Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tiedetään että sotatantereista ihmiset saavat säteilystä tauteja. Myös kemialliset, viirus- ym aseet vahingoittavat tartuttavat ihmisiä. Niin Irakissa epämuodostumat ovat kasvaneet.
Näin tanskalaisen kaksikon tekemä ohjelma Afrikasta missä kuvattiin outoa tautia joka "söi" ihmisten kasvojen kuten leuan ja poskien lihakudoksen luuhun asti pois 8 tunnissa. Tekijät ja afrikkalaiset lääkärit eivät tiennet mistä oli kysymys. Olisiko se vieraista aineista kuten säteilevistä jätteistä? Vai AIDS:in ja EBOLA:n kaltainen immuniteettiylirasitustauti?EBOLAa esiintyy syrjäisissä seuduissa. Eli siellä missä ei oleteta että olisi sukupuolinen kanssakäyminen on kaupunkimaisen vilkas ja tartunta suuri.
Lännen takapihahan on muu maailma.

Kommentit (2)

Axa

Näin tanskalaisen kaksikon tekemä ohjelma Afrikasta missä kuvattiin outoa tautia joka "söi" ihmisten kasvojen kuten leuan ja poskien lihakudoksen luuhun asti pois 8 tunnissa. Tekijät ja afrikkalaiset lääkärit eivät tiennet mistä oli kysymys. Olisiko se vieraista aineista kuten säteilevistä jätteistä? Vai AIDS:in ja EBOLA:n kaltainen immuniteettiylirasitustauti?Varmaan nekrotisoiva faskiitti kyseessä,
12.06.2003 tiede.fi, uutinen,
Lihassyöjäbakteerin taudinaiheuttamiskyky selvisi
Muistatteko kymmenen vuoden takaiset iltapäivälehtien lööpit Euroopassa riehuneista lihansyöjäbakteereista? Kohun syynä oli A-streptokokin aiheuttama harvinainen, mutta pelottava tauti, nekrotisoiva faskiitti, joka iskee syvälle kudoksiin ja voi äärimmäisessä tapauksessa vaatia potilaan hengen. Lääketieteen lisensiaatti Jukka Hytösen väitöstutkimus paljastaa nyt, miten pahamaineinen streptokokki tarttuu isäntäsoluun. Avainroolissa ovat bakteerin pintavalkuaiset, SpeB- ja PulA-proteiinit, joita ilman streptokokki on aseeton. Varsinkin jälkimmäinen valkuainen on kiinnostava antigeeni, jonka pohjalta voidaan ryhtyä kehittämään rokotetta A-streptokokki-infektiota vastaan. Sairastaneiden verinäytteet sisältävät erityisesti PulA-proteiinia tunnistavia vasta-aineita. Lisäksi PulA-poistogeeniset bakteerit kiinnittyvät ihmisen soluihin tavallista heikommin. Havaintojen perusteella pystytään myös kehittämään uudenlaisia streptokokin solusitoutumista estäviä lääkeaineita.
A-streptokokit aiheuttavat harvinaisen lihansyöjätulehduksen lisäksi erilaisia nielu- ja ihoinfektioita. Streptokokkitauteihin sairastuu tai kuolee huomattava määrä ihmisiä sekä Suomessa että etenkin kehitysmaissa. Bakteeria vastaan ei ole rokotetta eivätkä kaikki antibioottihoidot enää tehoa siihen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat