Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Tuossa kun kaljapullosta joi suoraan niinkuin kuuluukin niin tuli mieleen että sehän on voinut olla jonkun naisen emättimessä tai miehen peräaukossa juuri se pullon suu, suht sopivan muotoinen kun on (kannattaa kokeilla). Kuinkahan hyvin nuo pestään ennen seuraavaa täyttöä? Millä systeemillä? Kai ne sitten pestään sieltä ulkopuolelta myös..?

くそっ!

Sivut

Kommentit (16)

Tuota pullon pesua olen minäkin miettinyt, en kylläkään sitä, että oliko kyseinen juomapakkaus jonkun anaalissa. Kuluessaan pullon pinta ainakin ulkopuolelta karhenee, joten jonkun on syytä pestä se tosi hyvin, ettei sinne naarmuihin jää liikoja pöpöjä. Montakohan kertaa pullo kiertää, ennenkuin se poistetaan käytöstä? Hauska kikkakakkonen on hyvä pikaliima ja pullon korkin vääntäminen pihdeillä raivotiukalle - ei ole korkki aukeamassa, kun sitä yritetään pestä.

jussipaita
Tuota pullon pesua olen minäkin miettinyt, en kylläkään sitä, että oliko kyseinen juomapakkaus jonkun anaalissa. Kuluessaan pullon pinta ainakin ulkopuolelta karhenee, joten jonkun on syytä pestä se tosi hyvin, ettei sinne naarmuihin jää liikoja pöpöjä. Montakohan kertaa pullo kiertää, ennenkuin se poistetaan käytöstä? Hauska kikkakakkonen on hyvä pikaliima ja pullon korkin vääntäminen pihdeillä raivotiukalle - ei ole korkki aukeamassa, kun sitä yritetään pestä.Mitäpä hauskaa tuossa nyt olis? Taitais pullo lähteä hyvin äkkiä kierrosta poistettavien koppaan.

Hauskempaa olisi heittää pulloon kunnon paine(kuitenkin niin, ettei pullo huomattavasti pullistu) vaikkapa kuivajääkimpaleella. Tiedä sitten turvallisuudesta, mutta olisipahan ainakin yksi keino "reklamoida" jos paskaisen putelin on ostanut.

Oliko se niin, että muovipullot kiertävät max. 9 kertaa? Sen saa selville tietääkseni niistä pullon pohjassa olevista viivoista/merkeistä.

Kyllä ne ihan hyvin pestään. Oon muutaman kerran käynyt noissa pullottamoissa, viimeksi Olvilla Iisalmella. Ne pestään ulkoa ja sisältä. Sen lisäksi niissä käytetään "haistelua", jolla karsitaan esim. pullot joissa on ollut bensaa tai muuta myrkyllistä. Sen lisäksi jos pullot skannataan, eli jos niiden sisällä on jotain, korkki on päällä tai pullon on vaurioitunut, menee pullo suoraan hylkyyn. Että kyllä se systeemi aika varma on. Silloin tällöinhän noita joitain virheellisiä eksyy myymälöihin, mutta eipä noita hirveästi taida olla..

Ronron
Tuossa kun kaljapullosta joi suoraan niinkuin kuuluukin niin tuli mieleen että sehän on voinut olla jonkun naisen emättimessä tai miehen peräaukossa juuri se pullon suu, suht sopivan muotoinen kun on (kannattaa kokeilla). Kuinkahan hyvin nuo pestään ennen seuraavaa täyttöä? Millä systeemillä? Kai ne sitten pestään sieltä ulkopuolelta myös..?Pullot pestään tietääkseni natriumhydroksidiliuoksella, sillä poistuu limat ja muut p'skat.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31146
Liittynyt16.3.2005

Kyllä pullopesun natriumhydroksidi ja lämpötila tekevät selvää kaikesta orgaanisesta jätteestä. Kuitenkin merkittävä osa vesimolekyyleistä, jonka ihminen suuhunsa laittaa, on kiertänyt aika monen eliön mitä erilaismpien elimien ja eritteiden osana. Se tuottaa joskus pullojen pesussa ongelmia, että ihmiset palauttavat pulloja joissa on säilytetty kemikaaleja. Ne eivät välttämättä lähde ja pilaavat sisällön.

Nää nykyset muovipullot onneks murskataan kierrätyksessä, joten niitä voi tunkea hanuriin ihan huoletta. Eikä tule huonoa omaatuntoa.
Hyllyllä huomasin uutuuden nimeltä Isokarhu. Se vaatii jo vähän kokemusta. Siis ei juomisessa...

Kerran vuosia sitten ostin kaupasta limupullon ja kaksi olutpulloa. Limupullossa oli sellainen vanha repäisykorkki seitkytluvulta ja toinen olutpullo oli tyhjä.

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Liittynyt13.9.2007
tietää
Kerran vuosia sitten ostin kaupasta limupullon ja kaksi olutpulloa. Limupullossa oli sellainen vanha repäisykorkki seitkytluvulta ja toinen olutpullo oli tyhjä.Ilmeisesti tuo on sitten yleistä. Luulin kerran ostaneeni kaupasta sixarin olutta, mutta kotona huomasin sen olevan viisari.

Ronron
Tuossa kun kaljapullosta joi suoraan niinkuin kuuluukin niin tuli mieleen että sehän on voinut olla jonkun naisen emättimessä tai miehen peräaukossa juuri se pullon suu, suht sopivan muotoinen kun on (kannattaa kokeilla). Kuinkahan hyvin nuo pestään ennen seuraavaa täyttöä? Millä systeemillä? Kai ne sitten pestään sieltä ulkopuolelta myös..?Kerrankin (!) varmasti tiedän asiasta jotain sillä olen pari kesää hoitanut pullojen pesukonetta Koffilla.

Pullot pestään koneessa jonka sisällä on kuumaa lipeää. Laitteisto on monimutkainen mutta ideana on että pullot ovat muistaakseni parikymmentä minuuttia upoksissa lipeässä, jonka jälkeen ne huuhdellaan viileällä vedelle. Loppuhuuhtelun toimivuutta myös testataan säännöllisesti ja kokemukseni mukaan noin joka 15:ssä pullossa on hyvin vähäinen määrä lipeää kun se tulee ulos koneesta.

Pesukoneet ovat ilmeisesti poistumassa ainakin suurimmista panimoista koska murskattavat pullot ovat tulossa markkinoille.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Tarkoittaako tämä sitä, ettei pulloja enää kierrätetä vai hyödynnetäänkö palautuspulloista saatu materiaali muulla tavoin kuin uusiokäyttäen pullot pulloina?
Toivottavasti nyt toimiva pullokierrätys jatkuu entiseen tapaan! Näin ainakin osa lasista saadaan pois luonnosta, ja monet ahkeraliisat ja -lasset voivat jatkaa tällä tavoin lisätuloja hankkien.

Ronron
Tuossa kun kaljapullosta joi suoraan niinkuin kuuluukin niin tuli mieleen että sehän on voinut olla jonkun naisen emättimessä tai miehen peräaukossa juuri se pullon suu, suht sopivan muotoinen kun on (kannattaa kokeilla). Kuinkahan hyvin nuo pestään ennen seuraavaa täyttöä? Millä systeemillä? Kai ne sitten pestään sieltä ulkopuolelta myös..?Takapuoli pestään yleensä saippuavedellä ennen seuraavaa täyttöä. Ja nimen omaan ulkopuolelta.

Piru Naiseksi
Tarkoittaako tämä sitä, ettei pulloja enää kierrätetä vai hyödynnetäänkö palautuspulloista saatu materiaali muulla tavoin kuin uusiokäyttäen pullot pulloina?
Toivottavasti nyt toimiva pullokierrätys jatkuu entiseen tapaan! Näin ainakin osa lasista saadaan pois luonnosta, ja monet ahkeraliisat ja -lasset voivat jatkaa tällä tavoin lisätuloja hankkien.Siis ennen systeemi meni pääpiirteissään näin:

pullon sisältö kurkusta alas => palautus ja kuljetus tehtaalle => pesu ja täyttö => kärräys kauppaan => pullo kuluttajalle => pullon sisältö kurkusta alas => jne...

Nykyään ollaan vaihtamassa systeemiin joka toimii suunnilleen seuraavasti:

pullon sisältö kurkusta alas => palautus ja kuljetus muskaamolle => uuden pullon valaminen muovimurskeesta => pullon kuljetus tehtaalle => täyttö => kärräys kauppaan => pullo kuluttajalle => pullon sisältö kurkusta alas => jne...

Eli toisinsanoen pesutapahtuma on jäänyt välistä pois, sillä insinöörien mielestä paras työvaihe tuotannossa on se, joka on poistettu.

napo
Nää nykyset muovipullot onneks murskataan kierrätyksessä, joten niitä voi tunkea hanuriin ihan huoletta. Eikä tule huonoa omaatuntoa.Kannattaa ottaa huomioon muovipullon pehmeys sekä julman terävä tippareunus. Jos siis korkkipää edellä on käyttämässä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat