Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

author="<a href="http://www.11syyskuu.org">http://www.11syyskuu.org</a>" kirjoitti:
26.4. Blast Effects Study Does Not Support Single ANFO Bomb at OKC. Kopio Eglinin lentotukikohdan tekemästä tutkimuksesta, joka koski teräsbetonirakennuksen räjähdyksenkestoa. Tutkimus tehtiin Oklahoma Cityn Alfred P. Murrah -toimistorakennuksen v. 1995 pommi-iskun vuoksi, kun haluttiin vahvistus sille että rakennuksen edessä räjäytettävä pommi voi sortaa rakennuksen kuten Oklahomassa tapahtui. Eglinin koeräjäytykset osoittivat kuitenkin aivan päinvastaista ja vahvistivat prikaatinkenraali Benton K. Partinin raportin havainnot, joiden mukaan Murrah-rakennuksen kantavat pilarit tuhottiin erillisillä hävityspanoksilla.http://www.911blogger.com/node/15154

Nyt on sitten vahvistus sillekin. Kysymys kuuluu vaan, ketä tähän laajempaan salaliittoon kuului ja miksi viranomaiset peittelevät asiaa?

Kommentit (5)

Puudeli

http://www.911blogger.com/node/15154

Nyt on sitten vahvistus sillekin. Kysymys kuuluu vaan, ketä tähän laajempaan salaliittoon kuului ja miksi viranomaiset peittelevät asiaa?
Joo! Terroristeja ei oikeasti ole olemassa. Nyt kaikki ostamaan tätä Puudelin suosittelemaa tutkimusta tuosta linkistä PDF:nä, okei, se on tosin 11 vuotta vanha, mutta, hei, se maksaa vain 25 dollaria. Toisaalta taas rahat menevät neofasistisen ultraoikeistolaiselle John Birch Societylle, mutta hällä väliä. Nyt kun saatiin vahvistus.

acedia
Joo! Terroristeja ei oikeasti ole olemassa.Onhan niitä. Niitä vaan täytyi olla enemmän kuin McVeigh ja Nichols.

acedia
Nyt kaikki ostamaan tätä Puudelin suosittelemaa tutkimusta tuosta linkistä PDF:nä, okei, se on tosin 11 vuotta vanha, mutta, hei, se maksaa vain 25 dollaria. Toisaalta taas rahat menevät neofasistisen ultraoikeistolaiselle John Birch Societylle, mutta hällä väliä. Nyt kun saatiin vahvistus.Ake haluaisi varmaan lukijan uskovan, että kyse on jostain John Birch Societyn tekemästä tutkimuksesta. Mutta kun ei ole, vaan USA:n ilmavoimien tukikohdan, jonka johtopäätös on sama, kuin prikaatinkenraali Partinin (joka sattuu olemaan yksi maan johtavista räjähdeasiantuntijoista) tutkimuksessa.

Näin siis faktojen muistutuksena vaan. Nyt voi ake taas jatkaa tutuksi tullutta perseilyään.

Puudeli
[Ake haluaisi varmaan lukijan uskovan, että kyse on jostain John Birch Societyn tekemästä tutkimuksesta. Mutta kun ei ole, vaan USA:n ilmavoimien tukikohdan, jonka johtopäätös on sama, kuin prikaatinkenraali Partinin (joka sattuu olemaan yksi maan johtavista räjähdeasiantuntijoista) tutkimuksessa.Anteeksi, mutta kerroin vain kuka myy tätä vanhaa dataa, jota yritit uutena tarjoilla. Muutaman tonnin pommilla lapsia räjäytellyt Veigh oli Birchiläisten aatekaveri. Mikähän sinä olet kun tällaisia puolustelet?

acedia
Muutaman tonnin pommilla lapsia räjäytellyt Veigh oli Birchiläisten aatekaveri. Mikähän sinä olet kun tällaisia puolustelet?Eli sinun argumenttisi kuuluu, että McVeigh on syyllinen tai muita ei voinut todisteista huolimatta olla mukana, koska hän oli niin inhottava tyyppi?

Morjes vaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat