Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Internetin syövereistä esiin noussut aktiiviryhmä Anonymous on järjestämässä jo neljättä (Suomessa kolmatta) mielenosoitusta The Church of Scientology -järjestöä vastaan. Tämänkertainen mielenosoitus tapahtuu Helsingin Rautatientorilla 10.5. klo 12:00.

Useista ihmisoikeusloukkauksista syytetty, hämäräperäisen kultin tunnusmerkit täyttävä skientologia on asettanut juurensa myös Suomeen. Vaikka suomalaiset ovat välttyneet pahimmilta tragedioilta, ei tarvitse katsoa kovin kauas nähdäkseen mitä se saa ihmisissä aikaan. Meille lähimpänä esimerkkinä on nuori norjalaistyttö, joka päätyi itsemurhaan saatuaan skientologien persoonallisuustestissä musertavan tuloksen vain noin kuukausi sitten. Mielenterveyden ammattilaisina esiintyvien skientologien persoonallisuustesti onkin kriitikoiden parissa todettu pelkäksi jäsenten värväys työkaluksi, josta ei voi saada hyviä tuloksia, vaikka kuinka yrittäisi.

Tapaus on toki epäsuora, eikä se yksinään todista mitään, mutta kun se rinnastetaan laajempaan kokonaiskuvaan, alkavat skientologien "psykiatria tappaa" -väitteet kuullostaa entistä järkyttävämmiltä. Viime kuussa nuori skitsofreenikoksi diagnosoitu australialaistyttö tappoi isänsä ja sisaruksensa, kun tämän skientologi-vanhemmat lopettivat tytön psyykkisen lääkityksen ja terapian.

Psyykkiset lääkkeet ovatkin skientologien mukaan pahinta myrkkyä ihmismielelle.

Mutta tosiaan. Mielenosoitus on huomenna Rautatientorilla. Kokoonnumme Aleksis Kiven patsaan juurella kello 12:00. Tervetuloa!

Kommentit (11)

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
Liittynyt10.12.2007

Ystäväni äiti, hyväpalkkainen lääkäri hurahti tuohon jo 1990-luvun alkupuolella ja lahjoitti kaiken ylimääräisen omaisuutensa (satoja tuhansia) Skientolurkeille.
kyllä kaveria vähän pänni.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Toisaalta ,mitä eroa näillä on helluntalaisiin tai jehovantodistajiin. Nämä kääntävät ihmisen omaisuuden kuolinvuotellaan.

asdf
Seuraa 
Viestejä11859
Liittynyt16.3.2005
Petu
Toisaalta ,mitä eroa näillä on helluntalaisiin tai jehovantodistajiin. Nämä kääntävät ihmisen omaisuuden kuolinvuotellaan.

Se, että nämä kääntävät sen jo elossa ollessa, monin verroin ikävämpää uhrille itselleen. Ei sillä, että hellareiden tai jehovien touhukaan hyväksyttävää olisi.

Petu
Toisaalta ,mitä eroa näillä on helluntalaisiin tai jehovantodistajiin. Nämä kääntävät ihmisen omaisuuden kuolinvuotellaan.

Ero on siinä että helluntailaiset ja jehovantodistajat eivät ainakaan tietääkseni ole varastaneet minkään valtion salaisia asiakirjoja, yllyttäneet murhaan, käyttäneet lapsityövoimaa, näännyttäneen ihmisiä, eväten heiltä sairaanhoidon yms.

Finlandes
[size=150:3ix3jk6o]Mistäs niitä naamareita saa???[/size:3ix3jk6o]

Tilasin omani jenkeistä. Täällä järjestellään joukkotilausta. Jos Kukunor alkaa tuomaan niitä maahan, tilaus perutaan. Kannattaa kysellä niiltä.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
Liittynyt19.6.2005

Mahtaisiko siellä torilla olla jollakulla ylimääräisiä (kohtuuhintaisia) maskeja?

Enää ei ehdi tilaamaan. Enkä ole niin kätevä käsistäni että itse sellaista rupeaisin väsäämään.

Houkutus osallistumiseen on suuri. Matkaakin vain noin 20 min.

Jos tätä ei ole vielä kukaan ajatellut: Guy Fawkes maskit olisivat varma hittituote myyjille ennen mielenilmausta.

Finlandes
Mahtaisiko siellä torilla olla jollakulla ylimääräisiä (kohtuuhintaisia) maskeja?Siinä ihan vieressähän on Kaisaniemen metroasemalla Aprilli -niminen naamiaisasukauppa. Sieltä kannattaa käydä nappaamassa joku halpa naamari. Noi Guy Fawkes maskit on sen verran haluttua tavaraa, että niitä tuskin kukaan kovin halvalla tahtoo myydä.

Naamioista puheen ollen, kun kävin tekemässä mielenosoituksesta ilmoituksen poliisille, juttelin pitkään ja hartaasti komissaarion kanssa asiasta. Siinä selattuamme lakipykäliä tulimme siihen yhteisymmärrykseen, että meillä on hyvin perusteltu syy salata henkilöllisyytemme skientologeilta, eikä sitä laki millään tavoin kiellä. Ainoa huomio, mikä pyydettiin tuomaan esille oli se, että naamioitumisen kielto perustuu nimenomaan siihen, ettei sen turvin voitaisi aiheuttaa yleistä häiriötä. Mielenosoituksissa naamioitumiseen pitää myös olla jokin erillinen syy tai selitys. Ja meiltähän tuo löytyy.

Eli siis, otetaan iisisti ja poliisi tykkää!

Hyvinhän se mielenosoitus meni. Valitettavan vähän porukkaa paikalla, vaikka oli niinkin hyvä sää.

Hauskana yksityiskohtana paikalle ilmaantuneet skientologit muun muassa myönsivät Fair Game -periaatteen mukaista kriitikoiden vainoamista tapahtuvan ulkomailla (tosin ei kuulemma Suomessa, johon eräs entinen skientologi tosin huomautti, ettei asia ei ole näin). Skientologit yleensä väittävät Fair Gamen olleen lakkautettu jo 60-luvulta lähtien.

Oli ylipäätään hämmästyttävää, että skientologit suostuivat puhumaan kriitikoiden kanssa. Yleisen periaatteen mukaan, heidän ei pitäisi olla tekemisissä yhdenkään "tukahduttavan henkilön" kanssa ja skientologian kriitikothan ovat pahimmista pahimpia.

Tässä vielä uutinen skientologia-blogista.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005
Valitettavan vähän porukkaa paikalla, vaikka oli niinkin hyvä sää....tai ehkä juuri siksi?

Hyvä että meni hyvin, vaikkakin vähällä väellä. Olisin saattanut pistäytyä paikalla jos olisin ollut kaupungissa.

Hauskana yksityiskohtana paikalle ilmaantuneet skientologit muun muassa myönsivät Fair Game -periaatteen mukaista kriitikoiden vainoamista tapahtuvan ulkomailla (tosin ei kuulemma Suomessa, johon eräs entinen skientologi tosin huomautti, ettei asia ei ole näin). Skientologit yleensä väittävät Fair Gamen olleen lakkautettu jo 60-luvulta lähtien.Oho?

Mitähän herrat isopomot maailmalla tuosta tykkäävät... Saisikohan tuon virallisena lausuntona nimen kanssa?

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat