Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomessa on ilmeisesti suomenmaan vihollisia täydessä touhussa:

" - - Roskaamisen lisäksi levähdysalueiden ongelmana on silmitön ilkivalta. Puisia pöytäpenkkiyhdistelmiä on poltettu, vessojen ikkunoita on ammuttu haulikoilla säpäleiksi, pöntöt ja altaat on revitty irti. Pultitkaan eivät pidättele riehujia. - Viimeinen oljenkorsi on ollut käyttää vessoissa terästä, jota periaatteessa ei pysty hajottamaan. Sen jälkeen on alettu repiä putkistoja irti siellä, mihin tulee juokseva vesi. Tämä on aiheuttanut vesivahinkoja, Kolomainen kertoo kauhistellen. - - - Kaakkois-Suomessa roska-astia tukittiin ristikolla, jotta säiliöön mahtuisivat vain pienet roskapussit. Kiinteät ristikot revittiin pois ja säiliöön tungettiin heinäpaaleja. - - "
Uutinen

Tämähän on ihan selvää infrastruktuurin tuhoamista... Ilkivallan tekijät pitäisi laittaa 10 vuodeksi vankilaan tai kunnes ovat korvanneet vankilassaoloaikanaan työllään kaikki aiheuttamansa kustannukset plus vankeinhoito- ja oikeudenkäyntikulut. Armeijan varusmiehet voisivat hoitaa vahtimispuolen etenkin perjantai-iltaisin ja narauttaa tuholaiset. Olisi tarpeellista kalustoakin jos poliisivoimat eivät ole riittävät.

Kommentit (2)

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Vessoihin voisi kehitellä vandaaliansoja. Esimerkiksi lattialle pisiminen tai jokin pahempi vahingonteko lukitsisi tekijän sisälle ja laukaisisi gsm-hälytyksen. Sitten tekijä kuljetettaisiin vessapaketissa poliisasemalle.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Sallikaa lain voimalla ilkivaltaa harjoittavien rankaiseminen jokamiehen omankäden oikeudella. Itse kyttäisin yöt pitkät nurkilla mahdollisia ilkivallantekijöitä ja pienestäkin töhrystä makasiinillinen kumihauleja persuksille. Luonnollisesti valtion terveydenhoito ei koskisi ilkivallanteosta kiinnijääneiden vammojen korjaamista.

Tarpeeksi paksua terästä ei saa rikki kuin maansiirtokoneilla. Jyrsikää paskahuussit 20 tonnin teräskuutioista, ei varmana hajoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat