Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Äkillinen vihlaiseva kipu jossain olkapään seutuvilla. Siskoni sanoi, että voi olla vakavaa. Joskus nuorempana ollut noita silloin tällöin, enää ei ole ollut pitkään aikaan.
Sitten en tiedä liittyykö samaan asiaan vai johtuuko vain esim. masennuksesta tai vastaavasta: Käsivarren verisuonissa tuntuu jonkinlaista omituista kipua, jota en oikein osaa kuvailla. Voiko johtua esim. sydänsuruista tms., kun sellaisen olotilan yhteydessä tuollaista tuntuu? Näitäkin kuitenkin harvemmin nykyään.
Joskus muistaisin lääkäreiden röntgenkuvasta rintakehän seudulta katsoneen jotain, että olisi jonkinlaista tummentumaa, mutta päätyivät, että ei ollutkaan mitään ihmeellistä. Voisikohan olla mitään yhteyttä näillä?

Kommentit (5)

En tiedä liittyykö edellisiin, mutta joskus sellaisia, ettei pysty vetämään keuhkoja täyteen ilmaa. JOssain puolessa välissä alkaa sattua jonkun verran ja pitää vain hengitellä hyvin hitaasti ja rauhallisesti. Tulee kai usein juuri nukkumaan mennessä. Voisikohan nämä kaikki sitten johtua samasta asiasta, mistä?

Kipu käsivarren verisuonissa voisi kai johtua verenpaineen hetkellisestä noususta tai laskusta? Ainakin tänä iltana tuntui selvästi kämmenissä jonkinlaista painetta, muttei oikeastaan sen pitemmällä matkalla käsivarressa.
Nämä liittyy aina jonkinlaisiin suruntuntemuksiin. Mutta onko normaalia siinä yhteydessä?

Miten paljon tai usein harrastat liikuntaa? Oletko jumissa, esim selka/niska/hartiat? Juotko tarpeeksi vetta? Onko elamassa kaikki muuten hyvin?

taleni kosumyn
En tiedä liittyykö edellisiin, mutta joskus sellaisia, ettei pysty vetämään keuhkoja täyteen ilmaa.

Rintarangassa nikamalukkoja jotka kinnaa. Rintakehä ei pääse laajenemaan normaalisti. Sama syy aiheuttaa lihaskinnausta ja mm. haittaa lavan liikettä, jolloin olkapäässä lihakset helposti kiristyy ja ylirasittuu. Ja kaikki nämä haittaa verenkiertoa ja puristaa hermostoa josta seuraa kaikenlaisia pieniä ja suurempia oireita.

Suosittelen osaavaa manipulaatioalan ammattilaista. Niitäkin löytyy sieltä täältä.

voi ihan hyvin olla jotain tuollaistakin. Tai ainakin niskan/kaulan alueen lihaksia jännitän usein kovasti ja niistä tulee varmaan sitten kaikenlaista. Liikuntaa kyllä yleensä harrastan mielestäni sopivasti ja juon vettä ja syön tarpeeksi. Joku sanoi joskus, että voisi ennustella sydänkohtausta tuollainen olkapään seutuvilla tuntuva nopea kipu, mutta noita ei tosiaan ole ollut pitkään aikaan.
Yrittänyt vältellä tässä vähän tilanteita, joissa alkaa jännittämään niskan/hartioiden aluetta, niin pitää katsoa miten vaikuttaa. Myös jonkinlaista pientä jumppaa ja liikettä koittanut saada sillä alueella pidettyä.
Oikean lapaluun alapuolella tuntuu tai ainakin on tuntunut jossain asennoissa jokin kipu. En tiedä onko jokin lihas siellä jumissa vai mikä. Pitää tänä iltana vähän kokeilla venytellä jne ja katsoa milltä tuntuu nyt.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat