Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Nykymusiikki on haitarista. Se johtuu siitä, että muusikot eivät käytä nykyään tarpeeksi huumeita.

Sivut

Kommentit (40)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Nykyään kyllä taitaa haitarimusiikkia kuulla enimmäkseen Kultainen ja Hopeinen Harmonikka -kilpailujen aikana.

Ja kyllä tänäkin päivänä tuotetaan erittäin kuuntelukelpoista progeilua sekä psytrancea. Jos syitä nykymusiikin huonolle laadulle haetaan, niin se löytyy loudness warista: http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war

Nervus rerum

CE-hyväksytty
Nykymusiikki on haitarista. Se johtuu siitä, että muusikot eivät käytä nykyään tarpeeksi huumeita.Ilmiselvästi et ole huumeiden käyttäjä: Ota kuule kunnon perskänni tai ainakin meta-amfetaniinia, niin johan "rakastat" sitä saamarin meteliä, mitä ns. muusikot tekevät.

Kun säveltäjä Toivo Kärki vielä pystyi valikoimaan kappaleet ja esiintyjät, niin musiikkikin oli melodista. mutta nykyään joka hiivatin kakara luulee, että kun vain hoilottaa jotakin ja rämpyttää lankoja ja paukuttaa rumpuja, niin Teosto hoitaa heidän toimeentulonsa.

Tehdään nykyään hyvääkin musiikkia. Massa vaan on niin suuri, että helmiä on vaikea tai mahdoton löytää seasta. Ei hyvään musaan huumeita tarvitse, kunnon känni päälle niin örvintää syntyy!

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Syntyykö nykyään (2000- luvulla) enää musiikissa uusia genrejä muutakuin metalligenren sisälle?

90-luku muistetaan synkästä musiikista mutta ehkä 2000 luku muistetaan jonkinlaisena kasaribiisien remiksauskautena. Surullista mutta tällaisella levy-yhtiöt tienaa rahaa.

Monesti on niinkin että levy-yhtiöt pilaa tavallaan monen lupaavan bändin sillä että nostaa sen julkisuuteen ja pyrkii tekemään siitä suositumpaa musiikkia, muuttamalla bändin alkuperäistä ideaa.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Barbaari
Syntyykö nykyään (2000- luvulla) enää musiikissa uusia genrejä muutakuin metalligenren sisälle?Enemmän kuin koskaan, koska tekijöitä on niin valtavasti kaikkialla maailmassa, ja tekeminen ja julkaiseminen on nykyisin niin helppoa. Näiden genrejen kiinnostavuudesta en sano sitten mitään. Saati siitä, osaisinko nimetä ne tai erottaa toisistaan...

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Nykyään tehdään järjettömästi hyvää musiikkia monipuolisemmin kuin koskaan ihmiskunnan historiassa. Etsi sitä musiikkia, ei sitä suomalaisilta hittikanavilta löydä jos sitä odotat. Netti on musiikkia pullollaan ja joukossa todellisia helmiä. Ala selaamaan vaikka http://www.last.fm:ää.

Barbaari

90-luku muistetaan synkästä musiikista mutta ehkä 2000 luku muistetaan jonkinlaisena kasaribiisien remiksauskautena. Surullista mutta tällaisella levy-yhtiöt tienaa rahaa..

Täytyy myöntää, että olen itse jumittunut musiikkimakuni kanssa tuonne 90-alun ja puolivälin tyylisen musiikin puolelle. Bändit kuten Pearl Jam, Alice in Chains ja Nirvana etc. uppoavat, samoin Stone Temple Pilots (harmi kun se hajosi) ja nykyisistä bändeistä Tool ja System of a Down. Olen siis raskaan musiikin ystävä, ja suurin osa nykyisestä pilipalimusiikista repii hermoni riekaleiksi. Pidän kyllä muunkinlaisesta musiikista, mutta vain harvat bändit ovat nykyään niin tasalaatuisia, että heitä voisi fanittaa samalla tavalla kuin edellä mainitsemiani poppoita.

Jos kuuntelee vain valtakunnallisia radiokanavia: Energyä, Novaa... niin varmasti syntyy mielikuva ettei musiikki ole enää nykyisin laadukasta.

Kuuntele vaikka tämä kappale, jos pystyt sanomaan ettei olisi laatu rockia, niin... ihmettelen

http://www.youtube.com/watch?v=6EPHk16mO20&feature=user

Vai onko kysymys siitä ettei räkä rohise solistien kurkuissa, enää nykyisin niin paljon, jos aikoo menestyä..

White-Dove
Jos kuuntelee vain valtakunnallisia radiokanavia: Energyä, Novaa... niin varmasti syntyy mielikuva ettei musiikki ole enää nykyisin laadukasta.

En kuuntele kauheasti radiota enää. Kun Radio Mafia muuttui Yle X:ksi, lopetin sen moneksi vuodeksi kokonaan. Nyt kuuntelen sitä lähinnä satunnaisesti. Vielä ennen uutta tekijänoikeuslakia kuuntelin nettiradio Pandoraa, ja sieltä löytyi todella monta bändiä joista pidän vieläkin. Nyt pitäisi löytää jotakin sen tilalle.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Itse en kuuntele radiota juuri lainkaan. Ihan turhaa, kauheeta melusaastetta vain sieltä tulee. Mainoksetkin tuplasti ärsyttävempiä mitä televisioissa.

Ennemmin löytää pirate baystä sellasia kappaleita mistä tykkää ja soittaa sit niitä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Desi: Tutustu post-rockiin. Jos ei mielikuvituksellinen maalailu kiinnosta, niin löytyyhän noita moderneja räimebändejäkin, jotka osaavat asiansa; Stam1na, SikTh... Progen/metalcoren puolelta vähän suoraviivaisempaa settiä soittelee mm. Between The Buried and Me.

Ja jos tuo menee liian rankaksi, niin onhan tuoreissa bändeissä sitten sellaisia fair to midlandeja ja blackfieldejäkin.

Muita tutustumisen arvoisia nykybändejä tyylilajiin katsomatta: Gazpacho, Agalloch, Pain of Salvation, Isis, Neurosis, Oceansize, Estradasphere, Secret Chiefs 3, Khoma... Onhan niitä. Siitä vain näytteitä etsimään.

Väite - nykyään tehdään huonoa musiikkia - on absurdi. Kertoo lähinnä ketjun aloittajasta tai vastaavan mielipiteen omaavan ihmisen musiikintuntemuksesta.

Vai eikö vain riitä motivaatio _etsiä_ niitä hyviä bändejä? Että kun radio syytää eetteriin pelkkää paskaa niin nykymusiikin taso on huono? Ihmiset on saatu hittikaavauskovaisiksi ja toistoon tyytyväisiksi musiikkiteollisuuden orjajoukoksi. Sen takia innovatiivisen ja tuoreen bändin taloudellinen menestys ja maineen luominen ns. tavallisen musiikkikansan parissa on vaikeaa. Liian erilaisille jopa mahdotonta.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Onhan niitä hyviäkin vielä kuten vaikkapa madonna. Vieläkin tekee hyvää musiikkia mutta kuitenkaan toistamatta itseään. Hän jos kukaan suosituista artiseista on ansainnutkin suosionsa..

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005
Desi
Täytyy myöntää, että olen itse jumittunut musiikkimakuni kanssa tuonne 90-alun ja puolivälin tyylisen musiikin puolelle. Bändit kuten Pearl Jam, Alice in Chains ja Nirvana etc. uppoavat, samoin Stone Temple Pilots (harmi kun se hajosi) ja nykyisistä bändeistä Tool ja System of a Down. Olen siis raskaan musiikin ystävä, ja suurin osa nykyisestä pilipalimusiikista repii hermoni riekaleiksi.

Toolia lukuun ottamatta melko kevyen sarjan musiikilta vaikuttaa. Populaarirokkia, grungea, jopa nu metalia... mutta toki vaikutteita on otettu raskaammiltakin bändeiltä.

Jos progerock/metalli tai vielä vähän räväkämpikin meno kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan seuraaviin soitinorkestereihin: kanadalainen kolmiyhteys The Devin Townsend Band - Strapping Young Lad - Zimmer's Hole, tunnetut jenkkibändit Dream Theater - Symphony X - Lamb of God, brittien ylpeydet Porcupine Tree - Bal-Sagoth - DragonForce, klassiset ruotsalaiset Opeth - Pain of Salvation - Meshuggah, Norjan vastaavat Extol - Green Carnation - Pagan's Mind, saksalaiset ilopillerit Gamma Ray - Iron Savior - Disillusion, Alankomaiden oma Ayreon sekä mahtipontinen elokuvametalliorkesteri Rhapsody (of Fire) Italiasta.

Paljon muitakin tulisi mieleen, mutta noilla nyt ainakin pääsee alkuun.

P.S. muutamat noista videoista on mitä on.

Nervus rerum

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat