Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ilmestyskirja kertoo(ootte kai ees kristittyjä?) että viimeisen tuomion jälkeen Juumala luo uuden taivaan ja uuden maan!

Kuinka kauan siihen menee aikaa?
Luomissyklit ovat noin 8000 vuotta ja 6000 vuotta on mennyt!
Ei ole kauaakaan aikaa!

Se, että osa lilluu silloin Helvetissä ja osa on päässyt johonkin kulta/hopea/pronssi/rautakaupunkiin(eikö betonia enää käytetä?) kyllä tarkoittaa käytännössä sitä, että me Wanhan Maailman langenneet ihmiset sinne tuskin pääsemme! Mehän olemme niitä PETOPERKELEITÄ, jotka syöstiin Taivaasta Aadamin ja Eevan langettua! Ja meille ei ole muuta sijoituspaikkaa tulevassa maailmassa kuin se kuuluisa Helvetti ellemme käänny pahuuksistamme?

Noh, taas meni saarnaamiseksi...

Mutta millainen on avaruus tulevassa maailmassa? Onko maailmankaikkeus luotavissa NOPEASTI täysin uudeksi ja toisenlaiseksi! "Taivaat kootaan kokoon kuin kirja, ja Taivaankappaleet kuumuudesta palavat" - kertoo Raamattu sitä edeltävistä tapahtumista!

Ilmestykirjan Pedon merkki on jo monissa muodoissaan olemassa: On ensinnäkin Rannekello, jossa on 666, on pankkikortit, jotka on numeroita täynnä, on kännykät yms...

Kohta siis tulee se kuuluisa Harmageddon! Onko Saatana jo sidottu? Ei kaikesta pääteleen vielä? Siitä kun laskette sen 1000 vuotta, niin tuo tapahtuma tulee ja siitä vielä jonkinaikaa niin luodaan Uusi Taivas ja Uusi Maa, joissa Vanhurskaus asuu, sillä syntiä eivät PYSTY eivätkä HALUA tehdä tuolloin enää edes ne Helvetin asukit!

Älkää suotta pelätkö: Helvetti on todella se soveliain ja paras paikka ihmiselle, joka aikoo elämästään saada irti pelkkää himojen tyydytystä... Taivas on puolestaan Viisauden paikka, sillä siellä Juumalan paikassa asuu se 1. Juumala Itse ja Jeesus(i) Kristus, Juumalan Karitsa ja Susi!

Kommentit (1)

Tuosta en oikein tiedä, koska en ole lukenut sitä isän pientä kirjaa mikä lojuu siellä kaapinhyllyllä.

Mutta,

Eikös Jehovan jankuttajille ole oma foorumi jossain?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat