Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Eli pitäisi ilmeisesti vaihtaa firman kotisivut ja sähköpostit johonkiin muualle, kun taas tälläkin hetkellä Daous estää sekä kotisivujen, että postin käytön. Löytyykö noiden palveluntarjoajien luotettavuudesta jonkinlaista tilastoa? Kiinnostaisi sen vuoksi, että v:ttaa suunnattomasti hukata yrityksen työpäiviä sen vuoksi, että joku nörtti ei viitsi imuroida serverilaatikoitaan edes kerran vuodessa.

Kommentit (2)

Denzil Dexter
Löytyykö noiden palveluntarjoajien luotettavuudesta jonkinlaista tilastoa? Kiinnostaisi sen vuoksi, että v:ttaa suunnattomasti hukata yrityksen työpäiviä sen vuoksi, että joku nörtti ei viitsi imuroida serverilaatikoitaan edes kerran vuodessa.On se kumma kun ei firman eteen jaksa nähdä sen vertaa vaivaa, että ottaisi kunnolla selvää palveluntarjoajista - ja sitten vielä kyselee tiedefoorumilla apua joukolta josta 95% on asian suhteen täysiä amatöörejä.

Oletko kuullut googlesta? Moneen asiaan löytyy sieltä apu.

Oletan toki, että tarkoitat palveluntarjoajalla webhotellien tarjoajia, vaikka et sitä mainitsekaan.

http://www.webhotellit.com/ - vertailua hotellien ominaisuuksissa
http://www.hostingvertailu.org/ - toinen samanlainen
http://mureakuha.com/keskustelut/1?12082 - myös imurinörttien omia foorumeita kannattaa väijyä, mr. obvious
http://www.puskaradio.net/kategoriat.php?category=Web+Hosting - puskaradiossa on ihan kohtalainen luotettavuus niiden palveluntarjoajien kohdalla, joista on kertynyt vähän enemmän kommentteja

Yhtä palveluntarjoajaa kannattaa välttää kuin ruttoa: Futuron. Jos joku muuta väittää, paljastuu hänkin Futuronin mainostrollaajaksi.

Ja jos et tarkoittanut www-hotellipalvelua, on tämä viesti silti oiva opetus siitä, miten hakukone googlea voi käyttää tiedon etsimiseen. Jos fyffeä on niin serverihotellin/www-hotellin/nettiliittymät ottaisin itse nebulalta.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

En ole kuullut, kertoisitko lisää?
En ole kiinnostunut hotelleiden ominaisuuksista vaan niiden luotettavuustilastoista.

anusnymous
Oletko kuullut googlesta? Moneen asiaan löytyy sieltä apu.
.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat