Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämä ei ole henkilökohtainen pelkoni, vaan sukulaiseni, jolle ostimme painepesurin synttärilahjaksi.

Tilanne on tämä:

Painepesurin omistajan mukaan auton pesu priimakunnossa olevan maalatun autotallin vieressä ei ole suotavaa, koska painepesurista tulee vesisuihkua, joka saattaa vaurioittaa autotallin puurakenteita ja aiheuttaa jopa homeongelman.

Niinpä autot pestään mahdollisimman kaukana tallista, jottei vesisumu sopivalla tuulella osu talliin.

Tiilikivikaton sammaleenpoistoon pesuri on aivan ylivoimainen ja hyväksi todettu väline.

Viisaammat, kommentoikaa aihetta, koska hyvä pesuri menee mielestäni hukkaan aivan turhan pelon takia. Sataahan sitä vettä/lunta ja rakenteet kestävät niitäkin.

Ugh.

Sivut

Kommentit (48)

Painepesurista tulee 10 - 20 litraa vettä minuutissa. Tippuva hana kastelee tehokkaammin.
Hellekautena sillä voi pestä puuseiniäkin.

Ilmassahan on jo luonnollisesti hieman kosteutta, joka aivan varmasti tunkeutuu yhtälailla puurakenteeseen, eikä siitä ole tietääkseni tullut homevaurioita, joten pelko pois.

Kummisetänikin käyttää painepesuria puurakenteisen autotallin vieressä, eikä se ole vielä homehtunut, joten tuskin tuttusikaan autotalli homehtuu painepesurin käytöstä.

Pistä kompressorista sähköt pois ja näytä, että miten vähän sitä vettä oikeastaan tulee. Tulee tosiaan samaa luokkaa kuin jostain vesipyssystä. Vesisateella ilmankosteus nousee ihan mukavasti, ja sillä lienee sama vaikutus kuin tuon painepesurin tuottamalla vesipilvellä.

Vierailija
Volitans
Ja ne puurakenteet eivät sitten kastu, kun vettä sataa viikko yhteen soittoon vaakasuoraan?

Tuskin sitä pesuria kukaan on käyttämässä viikkoa yhteen soittoon.

Sepä se ja sulavat lumikinokset...

Miten tämä tuttavani saataisiin vakuutettua, ettei auton pesu voi aiheuttaa harmia edes puurakenteiselle autotallillle.....

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Ei muuta kuin suutin "lorotus-asennolle" ja auton pituus suuntaisessa asennossa huuhtelemaan . Suorassa kulmassa kohti peltipintaa ei varmaan suositella . Kyllä se siitä . Taitaa olla mattojen kansa sama juttu . Niitä saa kivasti päreisksi ,jos oikein kunnolla lähtee kohtisuoraaan kastelemaan .

Asia voi olla vain koneeseen liittyvää arastelua, joka ilmaistaan huolena autotallin kestävyydestä. Asia on usein auttamaton. Tuon tyyppiset yksilöt eivät kykene muuttamaan spontaanisti omaksumaansa kantaa, vaan jankkaavat siitä loputtomasti. Tällä foorumilla se fi-päätteinen on tyyppiesimerkki.

Jos talli on lautaseinillä. ilman eristeitä, ei sitä voi pestä pilalle millään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat