Seuraa 
Viestejä45973

Matin touhujen seuraaminen lööppeistä on kuin seuraisi hidasta junaonnettomuutta. Mitä Matille pitäisi tehdä vai pitäisikö ylipäätään tehdä mitään?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (51)

Pohtija
Seuraa 
Viestejä901

Onko mitään tehtävissä ? Mistä hänen masennuksensa ja ryyppyputkensa sai alkunsa ? Johtuiko siitä kun ei enää ollut mäkikunnossa, eikä enää kyennyt kehittymään siinä missä parhaat kykynsä omasi ? Onko jatkuva alamäki lähtenyt siitä ja jatkuu aina vain...? Vai eikait alkoholi tullut kuvioihin ensin ja olisi alunperin aiheuttanut tuon kunnon ryvettymisen ? Se olisi vielä pahempi...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Kyllä Masalle soppa maistui jo hyppyaikoina, mutta pää taisi olla paremmassa kunnossa ja enemmän taustatiimiä katsomassa perään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474

Ilta Sanomat kirjoitti että Matti on päästetty vapaalle jalalle, mitä nyt vähän kuulusteltiin sanoo poliisi.

Vaikuttaa siltä että Matti on kuin käsikranaatti josta on poistettu sokka ja laukaisukahva voi milloin tahansa irrota käsiotteesta joten varokaa kaikki jotka olette hänen lähietäisyydellä.
Eniten huolestuttaa se että Mervi ei osaa pysyä erossa hänestä, ilmeisesti hän kärsii vakavaa riippuvuutta pahoinpitelylle ja nimenomaan saavana osapuolena. On myös kuitenkin totta sekin että Mervi osaa antaa sopivassa tilaisuudessa aikamoisia mällejä rakkaalleen.
Pahoin pelkään että lähellä on se päivä jolloin tapahtuu se että jompikumpi päättää päivänsä näissä kahinoissa tai sitten molemmat.

Matti ja Mervi parisuhdekieltoon saattaisi olla paras vaihtoehto molempien elämää ja tulevaisuutta ajatellen?

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Pakolliset antabuskapselit voisi olla ehdollisen vapauden edellytyksenä kännissä riehuville sekopäille.
Luulisi Nykäsen ymmärtävän ettei viina sovi sille.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Mie ku luulin, jotta parilla oli fyffet loppu ja joku juorulehti lupas niille lööpistä vähän leipärahoja.

DM
kyynisenä

Ps. Jaksaaks ton parin toilailut enää oikeesti kiinnostaa ketään?

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

DedMoroz
Ps. Jaksaaks ton parin toilailut enää oikeesti kiinnostaa ketään?

Menepäs Iltalehden keskustelupalstalle lukemaan, kuinka paljon se oikeasti kiinnostaa. Aika huvittavaa sinänsä... Ja on muuten aika tulisia mielipiteitä kaikenlisäksi, ihmiset tuntuvat olevan ihan tosissaan. Kyllä tuo 7päivää/Iltalehti/Iltasanomat/Oho! yleisö tuntuu olevan vieläkin ihan innoissaan saadessaan uusia uutisia M&M rintamalta (vaikkeivat ihan yhtä makeita olekaan kuin karkkikaimansa ).

Pohtija
Seuraa 
Viestejä901

Niinpä niin... Ei siitä alkohoolista ole kuin haittaa... Siis suun kautta vatsaan käytettynä tai yleensäkin verenkiertoon päässeenä...

Silti sitä vaan niin paljon myydään ja väärin käytetään... Huoh.

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Osa hämmästelystä on sitä, että miten kahdelle ihmiselle voi tapahtua koko ajan jotain tuollaista mitä näille tapahtuu.

Unohtuu että samaa voisi lukea, ja vielä loputtomammin esimerkiksi Arskan ja Even vaiheista.

Arska voisi olla kuka tahansa Hakiksen rantsusta ja Eve keskuspuistosta, Finluxin pahvilaatikosta, Ruskiksen hevostalleilta vasemmalle.

Mutta kukaan ei lukisi – vaikka ehkä pitäisi.

Ai niin. Mokasin. Unohdin että Matti on edelleen paras maailmassa siinä että hypätään lumisesta telineestä sitä varten tehtyyn rinteeseen ja sitä varten tehdyt systeemit jalkoihin kiinnitettynä.

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Jeps, eiköhän vähän jokaisen paikkakunnan päivystyssairaalat ja poliisisedät tunne vastaavia romansseja.

Suomessa se, että on jokus kaksi-kolmekymmentä vuotta sitten hypännyt pitkälle, riittää vastaavanlaiseen mediaikonin ikuisuusasemaan kuin kunikaalisen perheen käsennyys muilla.

Tarun prinsesallakin on ryyppyrahaa keskivero_Almaa enemmän, kun isänsä teki miljoonia päkistämällä tamperelaisille (sori Urho) mustaa pötkylää.

Tämä hias junaonnettomuus (ihana ilmaus) on jälleen yksi hyvä peruste sille, että Suomi pitäisi pikaisesti palauttaa suuren emämaansa Ruotsi yhteyteen.

Mummo
jota fleimatuttaa

Samasta kylästä ollaan kotoisin tuon Nykäsen kanssa, ja kyllä se hurja mies oli jo nuoruutensa bodytrimminä aikana. Ei ihme kyllä osuttu samoihin bailupaikkoihin, mutta muut tiesivät kertoa yhtä ja toista ja monenmoista, ja näille tarinoille sitten kauhistellen hihiteltiin.

Onhan tuo Nykänen melkoiset meriitit elämässään aikaiseksi saanut, mutta ei sitä aikuista miestä enää menneiden takia pitäisi pylväällä kannatella, varsinkin kun itse juhlakalu panee elämää risaiseksi minkä kerkiää. Eihän sitä kyllä muuten kannateltaisikaan, mutta kun Nykäs- imagolla tehdään puhdasta rahaa... Jotkut muutkin tahot siinä hötäkässä nettoavat, kuin vain Matti ja Mervi.

Mattia on pitkään hoidettu ns. porkkanaterapialla, mutta raippaterapiaa hän tarvitsisi ja mitä pikimmin, ennen kuin juhlakalu ennenaikaisesti sortuu elon tiellä.

Tripla!

Minoon järkyttynyt! Vai onkos tää ny sitä ironiaa?

MITÄ melkoisia meriittejä Matti Nykäsellä on? Vai ootko nyt kotiseutuhengen vallassa, etkä ihan siis tolkuissasi?

Mummo

Mummo:

En seuraa juuri mäkihyppyä, en ole koskaan seurannut, mutta Nykäsellähän on kaapit pullollaan (vai myikö jo pois?) kultamitalia, pyttyä ja purnukkaa. On maailmanmestaruuksia ties kuinka monta, olympiakultaa, jne. Joku mäkihyppy- fani varmaan osaisi kertoa täsmällisemmin. Eli miehellä on lajissa nimeltä mäkihypppy eniten arvomitaleja kuin kellään muulla mäkihyppääjällä tässä maailmassa. Sitä sanoisin jo melkoiseksi meriitiksi urheilun saralla.

Kaikenlaisesta sitä mitaleja saakin. Ja kaikenlaista sitä meriittinä pidetäänkin. Koko huippu-urheilu on epätervettä broilerinkasvatusta. Bisnestä.

Niinpä. Jokaisessa lajissa on omat tavoittelemisen arvoiset palkintonsa ja kuka arvostaa mitäkin oman ammattinsa tai harrastuneisuutensa puitteissa. On Jussi- patsasta, on Emma- pystiä, Oscareita, Nobeleita, Cardiffin- kisoja, kirjallisuuden palkintoja ja ties mitä.... Lista on loputon, mutta vaikka en juuri itse jotain pokaalia tai pystiä haluaisikaan tai en seuraisi ko. alaa, niin sen samaisen palkinnon eteen on joku tehnyt hitosti töitä. Kaikki kunnia puurtamiselle.

Joo, Tripla, sori

Ylimielisyyden syntiin lankesin. Hyvin luonnistui sekin, pakanalta. Täytyy vaan laajentaa tuota omahyväistä näkövinkkeliä, Mummonkin

ethän sä enää oo loukkaantuntu, ethän?

Mummo
joka taas oppi uutta, itsestään

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Jokainen Nykäseen käytetty huomiosekunti on häviö ihmisyydelle. Ajan- ja energianhaaskausta. Ne antabuskapselit olisivat todella hyvä hoito sekä Matille, Merjalle että jokaiselle heille alkoholia tarjoavalle selkääntaputtelijalle. Venäjän tyyliin. Tosin tuskin sielläkään on montaa Nykäsen Matin tasoista täysin turhaa roskalehdille persettään myövää sikailijaa näyttämässä tosimiehen mallia corolla-sukupolvelle.

Mattia on tosiaan kiittäminen, että suomalaisen miehen nyrkit heiluu, avovaimojen läskit tummuu ja kakarat juoksee kilpaa lumihankeen. Roolimalli senkuin rajuuntuu ja tosimiehen kuva koventuu. Harmi vain että maailman parhaiten ansioitunut mäkihyppääjä (eli EI paras enää PITKÄÄN aikaan) vie mediatilaa mm. oikeasti selkä hiessä puurtavilta ja eettisesti käyttäytyviltä urheilijoilta. Mattihan on hoitanut urheilunsa enimmäkseen juopponyrkkeilyn ja sovelletun perheväkivallan parissa. Haistakoon pitkän paskan koko Nykänen ja painukoon vaikka Venäjälle täältä haisemasta.

"Viinanpiru" yhdistettynä alhaiseen älykkyystasoon, seurauksena holtiton käyttäytyminen ja vaimon pieksentä. Mikä tuohon oikeastaan voisi auttaa?

Äijä rautoihin ja rauhoittumaan putkaan pariksi vuodeksi, sehän on vaarallinen. Mutta se tuskin opettaa tätä kaveria. Ja Merville lähestymiskielto kun ei tajua parastaan, ruikuttaa sankarimme perään roskalehtien kansissa Matin hölmöilyjen jälkeen.
Matti tuskin ymmärtäisi koko lähestymiskieltoa.

No eikös se jo kerran tuomionsa siitä veitsijutusta istunut. Luetkos deus nyt vanhoja lehtiä?

Huolestui
Mummo

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat