Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onnistuuko formatoidun kovanlevyn tiedostojen palautus jos päälle ei ole kirjoitettu.
Kovalevy on tyhjennetty pika-alustuksella ja sen jälkeen ladattu xp uudestaan.

Sivut

Kommentit (18)

fenomenologi
Onnistuuko formatoidun kovanlevyn tiedostojen palautus jos päälle ei ole kirjoitettu.
Kovalevy on tyhjennetty pika-alustuksella ja sen jälkeen ladattu xp uudestaan.Osittain voi onnistua. Tuo, että siihen on ladattu xp tarkoittaa, että levylle on kirjoitettu. Operaatio saattaa olla vain hieman työläs / kallis.

fenomenologi
Onnistuuko formatoidun kovanlevyn tiedostojen palautus jos päälle ei ole kirjoitettu.
Kovalevy on tyhjennetty pika-alustuksella ja sen jälkeen ladattu xp uudestaan.
Kyllä niitä tietoja siellä vielä on. Pelkkä formatointi ei poista, mutta päällekirjoitus kylläkin. Ei ihan ensimäisellä kerralla, mutta useammalla. Voit pitää melko varmana, että olet menettänyt ne vanhat tiedot. Muistaakseni Helsingissä on kylläkin sellainen firma, joka ehkä pystyis auttamaan, mutta tuntihinnoitelu on luokkaa 100 euroa. Ei taida kannattaa moinen palautus. Mm. täältä voit kysellä: http://www.dataprey.fi

P.a.s.i
Seuraa 
Viestejä77
Liittynyt7.1.2008

käyttö seis het tolla käyttiksellä toiseen koneeseen kiinni tuo levy niin
lähes kaikki kyllä saat talteen tullut itekin joskus toheloitua

Ite olen tuolla Getbackdata ( tai jotain sinne päin oli ohjelman nimi) onnistuneesti saanut kaiken datan talteen mitä tarttinkin kovalevyltä mikä on formatoitu ja Xp asennettu siihen.

P.a.s.i
käyttö seis het tolla käyttiksellä toiseen koneeseen kiinni tuo levy niin lähes kaikki kyllä saat talteen tullut itekin joskus toheloitua
Ite olen tuolla Getbackdata ( tai jotain sinne päin oli ohjelman nimi) onnistuneesti saanut kaiken datan talteen mitä tarttinkin kovalevyltä mikä on formatoitu ja Xp asennettu siihen.
Juuh. Tuo se on ja löytyy täältä http://www.getbackdata.net/ Siellä näkyi olevan myös latauspaikka, mutta muistaakseni tuo maksaa. Voihan siellä ollakin joku kokeiluversio. Ainakaan suomalaisilla ilmaislatauspalvelimilla tuota ei ole. Eli tietokone.fi sekä micropc.net

Cargo
Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007

Onnistuu sopivalla ohjelmalla ja sitten on yrityksiä jotka työkseen kaivelevat tiedostoja esiin.

Yleensä jos haluaa tuhota tiedostot niin ettei jälkeenpäin ole enää mahdollista mitään löytää, täytyy kovalevy "nukettaa" eli kirjoittaa satoja kertoja kyseisille muistialueille. Tuohonkin löytyy omat ohjelmansa ja ovat kuulemma pedofiilien suosiossa! Sen jälkeen ei ole parhaallakaan KRP:n nuuskijalla mitään mahdollisuuksia löytää todisteita mistään....

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Cargo
Tuohonkin löytyy omat ohjelmansa ja ovat kuulemma pedofiilien suosiossa!

Tuo nyt on turhaa yleistämistä ja ilman sen kummempaa lähdettä.

Jos on arkaluontaista materiaalia, on salaus paras vaihtoehto, niin ei haittaa vaikka ei ylikirjoittaisi, kunhan salasana on järkevä.

Palautus onnistuu, niin kauan kun päälle ei ole kirjoitettu. Kertakirjoitus periaatteessa riittää tiedon tuhoamiseen, sillä sitä aiempaa tietoa ei saa enää alta ulos kun laboratorioissa.

Oma pessimistin kokemus on, että kaikki oleellisen tärkeä koneelta
kannattaa printata ja säilyttää mapissa ihan vanhaan hyvään tapaan.
Parin vuoden välein nämä tietokoneet joka tapauksessa pamahtavat
ja kaikki tuhoutuu ja pidemmän päälle ohjelmat ja tallennusmenetelmät
muuttuvat, jo nyt on vaikeuksia löytää tiettyjä ohjelmia parin vuosi-
kymmenen vanhojen tietojen palauttamiseen. Historioitsijat sanovat,
että meidän sähköisen median yhteiskunnastamme ei jää mitään
muistoa jälkipolville, vaikkapa tuhannen vuoden päähän.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6304
Liittynyt7.7.2007
ilesoft
Palautus onnistuu, niin kauan kun päälle ei ole kirjoitettu. Kertakirjoitus periaatteessa riittää tiedon tuhoamiseen, sillä sitä aiempaa tietoa ei saa enää alta ulos kun laboratorioissa.Syy, miksi yksi ylikirjoituskerta ei aina riitä täydelliseen tiedon hävitykseen, vaan ammattilaiset laboratorioissaan voivat kaivaa ainakin osan tiedostoista esiin, on seuraava:

Kiintolevyn luku-/kirjoituspää on servo-ohjattu, eikä se kulje joka kerta tarkasti samaa uraa, vaan on kuin humalainen autokuski, joka ajaa välillä pientareellakin koko ajan kuitenkin hakien ajotietä. Eli, jos haluaa 100% varmuuden tiedostojen tuhoamiseen, niin pitää ylikirjoittaa lukuisia kertoja, jotta myös hieman "uran" sivussakin oleva tieto tulisi ylikirjoitettua.

Onnistuuko formatoidun kovanlevyn tiedostojen palautus jos päälle ei ole kirjoitettu. Kovalevy on tyhjennetty pika-alustuksella ja sen jälkeen ladattu xp uudestaan. Onnistuuko formatoidun kovanlevyn tiedostojen palautus jos päälle ei ole kirjoitettu. Kovalevy on tyhjennetty pika-alustuksella ja sen jälkeen ladattu xp uudestaan.Älä hätäile. Minulle kävi samoin (monien yhteensattumien summa) ja onneksi tuo xp kirjoitetaan alustuksen jälkeen levyn alkupäähän ,siinne missä se alkuperäinenkin käyttis on ollut, joten välttämättä haluttuja tiedostoja ei ole ylikirjoitettu. Itse sain noin 80% tiedostoista palautettua vaikka levy oli formatoitu ja xp asennettu. Älä asenna mitään muuta koneelle, käytä recovery ohjelmaa vaikka muistitikulta. Hyvät ohjelmat eivät vaadi asennusta, vaan ne voidaan ajaa suoraan miltä tahansa ulkoiselta muistilta.

Noissa palautussoftissa on eroja, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin jotkut ohjelmat palauttavat datan korruptoituneena, väärillä nimillä tai eivät ollenkaan. Löysin mahtavan ohjelman joka oli selkeästi parempi kuin muut, mutta välitettavasti en muista sen nimeä. Kalliskaan se ei ollut, mutta koska nuo ohjelmat toimivat eri tavalla ja halusin testata niitä ennen kuin maksan, niin lopulta waretin tuosta kokonaisen version. Ajattelin maksaa jos palautus onnistuu, mutta kyllähän sen arvata saattoi, että homma jäi vain ajatuksen asteelle..

Voin katsoa illalla kotikoneelta jos muistan mikä ohjelma oli kyseessä.

Dark Serenity
http://www.software-recovery.com/hard_disk.htm

tuon löysin vain nyt, en kuitenkaan testata ehtinyt.
Kiitoksia kaikille, recoveryllä voisi kokeilla aluksi, täältä ainakin löytyy ilmainen versio http://www.download.fi/tyopoytaohjelmat ... covery.cfm
Jos palautukset onnistuvat, tarjoan jokaiselle virtuaalimatkan Hawaille, omat viinat mukaan!!
Linkistä lainattua:
Handy Recovery v4.0
Handy Recovery on datan palautusohjelma, joka pystyy palauttamaan virusten tai virtakatkosten vioittamat tiedostot. Se pystyy myös palauttamaan tiedostot poistetuilta tai formatoiduilta osioilta. Siltä onnistuu myös palautukset jotka on poistettu ohi roskakorin tai tiedosto joka on jo poistettu roskakoristakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat