Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voiko jollekin sivulle laittaa kuvia kamerasta niin että osoitteessa näkyy vain em. kuvat?

Kommentit (7)

Tuskimpa, kyllä kaikissa kuvajutuissa pitää laittaa väh. nick tai jotain muita tietoja.. siitävaan ircaamaan, vai mikä se mtv3:sen kuvaboxi juttu, se taitaa olla vähä vanhemmalle väelle.
Facebook ois kans mut sit häätyyki olla jo oikea nimi.

fenomenologi
Voiko jollekin sivulle laittaa kuvia kamerasta niin että osoitteessa näkyy vain em. kuvat?http://www.bayimg.com piratebaylta, poistokoodilla kuvat saa myös helposti pois toisin kuin esim imagevenuelta ja monilta muilta

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14746
Liittynyt16.3.2005

Kun kuvia skannaat tai suunnittelet lähettäväsi, niin kysy, mitä pakkaustapaa kuvienjakelija suosittelee. Esim. png tms. ja kuvien max. koko jne.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

PNG:tä ei kannata käyttää valokuville tai muille grafiikoille joissa on paljon värejä ja tummuusasteita. Se tekee vain älyttömän ison tiedoston joka ei laadullisesti eroa normaalista JPEG:stä mitenkään havaittavasti. JPEG:llä saa kuvan 1/4 tilaan, vaikka käyttäisi korkealaatuista pakkausta.

Kaavioille ja teksteille PNG on parempi, sekä sellaisiin kuviin joissa on vähän värejä ja paljon tasaisia väripintoja. PNG pitää kuitenkin optimoida kuvakohtaisesti että siitä saa parhaimman hyödyn irti.

Monet ohjelmat tunkee PNG:n mukaan väkisin kaikkea turhaa metadataa ja alpha-kanavaa sun muuta sontaa jota ei tavallisesti tarvita ja jotka vain kasvattavat tiedoston kokoa. Sen takia on usein helpompi ja näppärämpi käyttää GIF -kuvia samaan asiaan, koska ne on paremmin tuettuna useimmissa ohjelmissa ja selaimissa.

PNG:n ja GIF:n ero on lähinnä siinä että ensimmäinen tukee suurempaa värimäärää ja sillä on marginaalisesti tehokkaampi pakkaus, jonka hyöty katoaa siihen että kukaan ei viitsi optimoida niitä kuvia ja ohjelmat lisäilevät sitä turhaa romua tiedostoon. Molemmat ovat nykyisin rojaltivapaita formaatteja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat