Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

MTV3 on alkanut käyttää jälleen Suomessa laissa kiellettyä välähde–mainontaa tv-ohjelmissa.

Ohjelman aikana ruudussa vilahtaa UFO, juuri sen verran nopeasti ja epämääräisesti, että katsoja jää miettimään, näinkö todellakin ufon ruudussa, ohjelmissa, jotka eivät millään lailla liity ufoihin, rajatietoon, huuhaaseen tms.

MTV3 mainostaa tällä vastuuttomalla tavalla uutta scifi-kanavaansa.

Ei tarvitse olla edes erityisen herkkämielinen katsoja, jotta tällainen säikäyttää, pahanpäiväisestikin ja nähty jää kaivertamaan mielen pohjalle.

Monet kokevat maailman ja Suomen turvattomaksi. Pelottavia asioita tapahtuu maailmassa, Suomessa ja ihmisten elämässä päivittäin. Monet ihmiset asuvat ja ovat ypöyksin. Meillä on erittäin paljon hyvin monen ikäisiä ihmisiä, joilla on mielenterveysongelmia ja joita maailman meno kauhistuttaa muutenkin, mikä ei ole mikään ihme. Heillä ei ole ehkä ketään, keneltä kysyä, mistä tällaisessa tapauksessa on oikeasti kysymys. Tällainen välähde-mainonta voi oikeasti esim. aiheuttaa ihmiselle pelkoja ja lisätä pelkotiloja, muista vaurioista puhumattakaan.

Jospa tästä välähde-mainonnasta vastuussa olevat paatuneet ihmiset yrittäisivät kuitenkin muistaa, että jokaisen ihmisen perusta on herkkä. Viattomuutta on vielä kaikesta huolimatta ihmisissä olemassa, eikä teillä ole oikeutta sitä haavoittaa ja särkeä.

Vaadin vastuussa olevien viranomaisten puuttumista MTV3:n välähde-mainontaan. Heille se on vain leikki, mutta kyse on vakavasta asiasta sekä lain rikkomisesta, josta kuuluu seurata asianmukainen rangaistus näille välähde-’välkyille’. Lisäksi MTV3:n on syytä pyytää anteeksi katsojiltaan aiheuttamaansa hämmennystä sekä tiedottaa katsojille, mistä asiassa oli kysymys.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat