Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"Sirius on kolmois-tähtijärjestelmä, joka muodostuu kolmesta jumalaisesta olennosta: Sothis, Satais ja Anu (teidän tähtitieteilijänne ovat nimenneet ne nimillä Sirius A, Sirius B ja Sirius C).

Aineen universumissa Sothis loistaa kirkkaampana kuin yksikään toinen tähti teidän yötaivaallanne halliten taivaallista taivaankantta teidän pohjoista pallonpuoliskoanne talviaikana. Sothis on viidenneksi lähin tähti teidän aurinkoanne ja teille on vielä selvittämättä sen yhteys teidän Ra-aurinko-jumalaanne.

Eräässä pisteessä avaruusajassa, niin kovin kaukana teidän todellisuudestanne, ja ollen teidän termein mahdotonta määrittää, tapahtui suuri kosminen muutos meidän tähtijärjestelmässämme.
Tämän mullistavan muutoksen aikana meidän monimutkaisessa tähtiryhmässä jumalainen olento Satais romahti kulkien läpi sen omien astraalisointujen korkeampiin ulottuvuuden tasoihin. Se, mitä jäi jälkeen materian maailmaan oli, teidän tähtitieteellisin termein sanottuna, hyvin pieni super-tiheä kääpiötähti, joka lopulta päätyi kiertämään elliptistä kiertorataa hallitsevaa sisartähteä Sothista ympäri - samoin kuin myös teki etäinen sukulainen Anu.

Satais-tähden (Sirius B) romahtaminen - sen ylösnouseminen materiaalisen avaruuden tuolle puolen - aiheutti valtavan ketjureaktion läpi koko Sirius-järjestelmän ulos yli tähtien ryhmittymän, jonka te tunnette Canis Majorina ja, epäsuorasti, teidän aurinkojärjestelmänne joutui osalliseksi meidän evoluutiomme dynamiikasta.

Tämä on yksi niistä merkittävimmistä syistä, miksi me olemme niin kytkeytyneinä teihin ja miksi me olemme niin keskittäneet tarkkaavaisuutemme teidän meneillään olevaan kehitysprosessiin."

Kommentit (3)

Sirius B (Satais)

Sirius B:tä kutsutaan valkoiseksi kääpiötähdeksi, omaan aurinkoomme nähden ekvivalenssi, puristuneena neljä kertaa Maan kokoiseksi palloksi.
Satais kulkee elliptisellä radalla Sirius A:n ympäri, jonka se suorittaa 50 vuoden syklissä. Tiedeyhteisö löysi sen noin 130 vuotta sitten.
Dogon alkuasukasheimolla oli myös 5000 tuhannen vuoden takainen perimätieto, jossa Sirius B:tä kuvataan raskaaksi, pieneksi ja hyvin voimakkaaksi tähdeksi.

Sirius sijaitsee Canis Major tähtikuviossa. Korkeasti varautuneessa tähtikentässä se lähettää korkeajaksoista sähkömagneettista säteilyä läpi aurinko-järjestelmämme (Ra), vaikuttaen aurinkomme aktiviteettiin ja jokaiseen meidän aurinkokuntaperheen planetaariseen värähtelyyn.

Muinaisille egyptiläisille Siriuksen saapuminen (Aurinko auringon takana) alkutalven varhaisaamun taivaalle antoi signaalin Niilin tulvimisen tuoman runsaudenajan alkamiselle, joka oli tuon sivilisaation elämän-verta.
Läntinen Uuden Vuoden rituaali kuvastaa tuota samaa muinaista rituaalia, jota juhlittiin Siriuksen paluulle sen asemaan keskiyön keskitaivaalle tammikuun 1. päivä.

Sirius B:n kohoaminen lähetti matkaan uskomattoman suuren määrän energia-aaltoja kulkemaan läpi kolmi-ulotteisten kenttien, missä se oli resonoinut aina siihen saakka kun se juhlavasti kohosi pois aineen tason universumista heittämällä pois fyysisen osansa. Suunnattomat määrät tiivistyneitä kaasuja (hydrogeenia raskaampia elementtejä) purkautui kulkemaan läpi linnunradan galaksin kun Satais säteilytti fyysistä vaippaansa siirtyessään oman olemuksensa energianauhaa pitkin.
Ra, oma aurinkomme, suoraan myötävirtaan, joutui suoran rasituksen kohteeksi, samoin kuin kaikki läheiset tähtityhmät.
Tämä tähtienvälinen energiavaihto on yksi Sirius -- Ra yhteyden pää-aspekteja.

author="Zet4" kirjoitti:äläs nuolaise ennen kuin tipahtaa...
Mitenkäs se meni se raamatun taru kolmesta itämaan tietäjästä?...
Tässä voisi olla ainesta vaikka jouluevankeliumiin...juma'tsuka...ettei vain...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat