Seuraa 
Viestejä45973

Onko meillä täällä tällaista ketjua? Jos ei ole, minä aloitan.

Ketjun ideana on kertoa mielipide edellisestä postaajasta

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

nuori_urho
Samansuuntainen on ollut, mutta haittaako tällä.
Mode yhdistää jos katsoo sen tarpeelliseksi.

Sinä olet takuuvarma mielipiteesi esittäjä. Toisin sanoen, kun näen nimimerkkisi kirjoituksen, tiedän suunnilleen mitä mieltä olet asioista.
Luottamusta herättävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lahtar ( kirjoitan nimimerkkisi niin kuin se eräissä kielikuldureissa lausutaan )
En ole wanha. Taivas on vanha.
Olen vain ikääntynyt ikinuori.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Edellinen kirjoittaja on sen verran mieleltään nuori, että on hieman vaikea väliin uskoa hänen juttujaan iästään. Omanlaatuisen persoonallisuuden omaava nainen, joka vähät välittää siitä, että miellyttääkö kaikkia lukijoitaan, mutta toisaalta osaa antaa arvoa sitten sellaisille ihmisille, joitten kokee sen ansaitsevan. Toisaalta ei välttämättä hemmottele sellaisia tyyppejä, joille suoraan sanomien saattaa olla mielestään tarpeellista. Noin yleensä ottaen reilu ja suorasukainen tyyppi, joka uskaltaa puhua asioista oikeilla nimillä ja toisaalta myöskin sitten menee ilman ennakkoluuloja tutustumaan hieman oudompaankin porukkaan. Avomielinen ja oikeudenmukainen omasta mielestäni.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Stinger on voimakastahtoinen (jääräpäinen? ) nainen, joka ei kuvia kumartele. Uskaltaa sanoa mielipiteensä ja kapinoi palstan trolleja vastaan. Näkeekö sukupuolista epätasa-arvoa joskus myös siellä, missä sitä ei ole? Hyvä ja asiallinen tyyppi, jollaisia palsta tarvitsee.

markent
Toisin sanoen, kun näen nimimerkkisi kirjoituksen, tiedän suunnilleen mitä mieltä olet asioista.
Luottamusta herättävä.Mitäs sitä tuuliviireilemään

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Edellistä kirjoittajaa pidin aiemmin hieman yliherkkänä reaktioiden suhteen siinä mielessä, että väliiin tuntui jopa näkevän savua siellä missä ei tulta ollut alunperinkään. Enempi persoonana sitten aloin nähdä hänet hänen kirjoituksiaan lemmikkieläimestään (tarantula) lukiessani, jolloin aloin hieman pitää hänestä. Itse jo pienestä lähtien eläimistä ja hyönteisistäkin tykkäävänä ilahduin kovasti, että edellinen kirjoittaja pitää niinkin kovasti melko vihatustakin hyönteislajin jäsenestä. Vielä kun saisi sitten siihen niistä kertovaan ketjuun niitä kuvia noista tarantuloista suoraan edestä tai yläviistoon edestä (lukijan toivomus). Lemmikkieläimeksi tarantulan valitseminen kertoo ehkä sitten melko avoimesta suhtautumisesta myös ihmisten kesken erilaisten persoonallisuuksien suhteen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Stinger on palstan mukavimpia ja mystisimpiä naiskirjoittajia. Stinger antaa slaperäisen vaikutelman itsestään ja antaa tietämättömyydellemme paljon luultavaa. Tämän suoraa sanovalle tyylilleen ei pitäisi suuttua vaan kyseessä on mitä lämpimin kirjoittaja joka näkyy kirjoituksissa myös ulospäin.

Tämän kanssa olisi mukava argumentoida kilpaa jostakin aiheesta, mutta tuntuu että olemme monessa asiassa samaa mieltä. Stingeriltä olen saanut muutamia ahaa elämyksiä asioista joista luulin tietäväni.

Ainakin lukemieni viestien perusteella, mielestäni yksi harvoista asiallisista keskustelijoista, jotka eivät juurikaan ota osaa pellekeskusteluihin. Tämä siis hyvä asia.

Kaikissa asioissa en ole ollut samaa mieltä Barbaarin kanssa(vaikka monissa olenkin), mutta tämä ei mielestäni määrittele keskustelijaa välttämättä epämiellyttäväksi. Ei ainakaan kyseisen henkilön tapauksessa.

Uutta avatarta tosin hieman oudoksun.

Sinänsä ihmeellinen nickname, koska se koostuu kolmesta sanasta. Saa helposti aikaan erilaisia assosiaatioita muihin asioihin. En helposti yksilöi poison dart froggia tästä syystä, mutta ei missään tapauksessa laskettavissa palstan trolleihin. En tiedä hirveästi, mutta aina parempi ihminen kuin 800 filosofoivaa bushmannia.

Avataren leveästi hymyilevä kissa aina erottuu.

En muista paljoa Shriekin kanssa keskustelleeni. Paljoa en tiedä. Joskus taisi olla jotain pientä juttua psykoanalyysistä.

Kirjoittaja on käsitykseni mukaan hieman itsepäistä sorttia, mutta ei kuitenkaan jästipää mielipiteittensä kanssa. Hän perustelee mielipiteensä aina laajasti sortumatta epäasiallisuuksiin. Ihmissuhteisiin liittyvät keskustelut Shriekille lähellä sydäntä.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Anomaliasta jäi ensimmäisenä mieleen vaihtuvat Kirk Douglas -avatarit. Asiallinen keskustelija, joka ei pelleile, vaikka huumorintajouinenkin taitaa olla. Jossain ketjussa (Milla Jaakkola -ketju taisi olla) esitteli häpeilemättä elämänarvojaan ja -filosofiaansa, jonka takana seisoo suoraselkäisesti. En ole kaikesta samaa mieltä, mutta kunnioitan vastaavanlaista rehellisyyttä ja suoruutta.

CE-hyväksytty
Asiallinen ja normaali.

Kanssatamperelainen (?), ehkä hieman etäiseksi jäänyt. Joskus hyvinkin vitsikäs.

Desi

Kanssatamperelainen (?), ehkä hieman etäiseksi jäänyt. Joskus hyvinkin vitsikäs.Asiallinen, joka tietää, mistä kirjoittaa. Osaa höystää vakavampaa kirjoitusta huumorilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat