Seuraa 
Viestejä45973

Itävallan kellarivangitsimiset ovat nationalismia ja kansallisuusaatetta! Lehtien mukaan insesti-isä oli kiihkeä kansallisuusaatteen levittäjä sekä nationalisti. Anarko-homo-kommunisti-yhteiskunnassani, nähkääs henkisessä isänmaassani, mokomaa tuskin olisi tapahtunut sillä olen useisiin oikeistolaisiin verrattuna aina oikeassa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Hyvä aloitus! Jostain syystä lähes kaikki pedofiilit ovat valkoihoisia. Nationalismi on luultavasti myös altistava tekijä. Ei ole mikään yllätys, että eräs kaikkien aikojen vastenmielisimmistä tapauksista on juuri valkoisen nationalistin suorittama oman tyttären vuosia jatkunut raiskaaminen.

Lisää valkoisia pedofiilejä:

http://www.youtube.com/watch?v=O5wHo_IRhX8

http://www.youtube.com/watch?v=IIU6ZpXVils

Kaikki merkittävät pedofiilien järjestöt toimivat länsimaissa:

* Danish Pedophile Association (or DPA Gruppe 04)
* Dutch Society for Sexual Reform
* Krumme 13
* North American Man/Boy Love Association (NAMBLA)
* Paedophile Information Exchange
* Paidika: The Journal of Paedophilia
* Partij voor Naastenliefde, Vrijheid & Diversiteit
* Rene Guyon Society
* Vereniging MARTIJN

Tyypillinen pedofiilirenkaan jäsen ja seksituristi on valkoinen eurooppalainen tai valkoinen pohjois-amerikkalainen.

Kanadalainen pedofiiliepäilty Christopher Neil, 32, joutui tänään maanantaina oikeuden eteen Thaimaassa oltuaan pidätettynä neljä kuukautta, kertoi kanadalainen uutispalvelu Canwest.

- Toivon, että Thaimaassa on oikeudenmukaisuutta, Neil sanoi kesken istuntoa.

Mies asteli oikeuden eteen silmiinpistävän hyväntuulisena, suorastaan naureskellen.

Neil saatiin kiinni viime lokakuussa Thaimaassa kansainvälisen etsintäkuulutuksen jälkeen.Mies on kiistänyt kaikki häntä vastaan esitetyt syyteet.

Häntä epäillään muun muassa alaikäisiin sekaantumisesta ja vapaudenriistosta Thaimaassa, sekä nuorten poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä Vietnamissa ja Kambodzhassa.

Interpol etsi miestä poikkeuksellisesti yleisön avulla julkistamalla epäillyn kuvan internetissä.

Neil oli itse julkaissut netissä kuvia, joissa hän käyttää hyväkseen nuoria poikia. Kuvissa miehen kasvot oli käsitelty tunnistamattomaksi, mutta poliisi onnistui purkamaan salauksen.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1498466


Suomalaiset pedofiilit löysivät Kambodzhan

23.04. - 21:43 (Luotu: 17:15)

Pohjoismaiden poliisiviranomaiset tutkivat Kaakkois-Aasiassa useita lasten hyväksikäyttöön liittyviä rikoksia, joissa Pohjoismaiden kansalaisia epäillään lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Yle1:n A-studion mukaan pedofiilit ovat tiukentuneen lainsäädännön pelottelemana siirtyneet perinteisestä seksituristien kohdemaasta Thaimaasta Kaakkois-Aasian muihin maihin.

A-studion tietojen mukaan suomalaisia pedofiilejä liikkuu esimerkiksi Kambodzhassa.

- Agentimme tarkkailevat teitä, varoittaaAction Pour Les Enfants -vapaaehtoisjärjestön edustaja kaikkia maahan pyrkiviä pedofiileja.

Action Pour Les Enfants -vapaaehtoisjärjestö eli APLE epäilee vahvasti myös suomalaisia miehiä poikien ja tyttöjen hyväksikäytöstä.

Aamulehti
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/81413.shtml

Taas hävettää olla suomalainen.

En ole rasisti, mutta miksihän kaikkein vastenmielisimmät rikokset ovat säännönmukaisesti valkoisten tekemiä? Kyllä sen jotenkin geneettistä täytyy olla.

mutta silti pakko vastata että kyseessä on kuitenkin sairaus (tai sen oire). Aiheesta on sittemmin muitakin (ja laajempia) tuloksia, mutta jo 2002 Tiede-lehti on aiheesta uutisoinut:
http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=1064

Poliittisella aatteella ja pedofilialla ei ole mitään tekemistä keskenään. Pedofiililla on aivokuvauksissa todettu puuttuvat sellaisia lohkojen välisiä yhteyksiä joiden puuttuminen saa aikaan kyseisen oireen. Eli aivot eivät ymmärrä että kohde on epäsopiva (liian nuori) koska aivoista puuttuu yhteys siihen osaan jossa päätös tästä asiasta tehdään.

Toki pedofiileissä voi olla puhtaita sadistejakin, mutta sairaita ihmisiä hekin ovat. Pakkohoito voisi olla monen kohdalla se oikea ratkaisu, ehkä tulevaisuudessa pakollinen aivoleikkaus jos sellaisella tuo saataisiin hoidettua pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luin jostakin että "Josef F" olisi ollut juutalainen. Joku täällä taisi vihjata että kyseessä oli vieläpä maahanmuuttajakin? Pitääkö paikkansa?

Ainakin Josef on tyypillinen juutalainen nimi.

Hauki
Luin jostakin että "Josef F" olisi ollut juutalainen. Joku täällä taisi vihjata että kyseessä oli vieläpä maahanmuuttajakin? Pitääkö paikkansa?

Ainakin Josef on tyypillinen juutalainen nimi.
On kyllä hyvin tyypillinen itävaltalainen nimi.

SAMAEL
Jostain syystä lähes kaikki pedofiilit ovat valkoihoisia.FBI:n mukaan 80% USA:n pedofiileistä on valkoihoisia. Mutta mitä luulet, lasketaankohan alaikäisen jengiraiskaukseen syyllistyneet tähän?

Haluaako joku taas kaivaa tilastoja mustien raiskausluvuista? Tai uutisia Afrikasta jossa sylilapsia raiskataan? Tai nelikymppisten muslimien lapsivaimoista?

Pedofiilien järjestöjä ei tietenkään tarvita muaalle kuin länsimaihin sillä muualla pedofiilit saavat rellestää muutenkin.

Eipä sillä, rikos on rikos, ihonväri tai poliittinen suuntaus on merkityksetöntä kun puhutaan näin järkyttävistä asioista.

Samael yritti hakea sairaseläkettä, mutta lääkärin mielestä kroonistunut lorvikatari ja suunnitteilla oleva maailmanvallankumous eivät siihen oikeuta. Nyt tuli nahjukselle työhönosoitus ja tienvarret odottavat tupakantumppien ja talven pakkasista sulaneiden koiranpaskojen kerääjää. Samael saa työhanskat ja koirankakkapussit firman laskuun.

Onkin loogista, että tällainen isku vasten Samaelin kasvoja - jota myös todellisuudeksi kutsutaan - saa sapen kiehumaan ja herran on pakko kiitää tiedefoorumille vahvistamaan illuusiota omasta kaikkivoipaisuudestaan suojaamaan todellisen elämän kielteisiltä mitättömyydenkokemuksilta. Samaelin narsistinen aivopiereskely sitten tuottaa tällaisia "asiallisia" ketjuja.

Carpe Diem kirjoitti:

Poliittisella aatteella ja pedofilialla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Ei varsinaisesti, mutta Hollannissahan (muistaakseni) on oikein asiaan vihkiytynyt puolue. Ilmeisestikin lapset kypsyvät tätä nykyä aikaisemmin, mutta sanokaa minua vaikka ahdasmieliseksi konservatiiviksi, kun mielestäni 12-vuotias on aivan liian nuori sänkykumppani keski-ikäiselle.

Pedofiililla on aivokuvauksissa todettu...

Tarkoitatko kyseistä artikkelin esimerkkiä vaiko pedofiilia yleensäkin? Jos kyseessä on jälkimmäinen tapaus, niin löytyisikö viitettä (linkkiä yms)?

Tietyt otsalohkon vauriothan aiheuttavat yleisesti "sosiaalisesti epäsopivaa" käytöstä - esimerkkinä Phineas Cagen tapaus (kannattaa myös tutustua Antonio Damasion kirjaseen Descartesin Virhe). Voi olla mahdollista että kyseisellä opettajalla on ollut jo valmiina pedofiilisia taipumuksia, joita ei enää aivokasvaimen jälkeen ole pystynyt hallitsemaan.

jm kirjoitti:

Haluaako joku taas kaivaa tilastoja mustien raiskausluvuista? Tai uutisia Afrikasta jossa sylilapsia raiskataan? Tai nelikymppisten muslimien lapsivaimoista?

No hyi, tuollaisen tiedon julkaiseminen, siitä puhuminen tai edes ajattelu on silkkaa valtiota ja nationalismia ja siksi pahasta .

EDIT1: Ilkeä tapaushan tuo Itävallan kellarianarkismi oli, mutta pitäähän median korppikotkillekin saada raatoja nokittavaksi.

Puudeli

FBI:n mukaan 80% USA:n pedofiileistä on valkoihoisia. Mutta mitä luulet, lasketaankohan alaikäisen jengiraiskaukseen syyllistyneet tähän?
Ei toki. Silloin kyseessä on "kulttuurin rikastus".

"Samael" selitti:

En ole rasisti, mutta miksihän kaikkein vastenmielisimmät rikokset ovat säännönmukaisesti valkoisten tekemiä? Kyllä sen jotenkin geneettistä täytyy olla.Katsotaan:
http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=28774
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1575602/Teen-charged-over-acid-ra...

Vierailija
SAMAEL
Hyvä aloitus! Jostain syystä lähes kaikki pedofiilit ovat valkoihoisia.Hyvä huomio. Kannatat ilmeissesti 8-vuotiaitten tyttöjen laillista naittamista 50 vuotiaille miehille, kuten tapahtuu monissa kehitysmaissa. Silloinhan päästään eroon insestistä.

sigfrid kirjoitti:

Silloinhan päästään eroon insestistä.

Ehdottomasti, eikä olisi myöskään tarvetta "pedofiilipuolueille". Ja anarkistisen yhteiskunnan hyviä puolia on rikollisuuden täydellinen puuttuminen: ei lakeja, ei lain rikkomisia, ei rikollisuutta.

SAMAEL
...

Taas hävettää olla suomalainen.
Tuo onkin ainoa tilanne, jossa koet olevasi suomalainen?

Hauki
Luin jostakin että "Josef F" olisi ollut juutalainen. Joku täällä taisi vihjata että kyseessä oli vieläpä maahanmuuttajakin? Pitääkö paikkansa?
Ainakin Josef on tyypillinen juutalainen nimi.Älä jaksa. Vai Josef? Se on kyllä ihan tavallinen kristillinen nimi, Joseph etc. Voitko kertoa lähteesi. Veikkaan että et muista. Tuo huhu on nimittäin aika ikävien saittien suosiossa. Sellaisten joiden mielestä "juutalainen valtamedia" on syöttänyt seuraavan spekulaation maailmalle:

Herra J. Fritzl on viettänyt lapsuutensa ja käynyt koulunsa Hitlerin aikaan pikkukaupungissa, jolla oli erityinen maine natsien tukijana ja hänen isänsä kuoli natsien puolella. Sen ja tämän katsotaan viittaavan siihen että käsitys naisten ja lasten arvosta ammentaa jostain muusta kuin judelismista:
lueen synkän historian toisintona oli asentanut liukuvat betoniovet vankibunkkeriinsa ja kaasutuksella uhkaili vankejaan.

Kannattaa pidättäytyä moisen häiriintyneen ihmisen politisoimiselta, ja odottaa lisätietoa.

Tässä muutama tabloid:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 121381.ece
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1770

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Hauki
Luin jostakin että "Josef F" olisi ollut juutalainen. Joku täällä taisi vihjata että kyseessä oli vieläpä maahanmuuttajakin? Pitääkö paikkansa?

Ainakin Josef on tyypillinen juutalainen nimi.


Josefhan on hyvin yleinen natsinimi, esim. Goebbels ja Mengele olivat juurikin Jooseppeja, eivätkä varmastikaan juutalaisia.

Kun otetaan huomioon että Fritzlillä on tavallinen itävaltalainen nimi, että hän ei harjoita juutalaisuutta näkyvästi, että hän on kuvien perusteella rodullisesti keskieurooppalainen eikä seemiläinen, ja että itävaltalaisista vain yksi promille on juutalaisia, niin arvelisin että Fritzlin juutalaisuuden todennäköisyys esitettyjen todisteiden pohjalta on noin 0,01 prosenttia.

Pedofiilit ovat hyvin sairaita ja heitä vaikuttaa olevat hyvin paljon. Maailma on sontakasa täynnä perverssiä irstautta. Pahinta on, että pedofilian yleisyyden takia sitä ei edes noteerata kuin ääritapauksissa.

Pedofiilit Suomestakin matkustavat Aasiaan sankoin joukoin, koska siellä kiinnijäämisen pelko on mitättömän pieni. Sitten voidaankin taas panna sairausdg kyseenalaiseksi, koska ei heidän Suomessa tarvitse käytännössä harjoittaa perverssioitaan, vaan tekevät mielihalunsa toteutettamiseksi vuosittain matkoja. Jospa ihminen on vaan niin inhottava luontokappale. Sota-aikoina raiskaukset kuuluvat ihan asiaan.

liis@ kirjoitti:

Pahinta on, että pedofilian yleisyyden takia sitä ei edes noteerata kuin ääritapauksissa.

Täh? Käsittääkseni kyseessä on sairaudeksi määritelty ominaisuus ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttöhän on tunnetusti kriminalisoitu.

...heitä vaikuttaa olevat hyvin paljon.

Pienenpieni osa väestöstä, enemmän on terveitä.

comedia
Itävallan kellarivangitsimiset ovat nationalismia ja kansallisuusaatetta! Lehtien mukaan insesti-isä oli kiihkeä kansallisuusaatteen levittäjä sekä nationalisti. Anarko-homo-kommunisti-yhteiskunnassani, nähkääs henkisessä isänmaassani, mokomaa tuskin olisi tapahtunut sillä olen useisiin oikeistolaisiin verrattuna aina oikeassa.

Ei tästä saa aikaan mitään kansallisuuskysymystä, vaikka näköjään joillakin olisi haluna käyttää tällaista ikävää asiaa esimerkkinä.
Rikolliset voivat kuulua mihin tahansa yhteiskuntaluokkaan tai puolueeseen, eikä näin hataroin perustein voi ketään tai mitään aatetta ( ei edes kansallisaatetta ) vetää tähän.
Säälittää Samaelin epäobjektiivinen ja tarkoitushakuinen näkökulma, jossa pyritään saamaan omalle ideologialle suosiota täysin riippumattoman ja epäoleellisen asian kautta.

Asia eli rikos sinänä on eriitäin tuomittavaa ja vakava, vahinko vaan, että se vesitetään jonkin kansallisaatteen tuotokseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat