Seuraa 
Viestejä45973

Minusta Lierikin bannaus on niin hauska juttu että laitan sen tänne vitseihin. Aikia ikävää ylläpidon puolelta ettei vaivauduta edes vastaamaan. Miksi ihmeessä lierik on bannattu?

Tuo Mummon aloittama ketju tuolla tiede.fi -alueella, MITÄ HELVETTIÄ?! ei näy tänne ylös. http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=3011

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Ehkä moderaattoreilla on nollatoleranssi huumeiden käytön puolustelussa. Tietääkseni lierikin viesteissä sellaista sivujuonta on ollut.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Mitään bannabullaa saanu!

Alapään osastolle voisi kurkistaa, siellä on Ruukin vastaus aiheeseen.

Taitaa olla menossa melkoinen agitointipuuhastelu tällä palstalla

edit: ja hepsankeikkaa - vapaa sana osioon jotta heijas - KIITOS!

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Ei ole bannattu? No hyvä.

Bannaaminen ainoana kirjoittelun rajoittamisen keinona onkin ihan väärä. En ymmärrä täällä sensuroinnin autuutta julistavia, jotka eivät halua kenenkään voivan lukea tiettyjen ihmisten kirjoituksia. En minäkään niitä aina halua lukea, mutta haluan sentään itse tehdä sen valinnan. Miksei täällä ole ignore-toimintoa tai edes pitkien kirjoitusten automaattista piilotusta, jonka saisi otettua pois joka jaarituksen kohdalla erikseen?

Vierailija

Mielenkiintoista se, että hyvä ystäväni Varsinaissuomi sai bannit kahteen otteeseen, vaikka ei ehtinyt kuin pari viestiä lähettämään. Nekin olivat aivan viattomia varsinaissuomen ylivallan ilosanoman levittämispyrkimyksessä lähetettyjä harmittomia, mutta informatiivisia lauseita.

Hän on nykyään todella huonossa kunnossa katkeroiduttuaan pahoin. Hän syyttää minua valehtelijaksi, koska annoin ymmärtää, että tänne palstalle voi lähettää vapain mielin mielipiteensä.

Välimme ovat lähes täysin poikki. Tänään aion maanitella hänet mukaani, jotta voin tarjota huurteisen. Hän tosin on turusta, joten joudun pitämään hänet selkäni takana.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat