Seuraa 
Viestejä45973

Tänään Maarit Tastulan vetämässä Punaisessa langassa Paavo Lipponen sanoi mm.

Mediakin saa tietysti haastattelussa osansa. Lipponen ei sinänsä paheksu niitä poliitikkoja, jotka avaavat vaatekaappinsa oven, mutta jossain kulkee yksityisyyden raja.

- On sairasta, että pyritään makuuhuoneeseen asti.


Olen Lipposen kanssa samaa mieltä siinäkin, että valtakunnan vahtikoirina toimivat päivälehdet ovat heikentyneet. Ne keskittyvät pintailmiöihin ja jutut poliitikoista ovat blogi-tyylisiä kuvan kanssa olevia tyhjänpäiväisyyksiä. Lipponen sanoi, että varsinkin Vanhasen ajojahti on menny selvästi yli.

Lipponen kaipaa lehdiltä vanhanaikaista tutkivaa journalismia, eli puhutaan asioista eikä pintailmiöistä ja poliitikkojen seksielämästä.

Olen samaa mieltä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Ei tarvi kun lukea iltapäivälehtien lööpit niin näkee missä tilassa journalismi on nykyään. Paras juttu oli Kanervajupakan aikana, siinä kerrottiin "tanssijattaresta" joka tekee paraikaa elokuvaa, tietenkään sitä ei kerrottu että kyseessä on pornoelokuva. Uutisessa kerrottiin elokuvan nimi joka oli Uivelo, lisäksi siinä oli pätkä elokuvasta jossa tämä kyseinen siveydensipuli matki uiveloa. Tienkin alapuolella oli videopätkä jossa oikea uivelo äänteli. Otsikko oli "VERTAA"
Siinä vaiheessa pulla meni väärään kurkkuun.

Paavo Lipponen oli 70-80-luvulla tunnetusti Stasin täysi agentti.

Paavo Lipponen on aina paheksunut julkisuudessa vanhojen poliitikkojen yksityiselämän loukkauksia ja vanhojen kaiveluja. Se koira ärähtää mihin kalikka karahtaa...

Se on törkeää että Suomessa yleisesti siedetään tällaisia poliittisia henkilöitä, jotka eivät vastaa suoriin kysymyksiin vaan ärisevat ja puhisevat paheksuvasti lehdistölle ja toimittajille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Pave edustaa sitten sitä toista ääripäätä . Häneltä kun ei tahdo itse asioistakaan saada komenttia. Missä menee sitten poliittisen vaikenemisen raja . Tämän mediatirkistelyn suhteen hän on kyllä oikeassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat