... XviD-REMAX

kaikista paras quote poliisilta "there is no danger for a tourist to use here"
Tarkoittaa siis rikollisten poissaoloa. Joku voisi vääntää tästä myös sen, että aine on vaaratonta

kiljotiini
http://www.superhighmemovie.com/
http://www.v2.fi/uutiset/viihde/2439/Su ... -kannabis/

Katsokaa myös Super High Me. Kaveri polttaa pilvee 30 päivää aamusta iltaan.
Jeo tsekattu. Itse pidin tuosta bbc:n dokkarista jotenkin enemmän.
Oli vaan niin loistavaa nähdä kun tämä nainen "jäi kiinni" kannabismuseossa, kun alkoi kikattelemaan kesken kierroksen. " You have had a smoke I can tell" =) Muutenkin nauruja tämän dokkarin aikana tuli paljon enemmän kuin tuossa superhighme:ssä. On tässä myös se "opettavainen" osuus. Haastatellaan englannissa jotain teinejä, jotka kertovat jääneensä koukkuun jne. Myös katuhaastattelut ovat hyviä. Kaikki kieltävät tietävänsä ketään polttajaa ja sitten..."oh I have had a puff 1nce or twice"

Hollannissa on jo ennestään liikaa mamuja:

Kaksi kolmasosaa hollantilaisista katsoo, että maahanmuuttajia on maassa jo aivan liikaa.Tosin valkonaamoja ei Hollannissa enään pidetä oikeina mamuina...

Turun Sanomissa Pasi Saukkonen kommentoi maaahanmuuttoa näin:

Pasi Saukkosen mukaan kaikki tunnetut maahanmuuttajien kotouttamisstrategiat ovat enemmän tai vähemmän epäonnistuneet
- Ranska on pyrkinyt sulauttamaan maahanmuuttajat kantaväestöön. Ruotsissa, Britanniassa ja Hollannissa on käytetty multikulttuuristamista. Saksassa vallalla on rajoitettu kansalaisuus, joka on toisaalta taannut hyvät palvelut. Lopputulos on ollut sama: maahanmuuttajien syrjäytyminen omille alueilleen ja uusoikeiston nousu, Saukkonen sanoo.

Suurin virhe on se, että todellinen muutos myönnetään liian myöhään. Esimerkiksi Hollannissa odotettiin 20 vuotta ennen kuin tunnustettiin, ettei maahanmuutto ole ohimenevä ilmiö. Samoin on ajateltu Tanskassa, kertoo Saukkonen.

Meidänkin olisi naiivia kohdella tulokkaita vierastyöläisinä, jotka laskusuhdanteen aikana palautetaan takaisin kotimaahansa.


http://www.turunsanomat.fi/sunnuntai/?t ... :0:0:0:0:0:

Oli myös joku dokkari missä kerrottiin ettei ne viljelmät kaikki menekkään ihan noihin valvonnan alaisiin kauppoihin...
En tiiä tulisko itellä käytettyä, en oo koskaa vetäny mitää savukejuttuja joten vaikka hauskaa ois kokeilla, jäis varmaanki väliin.

Amsterdam on leppoisa, siisti, hauska, mielenkiintoinen ja turvallinen kaupunki. Eikä edes ihan tajuttoman kallis (jos asut stadissa, koet damin halpana). Hyvää matkaa, itsenikin tekee mieli taas sinne.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat