Seuraa 
Viestejä13176

Miten ihmiset ostaa kannabista, onko ostajan vai myyjän markkinat.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

tiäremiäs
Miten ihmiset ostaa kannabista, onko ostajan vai myyjän markkinat.Jos sua ruoho jänskättää niin kasvata itse nuija. Siementen tilaaminen vaikkapa hollannista on erittäin helppoa jos ei jaksa kotimaisilta puupäiltä ostaa. Kyllä. Myyjän markkinat.

Kannattaa pysyä siinä pääsiäisruohossa ihan suosiolla. Jos nyt pitäis ostaa hasista niin soittaisin kavereille jotka harrastaa. Jos ei oo kavereita niin hanki niitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mulla on käsitys, että ainakin tampereella on tällä hetkellä myyjän markkinat.

CE-hyväksytty
Mulla on käsitys, että ainakin tampereella on tällä hetkellä myyjän markkinat.kaikkialla on. niin kauan kun tuo toiminta keskitetään rikollisille. jossain maksetaan jopa 20 euroa yksiköltä kotimaisesta. jossain maksetaan tuontipaskasta samanlaisia summia, jotka menevät suoraan mafialle. niin sitä huumerikollisuutta tuetaan suomessa ihan valtiovallan toimesta. kuka siellä hyötyy tästä, vai ovatko päättäjämme todellakin näin idiootteja? taitavat olla.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2656

Perskules - mä jouduin hakemaan pari sulkuripussillista Eestistä kun mun seudulla ei taida kukaan myydä. Oon ajatellut kasvatta itse mutta pitää nähdä vaivaa jotta kasvista tulee hyvä.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat