Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Nyt tajusin, miksi suomalaiset ovat väkivaltaisia ja juovat viinaa.

Yhteiskunnan ahdasmielisyys aiheuttaa viinan juontia ja väkivaltaa aiheuttaa se että jo esim. 155 vuotta sitten kun ihmiset asuivat kylissä, niin tuntemattomien kimppuun hyökättiin ja tuntemattomille haistateltiin yleisesti.

Ei tarvinut liikua omasta kylästä mihinkään kun saatoi sieltä hommata kaikki tarvittavan.

Esim. uudessa tiedelehdessä oli tästä murhamiehestä juttua mikä tappoi 12, 1850-luvulla.

Kerran joku oli haistatellut metsätiellä, niin oli puukalikalla murhamies lyönyt kallon halki.

Eli aina on potkittu ihmisiä päähän jos eivät ole olleet samanhenkiksiä ja samasta paikasta.

Kommentit (2)

Ei nykyäänkään pahemmin välitetä muista. Itse saa aina kaikki asiat hoitaa, kukaan ei ole järjestelemässä asioita puolestasi. Sitten jos sinulla on joku ongelma, niin muut ajavat lähinnä omia asioitaan ja sinun pitää itse yrittää saada apua eivätkä muut välttämättä sittenkään auta. Ja aina on etuilijoita. Tämän huomaa parhaiten liikenteessä, ravintoloissa ja uraputkessa. Autot kaahaavat ylinopeutta ja ohittelevat heti kun paikka avautuu vasemmalla tai oikealla. Ravintolassa ihmiset vievät takkinsa penkeille, jolloin takittomat jäävät ilman paikkaa. Kolleegat kyräilevät selän takana ja liehakoivat pomoa ja muita liehakoijia. Näin se maailma on aina ollut ja siksi ihmiskuntakin on tuomittu suureen kärsimykseen kun resurssit käyvät vähiin. Rikkaat ovat kahmineet itselleen jos ei miljardi- niin ainakin miljoonaomaisuudet köyhien kyykistellessä sateessa viluissaan odottamassa seuraavaa bussivuoroa, joka on täynnä humalaisia nuoria tulossa viinaa vetämästä.

Köyhät raatavat tunkkaisissa kaivoksissa louhien vielä viimeiset hiilet, palkkioksi saa vähän rahaa tai jos ei ole niin viinaa. Kaivosonnettomuuksiakin sattuu, mutta kypärä päähän ja menoksi, talouskasvu tarvitsee lisää resursseja.
Video

Väkivaltaisuus, ryyppääminen ja muut pahanolon oireet johtuvat suomalaisten rasismista[size=65:9w3ttcih](TM)[/size:9w3ttcih] toiseutta[size=65:9w3ttcih](TM)[/size:9w3ttcih] kohtaan. Ei ole mikään ihme... öh

Tuli moka. Ei se voi rasismista[size=65:9w3ttcih](TM)[/size:9w3ttcih] johtua, koska ainoastaan suomalainen valkoihoinen on sytymästään asti rasisti[size=65:9w3ttcih](TM)[/size:9w3ttcih] työperäisiä[size=65:9w3ttcih](TM)[/size:9w3ttcih] kohtaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat