Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Plejadit saattavat hyvinkin olla tuhoutunut ja me näemme ne vielä öisellä taivaalla johtuen siitä, että Plejadit ovat osa kollektiivista muistia.

Kun otetaan huomioon semmoinen mahdollisuus, että siriuslaiset olisivat saattaneet alkuun plejadilaiset, eli Anu:n, niin eteemme avautuu aivan uudenlainen ikkuna menneisiin tapahtumiin.
Jos osaamme tunnistaa Anu-kieltäymyksen, joka johtaa Anu:n ja Suur-Mestareiden sukuperän sekoittamiskonseptiin ja heihin yhdistettyyn karmaan, joka lopulta tuottaa tässä konseptissa sen, että molemmat, niin siemennetyt rodut maassa kuin myös Plejadeilla, olisivat siriuslaisten alkuunsaattamia ja ollen mitä suurimmin toisistaan eroavia siinä geometriassa, jota oltiin käytetty heidän saattamisessa alkuun.
Plejadilaiset siemennettiin käyttämällä sähköistä toimintasysteemiä ja rotusiemennykset maassa käyttämäällä magneettista toimintasysteemiä.

Miksi ei pleijadilaiset pystyneet kohoamaan?
Heidät kun oltiin luotu käyttämällä sähköistä DNA:ta, joka ei ole ehkä ole mitään muuta kuin magneettisen DNA:n vääristymä.
Siriuksen voidaan katsoa olevan täysin vastuussa tästä siemennyksestä ja pleijadilaisten kykenemättömyydestä ylösnousemukseen, koska siriuslaiset valmistivat itseään heidän omalle kohottamiselle, he luultavasti dumppasivat magneettisesti vääristynyttä karmaa nähin uusiin luotuihin plejadilaisiin.

Kun sitten kävikin niin, että siriuslaiset eivät kyenneetkään ylläpitämään pleijadilaisten olemassaoloa ilman, että olisivat vaarantaneet oman olemassaolonsa, he tarjosivat plejadilaisille vaihtoehtoa sodanjälkeen ja se oli kaivostoimintaa Maassa. Tämä johtui luultavasti välttämättömyydestä saada tarvittavaa värähtelyä Pleijadeille, jota kullassa ja hopeassa on.
Sirius ei voinut enää tietyssä vaiheessa toimittaa kultaa eikä hopeaa omalta alueeltaan Pleijadeille, sillä kulta ja hopea varannot ehtyivät vähitellen Siriuksella. Tämä toi tullessaan tilanteen, että siriuslaiset siemensivät juurirodut Maahan, auttaakseen sopimuksen mukaisesti Plejadeita kaivamaan itselleen kultaa sekä hopeaa Maassa.

Suuri sota on luultavasti käyty Siriuksen ja Plejadien välillä aikaan jolloin kullan ja hopean toimitukset lopetettiin Siriukselta Plejadeille. Tässä yhteenotossa Plejadilaiset oletettavasti tuhosivat Sirius B:n kostona siriuslaisten toimille.

Anu Perhe saapui Maahan ja loi heille orjat käyttöön kaivamaan kultaa ja hopeaa kaivoksista. Ilman Sähköistä Suurta Keskus-Aurinkoa ei Anu:lle olisi ollut mahdollista nostaa valtaan heidän omaa luomistoaan, koska siriuslaiset olivat luoneet Anu:n 'vääristyneeksi'. Ja se orjarotu, jonka Anu loi maan päälle käyttämällä siihen sähkömagnetismia, oli tämän siriuslaisen luomisen toisintoa.. Anu ei yksinkertaisesti tiennyt kuinka luoda mitään muuta. Tässä mielessä Anu:n orjat olivat vähemmän sähköisesti vääristyneitä, koska heillä myös oli magneettista juurirotu-geenistöä sisällään.

Jos lukee kertomuksia siitä, mitä on Anu Perheenjäsenille tapahtunut heidän Maassa oleskelunsa aikana, voidaan saada selville, että osa Anu:sta palasi takaisin Plejadeille, kun taas osa jäi Maahan.
Jos oletamme Anu:n perheen saapuneen Maahan noin 160000-140000 vuotta sitten (ihmisvuosina), silloin on järkevää tehdä sellainen johtopäätös, että Pleyadit oli vielä elossa ja voimissaan tuohon aikaan tai sitten on täytynyt olla olemassa jonkinlainen aikarakennelma, jota hyväksikättämällä he pystyivät matkustamaan. Jopa Inanna on mahdollisesti päättänyt palata Pleyadeille ja kuolla siellä. Tämä olisi tapahtunut juuri ennen kuin hänen Maassa oleskelunsa aika päättyi.

Jos siirrymme ajassa taaksepäin siihen aikaan kun Sirius ylösnousi viidenteen ulottuvuuteen noin 120000 vuotta sitten niin 120000 vuotta sitten kaksi ydinpommia Merdukin räjäyttämänä olisivat tuottaneet yhden voimakkaimmista tietoisuuden romahduksista ihmisen historiassa Maan päällä.
Vastaavasti voidaan olettaa, että olisiko Siriuksen kohoamisen aikana, joka johti sitten toiseen Maan tietoisuuden romahtamiseen, olla aiheutunut myös Plejadien täydellinen tuhoutuminen?
Tämä olisi ollut 'mukava' tie siriuslaisille päästä eroon heidän 'epäonnistuneesta' kokeesta, joka lopulta kääntyi heitä itseään vastaan ja kaikki se karma, jonka he olivat dumpanneet näihin pleyadialaisiin ihmisiin, on saattanut sirpaloitua ja muuttua sellaiseksi karmaksi, jota ei ole voinut enää hyvittää, tarjoten näin siriuslaisille paremmat mahdollisuudet kohamiseen.
Jos näin on tapahtunut, silloin meidän tulisi käsittää Anu-esi-isien läsnäolo Maassa.
Siriuslaiset näköjään käyttivät Plejadeja sanottaisiinko roskaämpärinä heidän omiin sähköstä johtuviin ongelmiin, joka johti sitten aina ihmisrotuun, joka oli tämän ihmisrodun sähköisestä luonnosta johtuen aika tavalla riitasointuinen luomus.

Kommentit (3)

Näyttää siltä, että siriuslaiset olivat vastuussa niin sähköisestä luomistosta kuin myös Pleyadien tuhoamisesta.

Jos Juuri Roduilla ja Suur-Mestareilla maassa on avaimet sille, mikä johti siriuslaiset dumppaamaan karmaa heihin, niin silloin Anu voisi pidellä avaimia taasen sille asialle, että miksi siriuslaiset päättivät luoda sähköisen riitasointuisuuden luomalla nämä näistä Pleyadien ihmisolennoista. Jos me kykenisimme ymmärtämään ne syyt, miksi meidän yhteiset siriuslaiset esi-isämme tekivät niin kuin tekivät, me olisimme kykeneviä varmasti antamaan anteeksi heille ja ehkä me saatamme silloin löytää tavan oppia se, mksi magneettinen DNA voi mennä pieleen ja muuttua sähköiseksi DNA:ksi ja saattaa prosessi päinvastaiseksi kuin oli alunperin ajatus.

Jos Maata yritetään kohottaa käyttämällä niitä tapoja, joita Siriuksella käytettiin, niin se johtaisi jälleen siriuslaiseen valekohotukseen. Voidaan niinkin väittää, että Maalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä Sirius on aikaisemmin tehnyt, mutta jospa niin Siriuskin kuin myös Maa olivatkin osa samaa 'astiaa' muinaisessa historiassa korkeammassa ulottuvuudessa ja ehkä Maan tulisi yrittää löytää syyt niihin tapahtumiin, joita Siriuksella tapahtui. Me pystyisimme ehkä ratkaisemaan ne ongelmat, joita siriuslaiset eivät kyenneet ratkaisemaan muinoin, emmekä teksi samoja virheitä omalla kohdallamme.

spin0
Se on kovaa peliä tuo eksopolitiikka.

Toivottavasti keisari saa palautettua järjestyksen galaksiin.
Sanos muuta. Ja sitä politiikkaa on harjoteltu jokunen miljardi vuotta.
Hitaasti hyvä tulee. Raamatussa tätä politiikkaa on pakattu kuuteen päivään ja sitten tuo opposition politiikka, siitä eteenpäin kun oli absoluuttinen luotu, eli alkoi tuo maan "luominen" opposition toimesta tuossa samaisessa teoksessa mainittuna ...ja maan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat